Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim de bu farklı ama 3üncü olduğu için daha zor olur dedi doktor mide bulantım çok fazlaydı benim de kız umudum kalmadı bakalım ben de 3 Mart'ta gidicem

13 hafta erken bir donem yanilma payi olabilir insallah yanilmistir.
İnşş öyle olur.
Semiray bu bebeğinde Yöntem fln denemişmiydin??

Yok canım sadece yumurtlamadan 2 gün önce hamile kalmaya çalıştım.

Hayırlısı.
Benim de bu farklı ama 3üncü olduğu için daha zor olur dedi doktor mide bulantım çok fazlaydı benim de kız umudum kalmadı bakalım ben de 3 Mart'ta gidicem

İnş güzel haberler alırsınız ve bizde sizin için seviniriz . Umutsuzluk yok inş.

İnşş öyle olur.

Yok canım sadece yumurtlamadan 2 gün önce hamile kalmaya çalıştım.

Hayırlısı.

İnş güzel haberler alırsınız ve bizde sizin için seviniriz . Umutsuzluk yok inş.
Semirayy nasılsın canım bebiş nasıl

Çok şükür canım. Bi umut 16. Haftayı beklemedeyim . Belki de ne bilim bi yanlış görme olayı olmuştur diye . Sen nasılsın :)
Şükür iyim bende napalım çocuklarla ugraşıyoruz bende nasipse buay denemelere başlıycam hayırlısı artık bebişn ultroson fotosunu varsa koysana bi bakalım nub teorisi varya tahmin edelim

Şükür iyim bende napalım çocuklarla ugraşıyoruz bende nasipse buay denemelere başlıycam hayırlısı artık bebişn ultroson fotosunu varsa koysana bi bakalım nub teorisi varya tahmin edelim

Canım bi tane var onda da bacaklarını kaldırmış. Kesinlikle nub görülebilcek gibi değil. Guya özele gidiyorum kadın zorla bi fotoğraf verdi. Cinsiyeti görmek için falan öyle büyük bir uğraş da sarfetmedi. Bence bu pipi fakat erken daha deyip attı.

yarın eklim inş

Sen yinede koy bi bakalım.
Semiray inşallah gönlündeki olur.
Yazılı okuyunca içimden bişeyler aktı.
Korktum. Bende üçüncüyü düşünüyorum biliyorsun. Ve sanırım bu psikolojiyi kaldıramam ben senin gibi.
Hele şu ilk üç ay eminim zor geçmiştir değil mi.
Biraz anlatır mısın.
Özelden de yazabilirsin canım.

Tamam canım eklediğinde bakarız hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…