Kızlar doktordan yeni geldim . Dr erkek bu
bence dedi hatta pipi falan gösterdi
üzüldüm niye yalan söyleyim. Benim olmadı rabbim isteyen diğer kardeşlerime nasib etsin inş.
İnşş öyle olur.13 hafta erken bir donem yanilma payi olabilir insallah yanilmistir.
Semiray bu bebeğinde Yöntem fln denemişmiydin??
Benim de bu farklı ama 3üncü olduğu için daha zor olur dedi doktor mide bulantım çok fazlaydı benim de kız umudum kalmadı bakalım ben de 3 Mart'ta gidicem
Semirayy nasılsın canım bebiş nasılİnşş öyle olur.
Yok canım sadece yumurtlamadan 2 gün önce hamile kalmaya çalıştım.
Hayırlısı.
İnş güzel haberler alırsınız ve bizde sizin için seviniriz . Umutsuzluk yok inş.
Semirayy nasılsın canım bebiş nasıl
Şükür iyim bende napalım çocuklarla ugraşıyoruz bende nasipse buay denemelere başlıycam hayırlısı artık bebişn ultroson fotosunu varsa koysana bi bakalım nub teorisi varya tahmin edelimÇok şükür canım. Bi umut 16. Haftayı beklemedeyim . Belki de ne bilim bi yanlış görme olayı olmuştur diye . Sen nasılsın :)
Şükür iyim bende napalım çocuklarla ugraşıyoruz bende nasipse buay denemelere başlıycam hayırlısı artık bebişn ultroson fotosunu varsa koysana bi bakalım nub teorisi varya tahmin edelim
Merhaba semirayy sen de bu nubdan anlıyorsun benim bebişi yorumlarmısın
13+2 Eki Görüntüle 1418972
Canım bi tane var onda da bacaklarını kaldırmış. Kesinlikle nub görülebilcek gibi değil. Guya özele gidiyorum kadın zorla bi fotoğraf verdi. Cinsiyeti görmek için falan öyle büyük bir uğraş da sarfetmedi. Bence bu pipi fakat erken daha deyip attı.
yarın eklim inş
Tamam canım eklediğinde bakarız hadi bakalım hayırlısıCanım bi tane var onda da bacaklarını kaldırmış. Kesinlikle nub görülebilcek gibi değil. Guya özele gidiyorum kadın zorla bi fotoğraf verdi. Cinsiyeti görmek için falan öyle büyük bir uğraş da sarfetmedi. Bence bu pipi fakat erken daha deyip attı.
yarın eklim inş
Ay canım inşallah hepimizin gönlündeki olur inşallahCanım yarım çekmiş Dr un
Ama ben bu bebeğe kızzz diyorum
Darısı Başıma inşallah.
kızMerhaba semirayy sen de bu nubdan anlıyorsun benim bebişi yorumlarmısın
13+2 Eki Görüntüle 1418972
Yok canım doktor burada yokmuş 9⃣Elakerem cinsiyeti belli oldu mu bebeğinin?
Bugün dayanamayıp başka doktora gittim çıkıntı benziyor ama kesin değil dedi 14+4 oldu birde bakalım hayırlısıyla sağlıklı bi kızım olur inşallah hepimizin gönlüne göre versin AllahElakerem cinsiyeti belli oldu mu bebeğinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?