bak arkadasım beyaz nokta dısarı yağ hucrelerının çıkış yapamadıgını yanı gözeneklerin tıkalı oldugunu işaret eder yanı onların her bırı sıvılceye dönüşcek demek hiç oynamaa dırek dr a gitantıbıyotık kullanman gerek sanırım ama bılırkışi diiliz bildigim bişey var ki beyaz komedonlar sivilce habercisidir elini surmearkadaşlar yüzümde yani yanaklarımda siyah nokta gibi fakat ucu olmayan beyaz nokta diye bilinen seyler var sıkıyorum içinden çıkıyo birşeyler fakat tekrar oluşuyo ne kullandıysam fayda etmedi :1no2::1no2:siyah noktanın bi kurtuluşu var,sivilcenin de ama bunun yok yok yok offff çok moralimi bozuyorlar cildim pütür pütür görünüyo,ne yapmalıyım yaaaaaa lütfen bidiğiniz birşey varsa ama emin olarak bildiğiniz birşeyler yardımınız dokunsun lütfen ya,benin gibi sorun yaşayanlar da yazsın lütfen ya kimsede böyle birşey de görmedim bu güne kadar ben offff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ANTİBİYOTİK DE KULLANDIM HİÇBİR İŞE YARAMIYO SANKİ İNATLAŞIYORLAR BENLE GICIK ŞEYLERbak arkadasım beyaz nokta dısarı yağ hucrelerının çıkış yapamadıgını yanı gözeneklerin tıkalı oldugunu işaret eder yanı onların her bırı sıvılceye dönüşcek demek hiç oynamaa dırek dr a gitantıbıyotık kullanman gerek sanırım ama bılırkışi diiliz bildigim bişey var ki beyaz komedonlar sivilce habercisidir elini surme
gecmiş olsun
SAKIN HA YANKIŞ ANLAMA SANA DEMEDİM YÜZÜMDEKİ O İLLET ŞEYLERE DEDİMbak arkadasım beyaz nokta dısarı yağ hucrelerının çıkış yapamadıgını yanı gözeneklerin tıkalı oldugunu işaret eder yanı onların her bırı sıvılceye dönüşcek demek hiç oynamaa dırek dr a gitantıbıyotık kullanman gerek sanırım ama bılırkışi diiliz bildigim bişey var ki beyaz komedonlar sivilce habercisidir elini surme
gecmiş olsun
SAKIN HA YANKIŞ ANLAMA SANA DEMEDİM YÜZÜMDEKİ O İLLET ŞEYLERE DEDİM
avene diacneal al,40ytl gibi bir fiyat ama 6 ay gidiyor bütün yüzüne sürsen bile,bu zaman içinde derini soyacak ve alttaki beyaz noktaların yüzeye çıkarak kaybolmasını sağlayacaktır.bende işe yaradı.ama şunu unutma her ne kullanırsan kullan o beyaz noktalar yüzeye sivilce olarak çııkıp sonra iyileşiyorlar.ilaç kullanmak bu süreci hızlandırıyor sadece,böylece cildin daha çabuk temizleniyora.s.
Ayni sorun bende de vardi burun yanlarinda cenemde yogunlukla
ama iki haftadir kurtuldum bu sorundan
yves rocher den aldigim urun sayseinde simdi ismini hatirlamiyorum ama isteyen olursa
eve gittigim zaman yazarim..
bildigim kadariyla yves rocher turkiyede de subeleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?