Uçurum Atv

Şu an tekrarlarını izliyorum sanki ilk defa izleyormuş gibi gerilip, heyecanlanıyorum. Aha bunu yazarken bitti
Başlasın artık

enis twitterden dizi eylülde baslicak ama ne zaman belli degil yazmis
ben inanmiyorum yarin baslayacagina
demen gibi fragman bile yok, baslasa fragmani koyarlardi coktan

aynen ya başlamıcakmı acaba ama geç başlasada insan bi fragman koyar belki verdiler ben denk gelmedm diyip hergün nette orda burda fragman arar oldum

fragman çıktı ki zaten.
bu arada uçurum 18eylüle alınmış.

18 eylül mi hemen kaydetmeliyim bir yerlere çok seviyorum bu diziyi uyuyamadığım gecelerde tekrarlarını bile izliyorum darbe yemiş gibi oluyorum ağlıyorum bazen ahh feliçyaa

Son düzenleme:
[video=youtube;iaU5TmBm6oQ]http://www.youtube.com/watch?v=iaU5TmBm6oQ[/video]
İkinci sezon fragmani diye buldum

Felicya olecek diyorlardi dogru galiba

Arif felicya kurtuldu diyor evada aglarken yasiyor olmedi falan diyor

Once adem simdide felicya cikarsa ne anlarim ben bu diziden

Artik ucurum evanin yolu gibi bisi olacak galiba

Cok merak ediyirum

Off ya baslasa artik

Yok artık felicia'da mı çıkacakmış diziden saçmalamasınlar ya. Adem'de çıktı harbi Eva'nın yolu olur dizi

Yok artık felicia'da mı çıkacakmış diziden saçmalamasınlar ya. Adem'de çıktı harbi Eva'nın yolu olur dizi

Ohoo zaten Adem çıktığından beri eski tadı alamıyordum, Felicia da giderse bırakarım takibi

Son düzenleme:
Ya dizilerde başrolleri öldürüp saçmalamak moda oldu
onun yolu bunun imtihani filan ne bu yahu
hele krem, dedemin dolabı senaristler yazacak bişey bulamayıp saçmalıyor

ben uçurumu yeni keşfettim geçen hafta oturuyodum hani gece 12 gibi çıkıyor ya bi bölümünü izledim bayıldım diiziye ama şimdi galiba 1.30 da felan çıkıyor onun için izleyemiyorum en son izlediğim bolumde eva feliçyayı kurtarmaya çalışıyodu hani o kötü adamın kardesi kaçırıyodu ama sonra en son anda geri veriyolardı ya ordayım. çok gerideyim sanırım biri bana sonra nolduğunu anlatsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…