Üçüncü günden coşan flört

Ay yangınım, “hepsi yarım saat içinde oldu”ya kadar okudum, eski konuya mı mesaj attım dedim Benim uykum, sandığımdan daha fazla gelmiş

Ay yangınım, “hepsi yarım saat içinde oldu”ya kadar okudum, eski konuya mı mesaj attım dedim Benim uykum, sandığımdan daha fazla gelmiş
Yok ya konu acıldıgından itibaren iste konu sahıbı ve benım dısımda kimse yanlıs anlamamıs cocugu
Konu sahıbının cınsel algılaması benımde kıza sisko dedı koftehor demem..
Neysekı sonra anladık iltifat ettıgını..
Ne zamandır iltifat almadığımız ortaya cıktı boylece.

Yorumlara koptum kizlar, akliniza saglik

konu sahibi arkadasim ayiptir sormasi deli misin basligi okuyunca bir demet tiyatrodaki saldiray abi repligi okumayi bekledim ama konudaki tek saldiray 3 gunde mutlu yuva hayalleri kuran sensin cay icmeye gelinlikle gitme bak, ustune dokersen cikmaz lekesi ahahahha

Aklıma bir anım geldi ya. Lise sondayim. Bir çocuğu çok beğeniyordum. Bir arkadaşım da biliyordu bunu. Sonra o arkadaşım beğendiğim çocuğun yakın arkadaşı ile sevgili oldu. Konuşacak konu bulamadilarsa demek sevgilisine benim arkadaşını çok beğendiğimi vs soylemis. Sonra cocuk bunu duyunca numaramı almış-arkadasimdan- bana yazdı konuştuk vs haftasonu. Sonra bana dedi gözlerin çok güzel şöyle böyle bir şeyler dedi işte. Ben de aynen sizin gibi şüphelendim ama bu beni gördü mü ki ya diye. Ne renk gözlerim dedim kahverengi dedi ki alakası yok:) demek ki birileri ona demiş güzel gözlü kız vs diye öyle sallıyor. Lan de get işine dedim. Tabii öyle demedim tam olarak da konuşmadım yani sonra. Bu da böyle gereksiz bir anımdı.

İncecik”ti” deyince ben de şişko dediğini sandım da çaktırmadım

Valla bende kendısını benimle yasıt falan sandım, gercekler sonra ortaya cıktı
İnsanlar konusa konusa dıye bosuna dememıs atalarımız.neyse cocugun iltifat ettıgını de anlamıs olduk

Valla bende kendısını benimle yasıt falan sandım, gercekler sonra ortaya cıktı
İnsanlar konusa konusa dıye bosuna dememıs atalarımız.neyse cocugun iltifat ettıgını de anlamıs olduk
Sakin ol bebisim ve o telefonu yavasca yere birak cocuk sadece fizigine iltifat ediyor

Yaaa ne kadar güzel Bir an önce atamaniz olur inşallah

Dı mı ama insan ilkinde oyle algılıyor aagahsjsjsjs
Kendimi haklı cikarmaya calısma cabam.. Takdire sayan
Yok cidden konuyu okuyunca ben de öyle anlayıp atarlanıyordum Sonra “yuva kuracaktık, düzgün bir ilişkim olacaktı” cümleleriyle cinsel algıladığını anladım

İyi bari bunu anlayacak kadar uyanıkmışım

Benimde aklıma bir anım geldi, lisede degılım ama gencim ozamanlar agsgshshs
Sahilde yuruyoruz arkadaslarımla.
Onumuzde de beyler var onlar yuruyor ama tanımıyoruz. Kordon mis gibi koktu parfumlerınden.
Bar in Onunden gecıyoruz o sıra.
Muzık son ses, yanındakini bıle duymuyorsun oyle cok ses.
Bende bagırarak 'oh be mıs gıbı erkek koktu' dedım parfum diyecegıme erkek dedım Allah beni ıslah etsin.

Ve o an bardakı muzık durdu, hani filmlerde olur ya ses birden kesilir bir tek senin bagırtın duyulur.
Bu da benim anım.

Aslında burdan bakınca sapık gibi gozuken benım

Yaaa ne kadar güzel Bir an önce atamaniz olur inşallah
Çok teşekkür ederim

İlk amacı cinsellik olsa da bazılarının altında çok sağlam karakterler çıkabiliyor. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın elbette ama tabular yüzünden de kimsenin üzerini kolayca çizmeyin derim gerçekten çok iyi şeyleri kaçırabilirsiniz .

Sen hâlâ gençsin ki

“Oh be mis gibi erkek koktu”

Bunu erkek arkadaşım evde parfüm sıktığında ya da traş losyonu falan sürdüğünde derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…