Uçurum Atv

Film veya dizi de özdeşim kurabildiğinde izlediğin karekteri içselleştiriyorsun. Sosyal fobi yaşayan bir karakter izliyorsan, sende de varsa, onun başarısını örnek alıyor başarısızlığı ile kendi başarızlıklarını hatırlayıp üzülebiliyorsun. Angel-A bu anlamda özgüven destekleyici güzel bir yansıtma filmi.

Kutlu karekterinden ve felicia ve kutlu iletişiminden oldukça etkileniyorum. geçtiğimiz bölümde bu etki had safhadaydı. kardeşim ile aynı yaşta kutlu karekteri. otizmli değil fakat kendi başına yaşamını sürdüremeyecek durumda. yaman karekterinin yansıttığı sevginin misli var içimde. yapabilecekleri ile beraber. şiddet gören bir çocuk kutlu, otizimli olmasını tetikleyen unsurlardan biridir belki de. özdeşim kurduğum ayrıntılar dikkatimi çektikçe konunun içine daha bir çekiliyorum. kutlunun mimikleri, siması, verdiği his, ifadeleri, tavrı, pür dikkat izletiyor kendisini bana.

geçtiğimiz haftaki bölüm, regl öncesi duygu yoğunluğu ile birleşince, fena etkiledi beni. şiddet gösterdikleri sahneye bakamadım. sevgi,şefkat barındırmayan her hareketlerinde kardeşim geldi gitti aklıma. kalbim parçalandı. twitter'da enis arıkan da dizi esnasında yazdı, bu bölüm benim için oldukça önemliydi ve zordu diye. dizi çekimlerinden önce otizmli çocukların gençlerin bulunduğu bakımevine gitmiş. birebir yaşamış. anlamaya çalışmış. tepkilerini sindirmiş. pür dikkat izliyorum uçurum dizisini. kutlu karakteri olmasaydı veya kardeşimden dolayı duyarlı olmasaydım, etkilenmezdim bu kadar.

Çok harika yorumlamışsın. Tüylerim diken diken oldu. Allah kardeşine de şifa versin.

izleyen yok mu kızlar yaa.....
dün kü bölüm de çok güzeldi pınarın secimi ve tekrar yardım edecek olması.kötülükte yamanı aratmadı nur

kesinlikle muhteşem bir dizi
geç saatte bitse de her hafta bölüm sonu gördüğüm yeni fragman içimi rahatlatıyor

SuskunlardAn sonra takip ettigim en guZel dizi.
Bu hafta evayida alicaklar.kutlu rolunun hakkini veriyo sonuna kadar,pinarin kararina sevindim ama cocugu ve esi icin cok uzuldum.o feliyi disari cikaran cocugu karisi bosar kesin.ikisi cok yakisiyolar ama lutfen oda yardim etsin kizlaraaa

İcim parcalandi.Cok sert bi dizi.Cok kotu oluyorum her bolum sonrasi icim fenalasiyo.bolum sonundaki fragmani kacirdim.noolcak acaba haftaya?

gerçekten süper bi dizi sıkıntı içine gire gire izliyorum arada kendimi kaptırıp offluyorum kaç koş filan yapıyorum buarada felicia cok güzel ya

Türkiyede Türklerin kötü yönünü anlatan bir diznin yapılmış olmasına
anlama veremedim..

Gelenlerin hepsi çok namuslu ehli müslümanlarmıydı ?

Bir kısmı kısmen mutlaka doğru böyle hayatlar var fakat çok çok abartılmış boyutta
saçmalanmış durumda

Felicianın kurtuluşu an meselesiyken Yamana eslimi tam bi fiyasko
O andaki merhamet hiç inandırıcı değildi
Alzheımer bahanesiyle taksicilerin seferberliği ve Koskoca istanbulda
kır saçlı Arifin bulunmasıda cabası
Pınar saldırıdan çıkıp polis desteği almak yerine
kocası için tehdit alınca Arife sığınmasına ne demeli

Felicia bi adamla dışarı çıkar ama kaçmaz ve polisi yine aramaz :))

Hastanede doktora silah çekilir Doktor polis çağırılmasını ister
ama dikkate alan olmaz

