Uçurum Atv

ne olacak simdi feliye birtek kutlunun oldugu kisimlar güzeldi, dizi eskisi kadar heycanli degil...
ademin fotosunu gösterdiler, acaba geri mi dönecek

Bu niye dün akşamdı:26::26:

sevmedim bu bölümü yine
evaya sinir oldum, bahara söyledikleri hic hos degildi.
baharin kendini yakalatmasi ayri bi sacmalik... insan baskasi icin kendini insan tüccarlarinin eline atar mi yahu
sabirsizlikla kutlunun feliyi görmeye geldigi anlari bekledim ama bu bölümde göstermediler.
kisacasi yavan ve sacmaliklarla dolu bi bölümdü, tadi tuzu yoktu.

atv zaten boyle yapiyo bu sezon benim icin uzulmeye 30 ekim dediler simdi 6 kasimmi ne ? hayat devam ediyor eylul dediler ekimde basladi bilmiyorum surekli yayin saatleri degisiyo anlamadim gitti

Geçen sezon iple çekerdim yeni bölümleri, Adem gideli tadı kalmadı nedense ama izliyorum hala,
gerçi günün değişmesi kötü oldu, Salı kalsaydı iyiydi

Çar, Eki 10th, 2012 Dizi Magazin / TelevizyonDizisi.com Editör Yazıları
Salı Dizileri Can Çekişiyor

9 Ekim 2012 Salı reytingleri yayınandı. Zirvede uzak ara yine Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi var. Merhaba Hayat dizisi de fark edilmiş. Başlangıç için bu Fox Tv’ye yeter diyebiliriz. Zamanla ivme kazanabilecek potansiyele sahip. Ab’de İşler Güçler 5. olarak varlığını gösteriyor. Ama keşke çarşamba gününde kalsaydı…

Ama diğer diziler adeta can çekişmiş. Uçurum ve Kötü Yol . Bu diziler Evliya Çelebi gibi haftanın tüm günlerini dolaşıp durdukları için istikrar falan sağlayamadılar. Uçurum Twitter fanları ile ayakta duran bir dizi ama bu son veriler Atv’yi düşündürecek gibi görünüyor. Kötü Yol dizisi için de sanki yolun sonu görünüyor gibi. Oysa ki çok iyi bir başlangıç yapmıştı. Ama yeni sezon ile izleyici kaybetti. Dizinin en kötü yanı Hanımın Çiftliği dizisinden (hala) izler taşıması ve kanalın diziye her hafta seyyar satıcı gibi bir oraya bir buraya savurması. Böyle başarılı bir oyuncu kadrosu ile dizi izleme keyfi , hal böyle olunca da kalmıyor tabi.

Son Yaz Balkanlar için de durum pek parlak değil. Dizinin oyuncuları “Reyting Bizim için Önemli Değil” vurgusu yapmış olsalar bile gerçek dünya öğle değil. Bu veriler ile Atv, bu diziyi ne kadar sırtında taşıyabilecek? Bu hafta yine çok düşük izlenme oranları ile listede yer bulmuş. Kısaca izlenmemiş.

Anlaşılan o ki salı dizi stoku Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Seksener dizisi ile tükeniyor. Diğer yapımlar da sanki açılmadan iade ediliyor.,

Diziyi adam gibi vermiyorlarki tabiki reyting azalır.
Zırt pırt tarih değişiyor.
Geçen hafta salı diye tanıttılar sonra yayınlamadılar çarşamba gösterdiler.
Birde yayın saati 23:30 olunca kim izleyecek 22:00 yapsınlarda bak bakalım ozaman kim reytingleri sallıyor.

Şehrin içindeki uçurumlara düşen insanların hayat öykülerini konu alan 'Uçurum' dizisi de reyting kurbanı oldu.
Başrollerinde Selçuk Yöntem ve Lavigna Longhi'nin oynadığı “Uçurum” dizisinin çekimlerinin bittiği ve izlenme oranları nedeniyle yayından kaldırılacağı öğrenildi

''Uçurum'' Bitiyor!
atv’nin dizisi “Uçurum” önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümüyle final yapıyor.

Son düzenleme:
Bitmesi iyi oluyor bence. Baymaya basladi fazlasiyla
Eva bi kere daha " benim karrrrdessim" derse elimdeki kumandayi tvye firlatmaktan korkuyorum.
cok durgun geciyor son bölümler, dün ki bölümün tek izlenesi kismi kutlunun feliyle konusmasiydi.
onun disinda ne bi yenilik ne bi aksiyon ne bi heycan var.
Nefes almayi unutuyordum diziyi izlerken, o kadar hizli ve heycanliydi.
simdi eva, tak tak, gazeticinin oldugu kisimlar gecsede kutlu ciksa diye bekliyorum.

Ne güzel bi sahneydi kutlunun evlenme teklif ettiği sahne

[video=youtube;Fc0DzNM2DiQ]http://www.youtube.com/watch?v=Fc0DzNM2DiQ[/video]

Allah'ım yok böyle bir aşk..

[video=youtube;wPehswBW-DM]https://www.youtube.com/watch?v=wPehswBW-DM&feature=player_embedded[/video]

Bu şarkıyı da paylaşmadan yapamayacağım

[video=youtube;l4mYcwZp-9w]http://www.youtube.com/watch?v=l4mYcwZp-9w[/video]

yyeni fragman cikmis

[video=youtube;Fc0DzNM2DiQ]http://www.youtube.com/watch?v=Fc0DzNM2DiQ[/video]

Allah'ım yok böyle bir aşk..

Ay kızlar ya bu diziyi baslarda izledim sonradan kactı gitti daha da yakalayamadım...

Kutlu'nun hastalıgı ney? Adam ( abisi mi babası mı ? ) neden onu bir odaya kapatmıs?
Eva, fuhus ortamına düstü mü yoksa kurtuldu mu?
Bi tane kadın vardı pislik adamın yanında duruyordu oda mı mahsene kapatıldı?

kutlu ve feli'nin sahnesi aglattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…