- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
- Konu Sahibi DenizYildizi
-
merhaba arkadaşlar babama kahveye gelip taksitle masaj aleti gibi bişey satmışlar tens cihazı diye geçiyor adı bu neymiş diye internete baktım ve şok oldum fiyat 35 tl biz aldık 300 tlhemen geri vermek istedik alcaz diyorlar ama ama sanki vakit geçirmeye çalışıyorlar belgede 7 gün içinde iade şartı var ama cumadan beri yerine gittiğimiz halde almadılar gelcez biz diyorlarmış ne yapabiliriz. [/QUO
TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE GİT VE İZLE BAK NASIL KÖK SÖKTÜRÜYOR SATAN FİRMAYA 7 GÜNÜ AŞMA HEMEN GİT.
yani cuma satmışlar gelcez demişler yerine gittğimiz halde almamışlar aşarsa 7 günü verme şansmızda kalmıcak sanırım .pazarlamacıdan malmı alınır ah babamedikalde 60 tl miş bu arada nette ucuz .
canım aynı şey kayın validemin başına da geldi geçen ay. 15 lira diye satmışlar. yaşlı kadın okuma yazma bilmez. almış ama bir de kağıt imzalatmışlar.hem de 250 liralık. maalesef bizim haberimiz olduğunda 10-15 gün falan olmuştu.farklı şehirlerdeyiz. eşim firmayı aradı resmen hakaret etti telefondaki ahlaksız şahıs. hakem heyetine de gittik ama 7 gün geçtiği için bir şey yapılamadı. mutlaka süre geçmeden hakem heyetine gidin derim. çünkü yaptıkları oyalama taktiği. kesinlikle geri almayacaklardır.
merhaba arkadaşlar babama kahveye gelip taksitle masaj aleti gibi bişey satmışlar tens cihazı diye geçiyor adı bu neymiş diye internete baktım ve şok oldum fiyat 35 tl biz aldık 300 tlhemen geri vermek istedik alcaz diyorlar ama ama sanki vakit geçirmeye çalışıyorlar belgede 7 gün içinde iade şartı var ama cumadan beri yerine gittiğimiz halde almadılar gelcez biz diyorlarmış ne yapabiliriz.
tüketici mahkemesine gidiyorsun paranı eft ile ödemek zorunda kalıyorlar ama arayıp aldırcaz dedilerse aldırmak zorundalar firmanın adı varsa tabi.Yoksa da kargoyla siz gönderin sıkıntı yapmayın bu konuda tüketici mahkemesi gözünün yaşına bakmıyo böyle firmaların
zaten şerefli haysiyetli bi firma olsa 35 liralık aleti 300 liraya pazarlamaz. hemen tüketici mahkemesine hemmmmen :)
Yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?