Hı bide Gülün kızı hastane odasına kitlemesi
Hastanelerde kilit sistemi var sanırım

VE DAHA NELER NELER

Yaşanılanlar mutlaka ki kısmen doğru ama
Polissiz bir ülkeymiş gibi konu uzatmak için gerçekçiliği sıfıra indiren
bir dizi

adem ölmemiştir bence.
eğer öldüyse dizi çekilmez artık
off neler olacak çok merak ediyorum.

dizide adem öldü yerine ulaş geldi. bundan sonra feliyi kurtarmak için imza kampanyaları toplayıp seslerini duyuracaklar
adem ölünce ,feliçya ablasına tepki gösterince dizi son buluyor sandım :18::18::18:neyse ki dizi devam ediyor

Adem o kadar filden falan bahsetti emin konuştu içimden dedim bu kadar emin konuşma nasılsa ölmiceksin ama adam öldü galiba ciddi ciddi ya.s Hastaneye gitmemesine ayrı bi sinir oldum. Ha bu arada Lavinia Longhi ve Denise Capezze yani felicia ve eva'nın internette öpüşürken fotoları var görünce çok şaşırdım gerçekten ne demekse bu :44:

Son düzenleme:
Ya Adem ölmesiiiiiiiiiiiin ya belki çıkar bir yerlerden

sımdı bu Adem'ı nıye oldurduler ben anlamadım kı .dızının basrolu ortada yok. oldu gıttı adamı harcadılar

kesın yenı projelere ımza atmıstır.cıkmak zorun da kaldıgı ıcın de adamı oldurelım barı dedıler .

ee ne olacak bundan sonra ademsız bılemıyorum yanı .dızı ılk baslar da ozellıkle maral'ın sarı gelın turkusu ıle

olumune kadar cok surukleyıcı ıdı .utku nun kacırılmasına kadar da surukleyıcı ıdı ama,şu son ıkı hafta da dızı bıraz saptı

sacmalıklar birbirini kovaladı .felıcayı kurtarmak an meselesı ıken vıcdan yapıp utkuyu gerı verırler kurtaramazlar (ınsanın

canından kanından bırı kadın tuccarların elınde ıken baskasını dusunmek mumkun degıl )

hastane de felıca kacmak ıster kacamaz cunku ,nur hastane odasına kıtler onu :) hastane de yerın dıbınden gelen adamlar

mafyacılık oynar kımsenın gıgı cıkmaz hayat devam edıyordur :) bunlar gercekten sacmalık otesı ıdı .tabı dızı de mantık aranmaz

ama bıraz daha ayrıntılı calısılabılır .umarım ılk bolumlerde kı heyecanını gerı kazanırlar .

Son düzenleme:
haa bı'de eva her seferın de bu ucurumdan kurtulur ama ,felıca kurtulmaz :)

eva kurtulur da felıca nıye kurtulmaz .bu da sacmalık ama ,hadı o kadar da takılmayalım :)

sonuc da felıca da kurtulsa dızı dıye bırsey kalmaz ortada :)

yaman üstüne üstünlük tasladı. üstüde yamanın polisler tarafından götürülmesine ses çıkarmayıp yamanı içeri attırabilirdi . böylelikle yamandan kurtulabilirdi . bence yamanın ilah gibi heryerden çıkması saçma olmuş. bence yaman hapse atılıp orada işi bitirilmeliydi. bence gerçek hayat olsaydı öyle olurdu. yaman üstüne o lafları söyledi üstüde kuzu kuzu yamana mı kaldı. yamanın rakibi sarı çocukda yamanı bitirmek için onca fırsat buldu hiç kullanmadı . biraz şu yamanın üzerinde çok duruyor senaristler .bence saçma bence ademin üzerinde durmalılardı. bence yaman hapse girecekti üstüde onu hapiste işini bitirecekti. yamanın yerine sarı çocuk gelecekti. sarı çocukla işleri başlıyacaktı. buda diziye daha iyi bir hareket kazandırırdı. birde yamanı zaman zaman duygusallaştırmanları çok saçma olmuş. adamda birden evlat sevgisi geliyor. çok saçma o kadar kötü adam evlat sevgisi mi duyacak birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…