Doğuma Hazırlık üçüncü bebiş belki kız olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herkese merhaba Rabbim kim ne istiyorsa onu nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde benim nub a da bakar misiniz.

Eklentiler

• 20150310_180005t.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 133

Semirayy nasılsın canım doktora gittinmi seni merak ediyorum hiç ugramaz bebişin nasıl bize haber ver canım

Elakerem kızzzz bende kız demiştimmmmm
Ay ne guzel maşallah maşallah
Ay ne olur dua er bizlerde bulalım kızı ne olur

:))))Ben hamile degilim ki iki oglum var uce cesaret edemiyorum kucuk olan 22 aylik arada kacamak olsada hamile kalmadim hayirlisi insallah bir gun en uygun zamanda bir kiz bebis nasip eder allah.

Aminnnnn canım sedam.
Sanada banada.
En kısa zamanda sağlıklı hayırlı birer kız evlat nasip eylesin ....

Yaaaaa en cok istediğim sey ya
Kazara hamile kalayım anlamayayım hatta
Ve kızım olsun .......
Çünkü cesaretim yok ve belkide hiç toplayamayacağım

Sağlıkla gelsin minik prenses.
Nasıl bi duygu.
Cocukların Arasında kac yaş var şimdi ki ile kac yaş olacak ??
Ismiiii ne olucakkkk

Sağlıkla gelsin minik prenses.
Nasıl bi duygu.
Cocukların Arasında kac yaş var şimdi ki ile kac yaş olacak ??
Ismiiii ne olucakkkk
İnşallah canım ben de hep öyle dedim kazra olsun kız olsun diye.eşim koyucak ismi Bilge duru melek ipek Ayşe heralde bunlardan birî.büyük oğlum 8yaşında küçük oğlan 3.5 yaş

İnşallah canım ben de hep öyle dedim kazra olsun kız olsun diye.eşim koyucak ismi Bilge duru melek ipek Ayşe heralde bunlardan birî.büyük oğlum 8yaşında küçük oğlan 3.5 yaş

Ay ay ayyyy Ayşe ve ipek ismine bayılıyorum ya
Maşallah maşallah
Bende senim gibi olurum inşallah canım.
Bnm büyük oğlan 7 kucuk 15 aylık
Beklemek te istemiyorum
35 yaşındayım cok kararsızımmmm
Bana gaz verin hadi :))))

Çok ara vermiştin canım bunda çok bekleme bence.iki çocuğu olup üçüncüyü yapmayan 45 yaşın üstü tanıdıklarım keşke üçüncüyü deneseydik kız erkek bitane daha olsaydı diyorlar.

kizlar rabbim inss hepinize hayirli saglikli tombik tombik kiz bebisler nasip eder :) bende ilk gebeligimde hep oglum olsun istiyordum ama nur topu gibi bi prensesim oldu simdi 9 aylik ellerinizden oper :) kizim 3 aylikken kazayla hamile kaldim ve suan 21 haftaligim allah nasip ederse oglusum olacak :) ins sizinde gonlunuzde olani rabbim kucaginiza verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…