Armine merhaba,
Nezamandir sorucam unutuyorum,yuzune yag enjeksiyonu yaptirmismiydin burun ameliyatiyla birlikte?
:)) çok iyiydi armine:)))
hayır yaptırmadım cene burun ve gogus estetıgım var baska yok hem daha ne olsun:)))))))))))
ben 29 nisanda 3.kez burun ameliyatı oldum benim için öyle zor bir karar süreciydi ki size anlatamam bir çok doktorla konuştum çogu zor bir ameliyat oldugu için risk almak istemedi bu anlar yıkıldıgım umutsuzluga kapıldıgım anlardı taki doktorum prof.selçuk inanlıyla tanışıncaya kadar öyle cesaretlendırdı öyle netti ki hiç bir şüpe ve endişeye meyil vermeden kendisine ameliyat oldum ilk gunden itibaren hersey yolunda gitti bandajlarım açıldıgı gun aynada kendimi gördügümde mutluluktan agladım benim için çok önemliydi umitsizlige kapılmayın mucizelere inanın ve onları gerçeklestirenlere güvenin sevgiye kalın....
Yani elmacik kemigi estetigi demek istedim,3.burun ameliyati ile birlikte dr.karar vercez:)))) opuyorum
ben 29 nisanda 3.kez burun ameliyatı oldum benim için öyle zor bir karar süreciydi ki size anlatamam bir çok doktorla konuştum çogu zor bir ameliyat oldugu için risk almak istemedi bu anlar yıkıldıgım umutsuzluga kapıldıgım anlardı taki doktorum prof.selçuk inanlıyla tanışıncaya kadar öyle cesaretlendırdı öyle netti ki hiç bir şüpe ve endişeye meyil vermeden kendisine ameliyat oldum ilk gunden itibaren hersey yolunda gitti bandajlarım açıldıgı gun aynada kendimi gördügümde mutluluktan agladım benim için çok önemliydi umitsizlige kapılmayın mucizelere inanın ve onları gerçeklestirenlere güvenin sevgiye kalın....
Merhaba arkadasim,neyin cok iyi oldugunu anlayamadim fakat meme,burun,ceneden daha cok farkli olan ve benim gecirdigim ameliyatlar var bilmek istersen seve seve anlatirim,sevgiler..
ayrıca bugun hem serhat tuncerle hemde bı arkadasımın psıkolog tanıdıgıyla randevum var gıdıp goruscem bır haftadır ne yasadıgımı bı ben bı allah bılır
nasıl bır zorlugu vardı burnunun ? benımkı kolay yanı sadece kaldırma olacak ıstedıgım sadece bu yoksa bı sorunum yok...
Bence yardım almanız gerçekten faydalı olur.. Ben 3. burun ameliyatının da sizi mutlu edeceğini düşünmüyorum açıkcası. Sizin istediğiniz gibi bir şey yapılacak olsa kendi doktorunuz deli mi ki yapmasın. Çok iyi düşünün ameliyat kararları kolay verilmiyor. Çene de yanlış seçiminizin pişmanlığını yaşamışsınız.. Hadi onun dönüşü olabilir ama burnunuz 3. bir operasyonu kaldırabilir mi? Ki zaten çok güzel birisiniz. Bence çenenizde rahatsız edici boyutta değildi ama. İyi düşünün valla...
Yav ne istiyonuz burnunuzdan. Allah ne verdiyse onu kullanın işte
ilk operasyonlara göre herzaman 2. ve ya 3. operasyonlar zorlasır,nedeni bir kere içeride burnu düzelte bilecek kıkırdak kalıp kalmadıgı derinin burun kemigine sünüs kanallarına ne kadar yapıştıgı vb gibi tıbbi birçok koplikasyonlar ilk ameliyata göre zorluk derecesini arttırır zaten side biliyor olmalısınız görüştügünüz dr kaçıncı ameliyatınız oldugunu mutlak sorar fiyat bile ameliyat sayısına paralel olarak artar...kolay diyerek geçiştirilmeyecek bir ikinci sorunda su ki burun içine konan kıkırdagın bazen vucut tarafından kabul görmemesi ki buda daha sonrasında burunun çökmesine varacak boyutlara gelir...ben burnun ameliyatımın ilkini 19 yıl once yaptırmıstım ikinci ameliyatım yıne bır yıl sonra aynı dr tarafından yapıldı ve gecen zaman içinde çökmeler oluştu fazla kıkırdak alınması sonucu neyse ki şimdi hepsi ortadan kalktı 1 aydır benden mutlusu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?