Yanıt için çok çok teşekkürederim. Aldığım yağlarım doğal olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Eğer buhurdanlık gibi koku vermiycekse buhurdanlığa devam ozaman.Leyal, ben de aynı ihtiyactan dolayı Beurer 60631 cihazını aldım. Renkli ışık modu olan küçük ve sevimli bir cihaz.Nemlendirme özelliği hiç fena değil fakat...
İçine koyduğumuz doğal yaglar buhurdanlik kadar etkili olmuyor neredeyse kokmuyor bile.Ancak karanfil gibi sert bir koku olacak.
Bu iş için üretilmiş sentetik esans yağlar ise güçlü koku veriyor ama havaya karıştığında alerjik astıma sebep oluyor tecrube ile sabit. En iyi ürünleri denedigim halde cihazı açtıktan 5 dakika sonra ciğerlerimde hırıltı olusuyor.
Eğer senin alerji sorunun yoksa istersen dene ama kimyasal bir şeyi solumak ne derece mantıklı olur buna sen karar verirsin.
Ben artık sadece balkonda, dogal lavanta yağı ve misket limonu yağı kullanıyorum sivriler için. Bunun dışında cihazı koku maksatlı kullanmıyorum
Evet sadece koku için. Alayım bunu ozaman çok teşekkürederim.Eğer amacınız nem versin değil de sadece koku versin ise H2O Humidifier 300 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende bu var, güzel koku veriyor. Ha bi ara ciğerlerimden sorun yaşadım doktor bu tarz bi şey önermişti bu bana yetmedi mesela, o tarz bi amaç için yetmiyor.
Belli başlı güvenilir markalar var. Arifoglu Shiffa Home gibi, bunlar orijinal yağlardır. Arifoglu bir tık daha iyidir.Yanıt için çok çok teşekkürederim. Aldığım yağlarım doğal olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Eğer buhurdanlık gibi koku vermiycekse buhurdanlığa devam ozaman.
Çok daha iyileri, pahalıları var tabii ama maksat kokuysa çok uçmasanız da olur benceEvet sadece koku için. Alayım bunu ozaman çok teşekkürederim.
Deerma F600Eğer amacınız nem versin değil de sadece koku versin ise H2O Humidifier 300 Ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende bu var, güzel koku veriyor. Ha bi ara ciğerlerimden sorun yaşadım doktor bu tarz bi şey önermişti bu bana yetmedi mesela, o tarz bi amaç için yetmiyor.
Bakayım hemen, şu an aktif bi sorunum yok ama ara ara tekrarlıyor, çok teşekkürlerDeerma F600
Eğer hala ihtiyacın varsa ben bundan çok memnunum.
Fiyatına bakmadan attım. Ben aldığımda fiyatı çok uygundu. Bu fiyata degmez.Yine böyle yüksek kapasiteli daha uygun Sinbo falan da olur. Önemli olan su kapasitesi.Bakayım hemen, şu an aktif bi sorunum yok ama ara ara tekrarlıyor, çok teşekkürler
Ablamda da difüzör var, kuzenimde de vardı. Bazen koydukları kokudan öksürük duruyordum. Aşırı koku yayıyorlar. Ben de aldım benzer modelden. Sadece bir tane keskin kokulu yağım var. Ondan da bir iki damlattığım için buram buram koku yayılmıyor ama dışarıdan girince odadaki kokuyu alıyorum. Buhurdanlık kullanımına denk gelmedim ama difüzörde suya katıldığından dolayı daha seyreltik oluyordur haliyle.Belli başlı güvenilir markalar var. Arifoglu Shiffa Home gibi, bunlar orijinal yağlardır. Arifoglu bir tık daha iyidir.
Bu konuda seni temin ederim ki, buhurdanliga koyacagin 5 damla yağ ortalığı mis gibi kokuturken difuzore 30 damla da koysan aynı şey olmuyor. Zaten bir süre sonra hacı yağı gibi kokuyor ki ben limon portakal gibi fresh yağlar kullandığım halde,diğer seçenekleri hiç yazmayayım bile... Bence buhurdanliga devam, ben öyle yapıyorum.
Limon portakal lavanta gül oksliptüs biberiye limon. Bu yağlar ile bir çalısma yapılmış. Gece 2 saat (hergece 1 tanesi tabi ) difüzör ile uyurken verilmis ve hafızanın artmasında büyük bir etkisi olduğu görülmüş. Ben koku icin istiyordum zaten esimde bu makaleyi okuyunca deneyelim dedik acıkcası. Buhurdanlıkla yapıyoruz yeterli kokuyu veriyor. Arkadaşın önerdigi marka uygunmus bi deneyim onuda olmazsa buhurdanlıkla devamBelli başlı güvenilir markalar var. Arifoglu Shiffa Home gibi, bunlar orijinal yağlardır. Arifoglu bir tık daha iyidir.
