ben uçurumu yeni keşfettimgeçen hafta oturuyodum hani gece 12 gibi çıkıyor ya bi bölümünü izledim bayıldım diiziye ama şimdi galiba 1.30 da felan çıkıyor onun için izleyemiyorum en son izlediğim bolumde eva feliçyayı kurtarmaya çalışıyodu hani o kötü adamın kardesi kaçırıyodu ama sonra en son anda geri veriyolardı ya ordayım. çok gerideyim sanırım biri bana sonra nolduğunu anlatsınnn
kizlar sizce adem diziye geri donermi onsuz dizinin gercekten hic tadi yok...rolu ona cok yakisiyordu...insss geri donerde su gazeteci postalanir...
rüyamda Adem diziye dönüyordu, ne psikopatım rüyama bile uçurumu sokmayı başardım
gitti feliçya gittiiiisenaristleri ayakta alkışlıyorum
rüyamda Adem diziye dönüyordu, ne psikopatım rüyama bile uçurumu sokmayı başardım
gitti feliçya gittiiiisenaristleri ayakta alkışlıyorum
Nasıl ölmedi oldu ya biri bana anlatabilir mı sonunu izlemedim
Felicia ölmemiştir ya, yani öyle olmasını umut ediyorum
gitmedi bence gitmediiiiii..
Mika da gerçek yaşamdan korktu.ailesi onu istemedi.herşeye sıfırdan nasıl başlayacaktı?dileneceğine o çöplükte patroniçe olmak hoşuna gitti.ama zevk de alıyor orası ayrı.ama Nur'a çok şaşırdım ya çok da güldüm.artık o da..........................
Ben o cöplükte patronice olmaktansa dilenmeyi yeglerdim..
Keske diger kızları da tek tek gösterselerdi, yeni hayatlarını falan?
Ya madem direkt gönüllüsünü bulabiliyorlarmıs ne diye bu isi yapmak istemeyen insanları bunca zaman tuttular ki orada?
Bu arada pınarın kocasına ne oldu göremedim onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?