uçuk fiyat

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba arkadaşlar babama kahveye gelip taksitle masaj aleti gibi bişey satmışlar tens cihazı diye geçiyor adı bu neymiş diye internete baktım ve şok oldum fiyat 35 tl biz aldık 300 tl hemen geri vermek istedik alcaz diyorlar ama ama sanki vakit geçirmeye çalışıyorlar belgede 7 gün içinde iade şartı var ama cumadan beri yerine gittiğimiz halde almadılar gelcez biz diyorlarmış ne yapabiliriz.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
yani cuma satmışlar gelcez demişler yerine gittğimiz halde almamışlar aşarsa 7 günü verme şansmızda kalmıcak sanırım .pazarlamacıdan malmı alınır ah baba medikalde 60 tl miş bu arada nette ucuz .

olur böyle şeyler..... üstüne gitme babanın insanlar sahtekar olmuşsa adamın ne suçu var.canım şimdi sana anlatayım.satın aldığınız ürünün faturası var mı? faturayı almayı unutma hakem heyetine git belediyelerde bazen beyaz masa ilgileniyor.benimden başımdan böyle böyle bi olay geçti halletiler.

Son düzenleme:
canım aynı şey kayın validemin başına da geldi geçen ay. 15 lira diye satmışlar. yaşlı kadın okuma yazma bilmez. almış ama bir de kağıt imzalatmışlar.hem de 250 liralık. maalesef bizim haberimiz olduğunda 10-15 gün falan olmuştu.farklı şehirlerdeyiz. eşim firmayı aradı resmen hakaret etti telefondaki ahlaksız şahıs. hakem heyetine de gittik ama 7 gün geçtiği için bir şey yapılamadı. mutlaka süre geçmeden hakem heyetine gidin derim. çünkü yaptıkları oyalama taktiği. kesinlikle geri almayacaklardır.

babam polise gitmiş dün ndn gttin die tehdit etmişler almıyoruz demişler elimizde kalcak sanırm babam uğraşmıyor hiç

tüketici mahkemesine gidiyorsun paranı eft ile ödemek zorunda kalıyorlar ama arayıp aldırcaz dedilerse aldırmak zorundalar firmanın adı varsa tabi.Yoksa da kargoyla siz gönderin sıkıntı yapmayın bu konuda tüketici mahkemesi gözünün yaşına bakmıyo böyle firmaların

şehir dışındayız cumartesi gelcez alıcaz demişler almazlarsa geri iade şansımız varmı yinede babam inanmış gitmiyor başvuru yapmaya o zamana kadar 7 gün doluyorda?

Eğer firmaya bilgi verdiyseniz görüşmeler kayıtlı olduğu için iade işlemi başlatılmıştır yani 7 gün dolmadan haber verdiyseniz hiç bi sorun olmuyor

sizi oyaladıklarına ve geri almayacaklarına eminim ben. sanırım babanız o parayı gözden çıkartmış. sizin yapabileceğiniz pek de bir şey kalmamış. sağlık olsun diyelim

Konuyla alakası yok ama, Konu başlığını Uçak fiyatı diye okumuşum hahaha

Konuya bakınca ne alaka uçakla diyordum benim kafam iyi sanırım

zaten şerefli haysiyetli bi firma olsa 35 liralık aleti 300 liraya pazarlamaz. hemen tüketici mahkemesine hemmmmen :)

zaten şerefli haysiyetli bi firma olsa 35 liralık aleti 300 liraya pazarlamaz. hemen tüketici mahkemesine hemmmmen :)

aynen ne cesaret anlamadım markasına kadar aynı 35 civarı fiyatlar tek taksitiyle alırız o fiyata buda beni baya sinirlendirdi babam cumartesi gelceklerini sanıyor bakalım bekliyor zaman aşımı olcak ama o zamanda inş. hallolur her ay 40 .40 ödemekten kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…