Uçurum Atv

nur ahkam keserken iyidi şimdi kendide yapsında görsün aynı işi zamanında eva az yalvarmadı ona yardım et bana senin başına gelse iyi mi diye

Cumartesi günü izleyememiştim evde olmadığım için.
Gece tekrarını verdiler bayıldım bu bölüme. Uzun süredir aynı konu anlatılıp duruyordu. Bu çok daha güzel oldu. Yeni gelen kızların da hikayeleri etkileyici yazılmıştır umarım. Mika Nur'dan da fena çıktı. Nur'a da iyi oldu haketti.
Bu arada uçurum eski gününe geri döndü.
2 ekim salı günü yeni bölümü var.

mika ona göre en iyiyi seçti doğru...eve dönemeyeck başka mesleği de yok ee düzgün iş bulmak zor bulsa ona yetmez o para
ya sokaklarda hayat kadını olacaktı ya da patroniçe ...
nur'a üzüldüm yahu eskiden zaten hayat kadınıymış sırf adama aşkından katlanmış her şeye şimdi tekrar aynı yere geri döndü
ama dayanamaz feliye yardım edecek hem kendini hem onu kurtarmaya çalışacak,

felicya oldumu acaba ya gerci bitiste gosterdiler ama acaba:26:

2 ekim dediler dediler bekledik.9 ekim dediler sonra, seyirciye saygısızlık atvyi kınıyorum.

Salı günü yok muydu dizi :26:ben başka bi şey mi kaydettim:26:

valla dizi ortalikta yok yayindan kalkmamistir INSALLAH...belki cumartesi diye bekledim ama yine yok gibi atv bu sezon dizilerde aksama yapiyor hayat devam ediyorada eylul dediler ekim bitecek hala yakinda diyor bekleyelim bakalim daha ne kadar yakinda

geçen hafta 12 lere kadar bekledim cumartesi çıkmadı bu akşamda çıkmıcak ne fragman var ne bişi atvnin sitesinde gördüm salıya alınmış salı günü yeni bölümü izleyen var mı ben kaçırdım:26:

yeni bolum oynadimi ki ? bi iste sezondan sonra bi bolum oynadi dahada oynamadi

Tekrarını kaydetmişim

dün ece 19.bölümünü izledim de bir sahne vardı çok iğrençti ya
izleyenler bilir,bir de ademden sonra eskisi kadar zevk alamıyorum bu diziden

uçurumun bu bölümü muhteşem
bayıldım kutlu'nun konuştuğu sahnelere.
zaten ademden sonra diziyi nerdeyse sadece kutlu için izliyorum.
yoksa benim için ne dramı kaldı artık ne yaratıcılığı.
ama kutlu bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…