bende de yıllardır yanaklarımda var bunlardan hatta ısıkta daha cok belli oluyorlar..bi ara dermatolog onları sıkıp bosalttı ama yine cıktılar..antibiyotik kullandım bi ara azaldı gibi oldular ama antibiyotik bitince geri cıktılar.. yıllardır var bende ama hiçbiri de sivilceye donusmedi oyle beyaz butoncuklar halinde duruyorlar..., sırf bunlar için de roaccutanda kullanmak istemiyorum acıkcası sonucta sivilce problemi yok benim cildimim...bunlara bir cozum bulan varsa lutfen yazsın :))
Pek çok ürün en çok cildin 3.katmanına kadar inebiliyormuş..o sebeplede geçti sandığınız sivilceler akneler bir süre sonra yeniden çıkıyormuş.Ama bir Maske var..cildin en son (5.) katmanına kadar nüfuz ediyor..ve tam çözüm sağlıyor.
bende de var aynı sorun kızlarr yanaklarımda beyaz beyaz puturcukler tabı sıvılceler de var aralarda doktor roaccutane hapını verdi sıvılcelerden eser kalmadıı ama beyaz komedanlar yavas yavas dısarı cıkmaya basladı cok vardı onlar da azaldı bence bu hap en etkılı cozum dıyebılırım doktorum gecıcek dıyo kucucuk bı komedandan kocaman ıltıhalı bı sıvılce cıkıyo ama onu hıc sıkmıyorum ve gecınce komedandan da eser kalmıyoo.cok az kaldı heralde en etkılı cozum:))
maskenin o kadar etkili olabileceğini düşünmüyorum ama adını söylesen de denesek çok iyi olur
bunu gören tek benim sanıyodumaslında bi çok insanda var ama farkında olmayabiliyolar ve azlığına çokluğuna göre değişiyo. bi arkadaş yağ nerede toplanıyosa orda çıkıyo demiş çok mantıklı sivilcelerim de sadece bunun olduğu bölgelerde çıkıyodu. ama size sunu söyleyebilirim ki yediklerinize dikkat ederek, yüzününüzü (kesinlikle aksatmadan) her sabah ve akşam mümkün olduğunca doğal ve kaliteli bi ürünle yıkayıp tonikleyin, haftada bir de yüzününüzü yıkadıktan sonra aynı ürürün peelingini yapıp önce arındırın sonra maskesini uygulayın. maskeyi temizledikten sonra toniklemeyi unutmayın. son olarak da makyaj yapmadan önce yüzünüze mutlaka nemlendirici sürün. zaten ufak bi bölgedeydi ve uzun süredir böyle bi sorun yaşamıyorum [/QUO
Tecrübelerinizi cok güzel aciklamissiniz.Düzenli cildi temizlersek hem sivilce,siyah noktalar veya yag bezelerini önlemis oluruz :)
bunu gören tek benim sanıyodumaslında bi çok insanda var ama farkında olmayabiliyolar ve azlığına çokluğuna göre değişiyo. bi arkadaş yağ nerede toplanıyosa orda çıkıyo demiş çok mantıklı sivilcelerim de sadece bunun olduğu bölgelerde çıkıyodu. ama size sunu söyleyebilirim ki yediklerinize dikkat ederek, yüzününüzü (kesinlikle aksatmadan) her sabah ve akşam mümkün olduğunca doğal ve kaliteli bi ürünle yıkayıp tonikleyin, haftada bir de yüzününüzü yıkadıktan sonra aynı ürürün peelingini yapıp önce arındırın sonra maskesini uygulayın. maskeyi temizledikten sonra toniklemeyi unutmayın. son olarak da makyaj yapmadan önce yüzünüze mutlaka nemlendirici sürün. zaten ufak bi bölgedeydi ve uzun süredir böyle bi sorun yaşamıyorum [/QUO
Tecrübelerinizi cok güzel aciklamissiniz.Düzenli cildi temizlersek hem sivilce,siyah noktalar veya yag bezelerini önlemis oluruz :)
teşekkür ederimkeşke sivilceler ve siyah noktalar da o kadar kolay hallolsa ama o biraz zaman alıyo. herkesin cildi de farklı tabii :) benimki hem inatçi hem hassas
teşekkür ederimkeşke sivilceler ve siyah noktalar da o kadar kolay hallolsa ama o biraz zaman alıyo. herkesin cildi de farklı tabii :) benimki hem inatçi hem hassas
Evet dogru haklisiniz..Cilt temizleyici Siyah noktalar ve sivilceler icin ne kullaniyorsunuz bilmiyorum ama belkide siyah noktalar daha güclü bir makyaj temizliycidine ihtiyaciniz vardir..Ayni probl em bendede vardi.Siyah noktalar dahada azaldi cok sükür sivilcelerden kurtuldum ama maalaef izleri kaldi her ürünü denedim.Yeni cikan sivilceler icin hemen gecirmesini saglamasi icin Sudocrem i tavsiye edebilirim icindr lavanta özü ve cinko var.Günlük temizleyici ve nemlendirici krem ise Dermasence den Soft cream ve köpügünü. Problemli ciltler icin 1 numarili ürün.Doktorlarin ve Dermatologlarin tedavide kullandigi ürünler.Eczanelerde bulabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?