Sen bana çok emin kız demiştin 16+2 de tekrar gittim doktor %90 kız dedi sen nub teorisinden mi böyle bir tahmin yapmıştın?
Kizlar Allah once her seyin hayirlisini versin.
Benim ilk cocugum kiz. Birinde gormustum Allah her iki meyvedende tattirmayi nasip etsin diye. Hakikaten oyle.
İkimciye hamileyim. Ve inşallah oglan bu. Pipi resmi verdi ama ayrintilida emin olacam.
Ben beraat gecesi dua ettim. Cunku insan kaderi o gece yeryuzune iner. Bende ozellikle belirttim Rabbim ikinci evladimi erkek nasip et hayirlisi ve afiyetlisi ile dedim. Sadaka verdim bu niyetle.
Ve sebeplerede yapismak lazim. Bence bu cinsiyet meselesi tesaduf degil. Hic bir seyin olmadigi gibi. K.validem "yatagi cok olan erkegin kizi olur" demisti. Evliligin ilk zamanlari malum. Ama kiz dogunca ozel hayat filan kalmadi nerdeyse.
İnsallah Rabbim hayirlisi ve afiyetlisi ile gonlunuzdekini verir.. Rabbimden umidi kesmeyin.
Kızlar ben çok üzgünüm bu aralar. Ama cinsiyet için değil. 2li testim risk grubunda bulundu
Kendime çok kızgınım . Kendimi affedemiyorum.
Yani o yüzden canlarım Ben hep önce sağlıklı hayırlı sonra da bi kızım olsun diye dua etmiştim. Ama yine de hiç kız mız demese miydim diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Ama Rabbime güveniyorum inş sapasağlam doğacak.
Ve sizlerin de benim için güzel dualarını istiyorum.
Sizlerin de benim de hakkıma ne hayırlıysa o olur inşallah. ALLAH hiç birimizi evlatla ilgili imtihan etmez inşallah.
Cinsiyete gelince bence benimki doktorun dediği gibi erkek.Ve akıllandım. Tek sağlıklı olsun da diyorum artık gerisi hiç önemli değil
10 mart gibi tekrar gidip 3lü test yaptırcağım bana dua edin lütfen.
Sağol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin .senin gönlünden geçen ne?
İnşallah canım öğrenince haber verKizzzz
İnşallah canım öğrenince haber ver
:))))Ben hamile degilim ki iki oglum var uce cesaret edemiyorum kucuk olan 22 aylik arada kacamak olsada hamile kalmadim hayirlisi insallah bir gun en uygun zamanda bir kiz bebis nasip eder allah.
Ay canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.ben daha kesin gözüyle bakamıyorum inşallah hayırlı sağlıklı kızdır.sen hamilemisinElakerem kızzzz bende kız demiştimmmmm
Ay ne guzel maşallah maşallah
Ay ne olur dua er bizlerde bulalım kızı ne olur
Ay canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun.ben daha kesin gözüyle bakamıyorum inşallah hayırlı sağlıklı kızdır.sen hamilemisin
İnşallah olur canım.bugün doktora gittim bu kez net bi şekilde kız dedi.ben ikincide neler yaptım kız olsun diye erkek oldu.bunda da 3cü bebek aklımın ucundan geçmiyordu kaza kurşunu oldu.inşallah hepimizin gönlündeki olurYok canım Değilim ama cok istiyorum kızım Olmasını ..
İnşallah olur canım.bugün doktora gittim bu kez net bi şekilde kız dedi.ben ikincide neler yaptım kız olsun diye erkek oldu.bunda da 3cü bebek aklımın ucundan geçmiyordu kaza kurşunu oldu.inşallah hepimizin gönlündeki olur
İnşallah canım ben de hep öyle dedim kazra olsun kız olsun diye.eşim koyucak ismi Bilge duru melek ipek Ayşe heralde bunlardan birî.büyük oğlum 8yaşında küçük oğlan 3.5 yaşSağlıkla gelsin minik prenses.
Nasıl bi duygu.
Cocukların Arasında kac yaş var şimdi ki ile kac yaş olacak ??
Ismiiii ne olucakkkk
Senin oğlanlar kaç yaşındaSağlıkla gelsin minik prenses.
Nasıl bi duygu.
Cocukların Arasında kac yaş var şimdi ki ile kac yaş olacak ??
Ismiiii ne olucakkkk
İnşallah canım ben de hep öyle dedim kazra olsun kız olsun diye.eşim koyucak ismi Bilge duru melek ipek Ayşe heralde bunlardan birî.büyük oğlum 8yaşında küçük oğlan 3.5 yaş
Çok ara vermiştin canım bunda çok bekleme bence.iki çocuğu olup üçüncüyü yapmayan 45 yaşın üstü tanıdıklarım keşke üçüncüyü deneseydik kız erkek bitane daha olsaydı diyorlar.Ay ay ayyyy Ayşe ve ipek ismine bayılıyorum ya
Maşallah maşallah
Bende senim gibi olurum inşallah canım.
Bnm büyük oğlan 7 kucuk 15 aylık
Beklemek te istemiyorum
35 yaşındayım cok kararsızımmmm
Bana gaz verin hadi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?