- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
O zaman siz haklısınız. Durumunu ayarlayıp gelmesi lazım.Ben çalışmıyorum o çalışıyor 2bin civarında para alıyor ona rağmen ben elimden geleni yapıyorum. Beyefendi 100 TL için gelemedi
Ben çalışmıyorum o çalışıyor 2bin civarında para alıyor ona rağmen ben elimden geleni yapıyorum. Beyefendi 100 TL için gelemedi
Bu adamdan bi cacik olmaz yol verin gitsinArkadaşlar sevgilimle aramdaki mesafe 1 saat kadar birşey. Bugün geleceğini söyledi bende o kadar hazırlandım umutlandım sevindim. Dün de cüzdanımı kaybettim emniyete bildirdim içindeki herşeyim gitti. Günlük ev ayarla orda kalayım dedi tamam dedim günlük 100 TL. Şimdi aramış diyor ki hem akşam oldu hem şimdi gelsem şu kadara mâl olacak benim cüzdanımın kaybolduğunu da biliyor masraflar kendinden çıkacak diye gelmekten vazgeçti. Tabi benim morallerim alt üst oldu. Zaten herseyi parasal düşünür. Bir yere oturmaya gideriz hemen oranın kârını hesaplamaya çalışır bir şey alır hemen maddi yönünü düşünür bu beni çok üzüyor sizce ben mi abartıyorum. Tabiki eli sıkı olmak bu devirde önemli ama bu kadarı da fazla değil mi
Not, şimdi aradım kendisine 100 küsurluk ayakkabı alıyormuş. Alsın tabiki ama bir ayakkabı kadar değerimiz yokmuş demekki.
Tabiki söyle kendinin ne olduğunu bilsin.Düşüncelerimi açık açık söylesem mi arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?