Profil resmindeki burnun çok güzel, neden tekrar ameliyat oldun ki?
Ayrıca şu an ki durumunda ödemden dolayıdır, sakın canını sıkma. Hem artık bizler bu konuda deneyimliyiz değil mi?
Bende , dün gece yatarken sırt üstü yatmaktan sıkıldığım için taktım flaster, ohh sabaha kadar sağıma soluma dönerek çok rahat uyudum... lakiiiiin sabah bir kalktım, şiş yerler flasterden taşıyor, bantın izi çıkmış burnuma:)))))
Canım, biraz sakinleş, biraz aynadan uzak dur.
Geçmiş olsun.
Çene protezin ve burnun harika duruyor.
Bende seneye ocak ayı gibi belki ucunu biraz kaldırtabilirim, şu an şiş ve henüz bir ay oldu. Dr umda biraz daha kaldırabilirmişiz dedi lakin sorunlu bir burnum olduğu için baya bir malzeme çıkarmışlar, dr da riske girmek istememiş, sonradan olumsuz bir durum olursa düzeltebilme imkanı olsun diye...
Takmıyorum kafama, hem taksak ne değişecek ki, sen de bu kadar bunaltma kendini, bak tüm hastalıkların temel kaynağı strestir, nerenle uğraşırsan orası bir şekilde bozuluyor:)))) psikoloji öyle bir şeydir ki insanın hayatını mükemmelde yapar altüstte eder.
Bak sende diyorsun sıkıntıyla olan bir şey diye, hem belki sana bir işarettir '' benimle uğraşma '' diye.
Gerçekten burnun çok güzel.
Çene protezin ve burnun harika duruyor.
Bende seneye ocak ayı gibi belki ucunu biraz kaldırtabilirim, şu an şiş ve henüz bir ay oldu. Dr umda biraz daha kaldırabilirmişiz dedi lakin sorunlu bir burnum olduğu için baya bir malzeme çıkarmışlar, dr da riske girmek istememiş, sonradan olumsuz bir durum olursa düzeltebilme imkanı olsun diye...
Takmıyorum kafama, hem taksak ne değişecek ki, sen de bu kadar bunaltma kendini, bak tüm hastalıkların temel kaynağı strestir, nerenle uğraşırsan orası bir şekilde bozuluyor:)))) psikoloji öyle bir şeydir ki insanın hayatını mükemmelde yapar altüstte eder.
Bak sende diyorsun sıkıntıyla olan bir şey diye, hem belki sana bir işarettir '' benimle uğraşma '' diye.
Gerçekten burnun çok güzel.
Merhaba canim,
Fotolarini gordum,makyajli halinle okadar guzelsin ki..ceneni cok kafana takiyorsun,bence cok guzel gorunuyor.benim cok hosuma gitti sahsen ben yag enjekte etirrmesem kesin senin gibi protez koydururdum..burnunu pek beyenmedim acikcasi elletmenk tavsiye etmiyorum.co, tehlikeli..ben iki kez oldum burundan,ikincide kikirdak eklendi tam bir kabus kikirdaklar kaydi okadar cirkin duruyorki,su halini ozlersin ama geriye gelmiyor..ben cok pismanim,benim burnum cok kotuydu,senin gibi olsaysdi hic elletmezim.evet en guzel degil belki senin icin guzel dahi olmayabilir ama halen normal!!!!!! Insallah yazdiklarim seni kirmaz,kendi fikrimi ve deneyimimi aktardim..gecmis olsun,sevgiyle kal..
Arminecim,seni cok iyi anliyorum,neler hissettigini tahmin ediyorum ama sunu unutma ki allah vergisini kul nekadar duzeltirki...sonucta o insanda allahin kulu,kimsen mukemmeli isteyemessin,cunku kimse yaradandan daha mukemmel degil..resimlerini gordum.cok guzel,cok cici bi bayansin..burnu da cenen de yuzune cok uyumlu..evet mutlu degilsin,haklisin bir baska operasyonistemekle ama senden ricaediyorum,sole bi forumlari gez ve fotolara bak..2 hatta 3.olmus arkadaslarin burnuna evet duzelme var ama hicbiri mukemmel degil..benim burnumu gorsen eminim kendi dr.arayip tesekkuredersen boyle bir burnun oldugu icin..haline sukretmelisin,cok cekici bir bayansin boyle kendini uzerek cirkinlestirme lutfen..son resimlerinden uzgunlugun,mutsuzlugun cok belli..at bi kenera su kotu ruh halini...hayat cok guzel..sende ole..git sac renginile oyla,yuzune bakim yaptir..soyle kendini yenile..yuzune renk gelsin,uzme kendini...opuyorum
cnm azıcık rahatla çok sıkıldın sen kafana koyduysan olucana ol ama başka dr git derim artık emre ilhan mı barış çakır mı sen karar ver burda bir ark var pelusatuğçenin dr da süper bence değer gaziantepe gitmeye prof dr mehmet mutafdı galiba süppper yapmış onuda düşün resimlerine bak zaten anlarsın ne demek istediğimi cnm inş istediğin gibi olucak canını sıkma sen istersen herşey olur önemli olan o iyi dr bulmak ben inanıyorum olucak istediğin gibi burnun bol şanslar :13:
ben fotograflarınıza baktım bende revizyon olcam size nacizane tavsiyem burun sırtını törpületin bu haliyle de güzel burnunuz ama burunda kavis olursa burun daha kalkık gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?