- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Ay yangınım, “hepsi yarım saat içinde oldu”ya kadar okudum, eski konuya mı mesaj attım dedimUfacık iltifata bozulup cocugu on saniye de satmamız, sonra cocuga sahip cıkmamız..
Simdı de senin cocukla evleniyor olman..
Hepsi yarım saat ıcınde oldu..
Ceyregını hazırlayım bari..
Dugununde iltifat falan alırsam bırınden, host annen yasındayım sapık demem ıns edene
Yok ya konu acıldıgından itibaren iste konu sahıbı ve benım dısımda kimse yanlıs anlamamıs cocuguAy yangınım, “hepsi yarım saat içinde oldu”ya kadar okudum, eski konuya mı mesaj attım dedimBenim uykum, sandığımdan daha fazla gelmiş
İncecik”ti” deyince ben de şişko dediğini sandım da çaktırmadımYok ya konu acıldıgından itibaren iste konu sahıbı ve benım dısımda kimse yanlıs anlamamıs cocugu
Konu sahıbının cınsel algılaması benımde kıza sisko dedı koftehor demem..
Neysekı sonra anladık iltifat ettıgını..
Ne zamandır iltifat almadığımız ortaya cıktı boylece.
Valla bende kendısını benimle yasıt falan sandım, gercekler sonra ortaya cıktıYorumlara koptum kizlar, akliniza saglik
konu sahibi arkadasim ayiptir sormasi deli misinbasligi okuyunca bir demet tiyatrodaki saldiray abi repligi okumayi bekledim ama konudaki tek saldiray 3 gunde mutlu yuva hayalleri kuran sensin cay icmeye gelinlikle gitme bak, ustune dokersen cikmaz lekesi ahahahha
Dı mı ama insan ilkinde oyle algılıyor aagahsjsjsjsİncecik”ti” deyince ben de şişko dediğini sandım da çaktırmadım
Sakin ol bebisim ve o telefonu yavasca yere birakValla bende kendısını benimle yasıt falan sandım, gercekler sonra ortaya cıktı
İnsanlar konusa konusa dıye bosuna dememıs atalarımız.neyse cocugun iltifat ettıgını de anlamıs olduk
Yaaa ne kadar güzelO zamanlar sınıf arkadaşım olan şimdiki erkek arkadaşım, daha görüşmemizden önce kalçalarımı ve bacaklarımı çok beğendiğini söylemişti (64 kiloydum o zaman :) ). Pis sapık desem, hayatımın aşkını, ilerideki çocuklarımın babasını kaçıracakmışım. Cinsel algılamışsınız öyle ima etmemiş olabilir ama cinsel anlamda size çekim duyduğunu, sizi beğendiğini söylemesinde yanlış bir şey yok. Biz seviştikten sonra sevgili olanlardanız, 5 yılı doldurduk, artık 6. yılımızın içindeyiz evlilik hazırlıklarına başlamak için benim atanmamı bekliyoruz . Fiziksel olarak sizi beğenen ve bunu dile getiren adamla (ilişkiniz ilerlerse) evliliğe gitmez diye bir şey yok sonuçta
Yok cidden konuyu okuyunca ben de öyle anlayıp atarlanıyordumDı mı ama insan ilkinde oyle algılıyor aagahsjsjsjs
Kendimi haklı cikarmaya calısma cabam.. Takdire sayan
Benimde aklıma bir anım geldi, lisede degılım ama gencim ozamanlar agsgshshsAklıma bir anım geldi ya. Lise sondayim. Bir çocuğu çok beğeniyordum. Bir arkadaşım da biliyordu bunu. Sonra o arkadaşım beğendiğim çocuğun yakın arkadaşı ile sevgili oldu. Konuşacak konu bulamadilarsa demek sevgilisine benim arkadaşını çok beğendiğimi vs soylemis. Sonra cocuk bunu duyunca numaramı almış-arkadasimdan- bana yazdı konuştuk vs haftasonu. Sonra bana dedi gözlerin çok güzel şöyle böyle bir şeyler dedi işte. Ben de aynen sizin gibi şüphelendim ama bu beni gördü mü ki ya diye. Ne renk gözlerim dedim kahverengi dedi ki alakası yok:) demek ki birileri ona demiş güzel gözlü kız vs diye öyle sallıyor. Lan de get işine dedim. Tabii öyle demedim tam olarak da konuşmadım yani sonra. Bu da böyle gereksiz bir anımdı.
Çok teşekkür ederimYaaa ne kadar güzelBir an önce atamaniz olur inşallah
Arada bana iltifat edip beni İltifata alıstırır mısınSakin ol bebisim ve o telefonu yavasca yere birakcocuk sadece fizigine iltifat ediyor
Sen hâlâ gençsin kiBenimde aklıma bir anım geldi, lisede degılım ama gencim ozamanlar agsgshshs
Sahilde yuruyoruz arkadaslarımla.
Onumuzde de beyler var onlar yuruyor ama tanımıyoruz. Kordon mis gibi koktu parfumlerınden.
Bar in Onunden gecıyoruz o sıra.
Muzık son ses, yanındakini bıle duymuyorsun oyle cok ses.
Bende bagırarak 'oh be mıs gıbı erkek koktu' dedım parfum diyecegıme erkek dedım Allah beni ıslah etsin.
Ve o an bardakı muzık durdu, hani filmlerde olur ya ses birden kesilir bir tek senin bagırtın duyulur.
Bu da benim anım.
Aslında burdan bakınca sapık gibi gozuken benım
Valla hanimlar ben bu yangini gordum, adeta tas. Vallahi billahi cok guzel kadinsinArada bana iltifat edip beni İltifata alıstırır mısın
Sen hâlâ gençsin ki
“Oh be mis gibi erkek koktu”
Bunu erkek arkadaşım evde parfüm sıktığında ya da traş losyonu falan sürdüğünde
Erkeklere soylucen askım bunu, hanımlara neValla hanimlar ben bu yangini gordum, adeta tas. Vallahi billahi cok guzel kadinsin
Bi ben göremedimValla hanimlar ben bu yangini gordum, adeta tas. Vallahi billahi cok guzel kadinsin
Ay sen kaciranlardan misin delfino? Beni gordun mu sen?Bi ben göremedim
Hatırlamıyorum ki o gün çok kişiyi gördüm nickleri unuttumAy sen kaciranlardan misin delfino? Beni gordun mu sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?