üçüncü kez burun ameliyatı olan arkadaslar bakarmısınız?

armine85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
449
9
96
39
İstanbul
üçüncü defa burun ameliyatı olmak benı cok dusundurmeye basladı dr um da bana butun olumsuz hasta örneklerini gösterince iyice korkmaya başladım çökme, nefes alamama vs gibi problemler benı tedırgın edıyor yoksa sekıl olarak ıstedıgım tarzda burun yapılırsa pısman olacagımı dusunmuyorum suan sekıl olarak guzel evet ama ıstedıgım tarzda degıl kalkık cansu dere tarzı burunları sevıyorum bu sebeple ıkıncı kez amelıyat masasına yattım ama olmadı ıstedıgım tarz burnu anlatıp mumkun olabılecegını soylerse dr (emre ılhanı dusunuyorum) ve bu konuda bana guven verırse yaptırcam ucuncu ameliyat gecıren arkadasların tecrubelerını paylasmalarını rıca edıyorum

yok galıba :) benımde burnum ıkıgun de sıkıntıdan garıp bı sekılde sıvılce cıktı ve sıstı yandan kemerlı gıbı duruyor resımler var herkese acık gecer ınsalllh

Profil resmindeki burnun çok güzel, neden tekrar ameliyat oldun ki?

Ayrıca şu an ki durumunda ödemden dolayıdır, sakın canını sıkma. Hem artık bizler bu konuda deneyimliyiz değil mi?

Bende , dün gece yatarken sırt üstü yatmaktan sıkıldığım için taktım flaster, ohh sabaha kadar sağıma soluma dönerek çok rahat uyudum... lakiiiiin sabah bir kalktım, şiş yerler flasterden taşıyor, bantın izi çıkmış burnuma:)))))

Canım, biraz sakinleş, biraz aynadan uzak dur.
Geçmiş olsun.

tekrar ameliyat olmadım hıkayemı şöyle özetliyim ben uc operasyon gecırdım burun cene gogus , cene protezımden memnun degılım zaten haftaya carsamba cıkcak , burunda revızyondu kaldırmak ıcın ameliyat olmustum fakat ıstedıgım kalkıklık olmadı bır yılım doldu gecen pazartesı dr umla randevum vardı memnun olmadıgımı kaldırmasını ıstedıgımı soyledım ama o rısklerını anlatıp olumsuz hasta orneklerıı gosterdı benımde hayalım kalkık bır burna sahıp olmaktı cene protzım cıkarılırken bu hayalıme de kavusmayı ıstıyordum ama ıkı gundur psıkolojık olarak kotuyum bu sıkıntı burnumda bır sıvılceyle dısarı vurdu burnum sıstı ve kemerlı gıbı duruyor resımlerde goruldugu gıbı resımler bu gun cektım ben de bı anlam veremedım bu duruma ama bunyem boyle tepkıler verebılıyor daha oncede gogus amelıyatım oncesınde bır gecede gogusum sısmıs amelıyatım ertelenmıstı

profıl resmımde burnmda sıvılce cıkmadan once cekılmıs makyajlı bı resım yanı ıkı operasyon gecırmıs burun

Çene protezin ve burnun harika duruyor.

Bende seneye ocak ayı gibi belki ucunu biraz kaldırtabilirim, şu an şiş ve henüz bir ay oldu. Dr umda biraz daha kaldırabilirmişiz dedi lakin sorunlu bir burnum olduğu için baya bir malzeme çıkarmışlar, dr da riske girmek istememiş, sonradan olumsuz bir durum olursa düzeltebilme imkanı olsun diye...

Takmıyorum kafama, hem taksak ne değişecek ki, sen de bu kadar bunaltma kendini, bak tüm hastalıkların temel kaynağı strestir, nerenle uğraşırsan orası bir şekilde bozuluyor:)))) psikoloji öyle bir şeydir ki insanın hayatını mükemmelde yapar altüstte eder.

Bak sende diyorsun sıkıntıyla olan bir şey diye, hem belki sana bir işarettir '' benimle uğraşma '' diye.

Gerçekten burnun çok güzel.

Son düzenleme:

bır resme bakılarak harıka duruyor dıye yorum yapılabılıyor evet o resımde guzel cıkmıs cene ıle ılgılı burda kımılerı mutlaka cıkart kımılerıde cıkarma dıye yorum yaptı ama ben kararlıyım cıkartmaya burnum guzel bunu kabul edıyorum ama hıc de kalkık degıl , ama haklısın psıkolojı ıste ınsanı boyle alt ust edıyor

bır resme bakılarak harıka duruyor dıye yorum yapılabılıyor evet o resımde guzel cıkmıs cene ıle ılgılı burda kımılerı mutlaka cıkart kımılerıde cıkarma dıye yorum yaptı ama ben kararlıyım cıkartmaya burnum guzel bunu kabul edıyorum ama hıc de kalkık degıl , ama haklısın psıkolojı ıste ınsanı boyle alt ust edıyor

