Uçurum Atv

atvnin sitesinde tüm bölümler var.oooh reklamsız izle.

Diğer dizilerden çok farklı. İzlerken tüylerim diken diken oldu.

Sene içinde seyretmemiştim. Canım sıkılıyordu öyle bir bakıyım dedim
2 günde bitirdim 1. sezonu

Yeni bölümleri merakla bekliyorum..

bu aralar uyuyamadığım için her gece tekrarı çıkıyor atv de izliyorum hep geçen sene fazla izleyememiştim şimdi müptelası oldum yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum başlasa artık yani

kizlar sizce adem diziye geri donermi onsuz dizinin gercekten hic tadi yok...rolu ona cok yakisiyordu...insss geri donerde su gazeteci postalanir...

kizlar sizce adem diziye geri donermi onsuz dizinin gercekten hic tadi yok...rolu ona cok yakisiyordu...insss geri donerde su gazeteci postalanir...

Bence dönmeyecek gazeteci evaya yanaşma niyetinde bakalım evanın buna tepkisi ne olacak,inşallah istemez bir o bir bu hiç hoş değil yani

Son düzenleme:
rüyamda Adem diziye dönüyordu, ne psikopatım rüyama bile uçurumu sokmayı başardım
gitti feliçya gittiiii senaristleri ayakta alkışlıyorum

rüyamda Adem diziye dönüyordu, ne psikopatım rüyama bile uçurumu sokmayı başardım
gitti feliçya gittiiii senaristleri ayakta alkışlıyorum

Felicia ölmemiştir ya, yani öyle olmasını umut ediyorum

ben demistim feliyi öldürmezler diye
sacma olurdu, bi an bile inanmadim öldügüne.
biraz durgun bi bölümdü sanki, bana mi öyle geldi
pek sarmadi beni

Nasıl ölmedi oldu ya biri bana anlatabilir mı sonunu izlemedim

ah NUR ah.söyle felinin yerini sende kurtul felide kurtulsun ya...

mika çok kötüsün ya (

Ya o kızlar kurtuldu ya simdi, bu gelenler bu is icin gönüllü olanlardır herhalde diye dsünüyorum gayet istekli gördüm cünkü, bide digerlerinin yasadıgı yere bakarak bunların ki epey konforlu.. Ama ben villayı begenmedim, bu bölüm hakikaten cok durgundu, bide mikaya gıcık oldum ya, sonradan görme resmen cok kasılma mika hanım, cıktıgın yerden nur gibi inmesini, daha dogrusu indirilmesini bilirsin, aslında bilmende lazım yaman gibi adamlara güvenilmeyecegini, adam kızının anasına acımadı sana hic acımaz haberin ola..

Nur, sana cok iyi böylesi, gercekten iyi oldu. O cok güvendigin hala sevdigin, kızının babası olan adam varya hani tek gözü mavi, cirkin mi cirkin yaman, iste onun icin ne kadarlık bir degerin oldugun anladın, cek bakalım simdi, kendini o kızların da yerine koy bir daha düsün, gerci sen akıllanmasın yaman, yaman diye yıllanırsın..

Ulan ne yamanmıs bea, bide fazla merhametliymis!!
Ulan kardese, hele de hasta kardese kim merhametli olmaz ki?
Sen digerlerinden haber ver, mesela o kızlar, mesela eva' nın kız kardesi, kendi kardesin ne kadar degerli dimi?
Niye sasırıyorsam kızını düsünmeyen baskalarını neden düsünsün ki?

Ama su yaman karakterini canlandıran kisi psikopat karakterine cukk! oturmus yani, o bakıslar, hareketler, konusma tarzı.. :18:

Son düzenleme:
Mika da gerçek yaşamdan korktu.ailesi onu istemedi.herşeye sıfırdan nasıl başlayacaktı?dileneceğine o çöplükte patroniçe olmak hoşuna gitti.ama zevk de alıyor orası ayrı.ama Nur'a çok şaşırdım ya çok da güldüm.artık o da..........................

Ben o cöplükte patronice olmaktansa dilenmeyi yeglerdim..
Keske diger kızları da tek tek gösterselerdi, yeni hayatlarını falan?
Ya madem direkt gönüllüsünü bulabiliyorlarmıs ne diye bu isi yapmak istemeyen insanları bunca zaman tuttular ki orada?

Bu arada pınarın kocasına ne oldu göremedim onu?

evet ama o mika.
o kızların da gönüllü olduğunu düşünmüyorum.eski kızlar da müşteriye gülüyordu sonuçta.yoksa müşteri şikayet eder ve dayak yerler.
benim anlamadığım mika rus değil miydi elif dendi,Türk oldu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…