Bu konuda seni temin ederim ki, buhurdanliga koyacagin 5 damla yağ ortalığı mis gibi kokuturken difuzore 30 damla da koysan aynı şey olmuyor. Zaten bir süre sonra hacı yağı gibi kokuyor ki ben limon portakal gibi fresh yağlar kullandığım halde,diğer seçenekleri hiç yazmayayım bile... Bence buhurdanliga devam, ben öyle yapıyorum.
Pahalısını istemem söylediğinizi alıp deniycem. Buhurdanlık çok daha hoş ama 3 4 saat yanan mum almak gerekiyor oda pahalı 50 li li 100 liraydı en son sürekli almakdansa koku icin yetiyosa onu almak mantıklıÇok daha iyileri, pahalıları var tabii ama maksat kokuysa çok uçmasanız da olur benceBuhurdanlık ben de yeni aldım çok şık duruyor ama mum yetmiyor yav
Doğru. Öksürme sebebin kullanilan kokunun sentetik olması. Sentetik olanlar çok yüksek aroma yayıyor. Doğal yağ / esans oksurtmuyor ama o da seyrek işteAblamda da difüzör var, kuzenimde de vardı. Bazen koydukları kokudan öksürük duruyordum. Aşırı koku yayıyorlar. Ben de aldım benzer modelden. Sadece bir tane keskin kokulu yağım var. Ondan da bir iki damlattığım için buram buram koku yayılmıyor ama dışarıdan girince odadaki kokuyu alıyorum. Buhurdanlık kullanımına denk gelmedim ama difüzörde suya katıldığından dolayı daha seyreltik oluyordur haliyle.
anladım yanıt için teşekkürederim. Buhurdanlık suan camların açık olmasına ragmen koridora dahi koku veriyor. Yerini tutmaz öyleyse.Ablamda da difüzör var, kuzenimde de vardı. Bazen koydukları kokudan öksürük duruyordum. Aşırı koku yayıyorlar. Ben de aldım benzer modelden. Sadece bir tane keskin kokulu yağım var. Ondan da bir iki damlattığım için buram buram koku yayılmıyor ama dışarıdan girince odadaki kokuyu alıyorum. Buhurdanlık kullanımına denk gelmedim ama difüzörde suya katıldığından dolayı daha seyreltik oluyordur haliyle.
Benimkilerde belki senterikdir. Arifoğlu bakayım ben en iyisiDoğru. Öksürme sebebin kullanilan kokunun sentetik olması. Sentetik olanlar çok yüksek aroma yayıyor. Doğal yağ / esans oksurtmuyor ama o da seyrek işte
Fotoğraftakiler sentetik mesela. Vileda ile yer silerken ekliyorum sadece. Bir şekilde bitmeleri gerek
Limon portakal ruh sağlığı yüksek enerji, güvenlik hissiLimon portakal lavanta gül oksliptüs biberiye limon. Bu yağlar ile bir çalısma yapılmış. Gece 2 saat (hergece 1 tanesi tabi ) difüzör ile uyurken verilmis ve hafızanın artmasında büyük bir etkisi olduğu görülmüş. Ben koku icin istiyordum zaten esimde bu makaleyi okuyunca deneyelim dedik acıkcası. Buhurdanlıkla yapıyoruz yeterli kokuyu veriyor. Arkadaşın önerdigi marka uygunmus bi deneyim onuda olmazsa buhurdanlıkla devam
Pahalısını istemem söylediğinizi alıp deniycem. Buhurdanlık çok daha hoş ama 3 4 saat yanan mum almak gerekiyor oda pahalı 50 li li 100 liraydı en son sürekli almakdansa koku icin yetiyosa onu almak mantıklı
Yok saf yağlar hatta bayağı pahalıya almıştı yurt dışından. Benim koku hassasiyetim var. Halis muhlis çiçek koklayınca bile öksürdüğüm oluyorDoğru. Öksürme sebebin kullanilan kokunun sentetik olması. Sentetik olanlar çok yüksek aroma yayıyor. Doğal yağ / esans oksurtmuyor ama o da seyrek işte
Fotoğraftakiler sentetik mesela. Vileda ile yer silerken ekliyorum sadece. Bir şekilde bitmeleri gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?