Merhaba canim,
Fotolarini gordum,makyajli halinle okadar guzelsin ki..ceneni cok kafana takiyorsun,bence cok guzel gorunuyor.benim cok hosuma gitti sahsen ben yag enjekte etirrmesem kesin senin gibi protez koydururdum..burnunu pek beyenmedim acikcasi elletmenk tavsiye etmiyorum.co, tehlikeli..ben iki kez oldum burundan,ikincide kikirdak eklendi tam bir kabus kikirdaklar kaydi okadar cirkin duruyorki,su halini ozlersin ama geriye gelmiyor..ben cok pismanim,benim burnum cok kotuydu,senin gibi olsaysdi hic elletmezim.evet en guzel degil belki senin icin guzel dahi olmayabilir ama halen normal!!!!!! Insallah yazdiklarim seni kirmaz,kendi fikrimi ve deneyimimi aktardim..gecmis olsun,sevgiyle kal..

tesekkur ederım haklısın gerı donusu olmayan bı hataya bende dusmek ıstemıyorum bakalım herseyın hayırlısı

arkadaslar size bi sorum olacak revizyon mademkı duzeltme ameliyatı benım revızyondan önce bi burun kanadım yukarda biri aşagıdaydı fakat bu benı cok rahatsız etmıyordu bu nedenle soylemedım dr uma gercı ne soylesemde bos ya kalkık dedım yapmadı neyse bu sorunu kendı gorup duzeltmesı gerekmezmıydı sonucta asımetrı var o asımetrıyı gıdermek ıcın dokunmamıs bazen dusunuyorum da sadce burun kemıgımı ınceltmıs (((((((((((((

cnm azıcık rahatla çok sıkıldın sen kafana koyduysan olucana ol ama başka dr git derim artık emre ilhan mı barış çakır mı sen karar ver burda bir ark var pelusatuğçenin dr da süper bence değer gaziantepe gitmeye prof dr mehmet mutafdı galiba süppper yapmış onuda düşün resimlerine bak zaten anlarsın ne demek istediğimi cnm inş istediğin gibi olucak canını sıkma sen istersen herşey olur önemli olan o iyi dr bulmak ben inanıyorum olucak istediğin gibi burnun bol şanslar :13:

Arminecim,seni cok iyi anliyorum,neler hissettigini tahmin ediyorum ama sunu unutma ki allah vergisini kul nekadar duzeltirki...sonucta o insanda allahin kulu,kimsen mukemmeli isteyemessin,cunku kimse yaradandan daha mukemmel degil..resimlerini gordum.cok guzel,cok cici bi bayansin..burnu da cenen de yuzune cok uyumlu..evet mutlu degilsin,haklisin bir baska operasyonistemekle ama senden ricaediyorum,sole bi forumlari gez ve fotolara bak..2 hatta 3.olmus arkadaslarin burnuna evet duzelme var ama hicbiri mukemmel degil..benim burnumu gorsen eminim kendi dr.arayip tesekkuredersen boyle bir burnun oldugu icin..haline sukretmelisin,cok cekici bir bayansin boyle kendini uzerek cirkinlestirme lutfen..son resimlerinden uzgunlugun,mutsuzlugun cok belli..at bi kenera su kotu ruh halini...hayat cok guzel..sende ole..git sac renginile oyla,yuzune bakim yaptir..soyle kendini yenile..yuzune renk gelsin,uzme kendini...opuyorum

bu soyledıklerınde cok haklısın canım ılgıne cok tesekkur edıyorum bu hafta carsambaya kadar bu pskılojım devam eder benım su cenemdekı bı cıksın toparlıycam kendımı

ah baska dr ye gıdeyım gıtmesınede hem korkuyorum hemde maddı olarak hazır degılm

ben fotograflarınıza baktım bende revizyon olcam size nacizane tavsiyem burun sırtını törpületin bu haliyle de güzel burnunuz ama burunda kavis olursa burun daha kalkık gorunuyor

cnm gider gitmez ameliyat olman şart değil önce konuş içini rahatlat kışa kadarda maddi hazırlarsın ameliyatını olursun

ben fotograflarınıza baktım bende revizyon olcam size nacizane tavsiyem burun sırtını törpületin bu haliyle de güzel burnunuz ama burunda kavis olursa burun daha kalkık gorunuyor

coker dıye korkutuyor doktorum evet boyle bı ıhtımal var ama her torpulenen burun cokecek dıye de bı kaıde yok

biraz once serhat tuncer den randevu aldım kendısıyle daha oncede gorusmustum sılıkon cene protezı kullandıgı ıcın tercıh etmemıstım serhat beyı pazartesı gunu bı konuscam kendımı yıyıp bıtırmekten ıyıdır bakalım ne dıycek kafam daha cok karısmaz ınsalllah aslında emre beylede gorusmek ıstıyorum hep ıcımde ukde kalmıstı ınanılmaz guzel burunlar yapıyor hemde kbb cı olmasıda guven verıcı ama rakamlar yuksekkk ((((

Armine merhaba,
Nezamandir sorucam unutuyorum,yuzune yag enjeksiyonu yaptirmismiydin burun ameliyatiyla birlikte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…