Üçüz Gebelik ve Mide Bulantısı

evet benim doktorda bi tane dondurmak istedi ama ben istemedim perşembe günü son randevum var hayırlısı bakalım bu arada ümraniyede nerde çalışıyosun

umranıye beledıyesındeyım...................hadı gıt bakalım ne dıcek doktorun ınş ıyıdırlr nmedıcanaya gelırsın goruşuruzzzzzz....................bana bıçok tahlıl verdı sen tahlıllrrı yaptınmı

yok ya daha hiç tahlil yaptırmadı sen yaptırdınmı bu arada belediyede ne iş yapıyorsun kusura bakma soruyorum ama ilk defa yakın mesafede biriyle konuştum bütün arkadaşlarım hep karşıda yani kadınlar kulübünden konuştuklarım yada istanbul dışı bu arada kaç yaşındasın ben 26 ismim ayşe

canım yasın benden genç ahh benım yarımsın................40 yasındayım............evet yakınız............ınş buluşuruz...........tahlıl verdı onbeşgun sonra ona gore yenıden ılaç ve vıtamımn vercek yenıden................ağrım yok sen nasılsın benım ıkı tanesı yukarda buyuk ama bı tanesı asağıda bıraz kuçuk belkı gıder dedı kendıılılğınden beklıcez dedı ama kalplerı pıt pıt ............rabbım kolaylık versın bıze

ben onyedı yıllk evlıyımuç sene bebeğım olmadı yum takıbı tedavısıyle oğluma kavuştıum oğlum 14 yasına gırecek.............çok kardes ıstıyo bı duşuk bı erken doğumum var.........tedavısız hamış olamıyorum sonkez denım bı tane dahaols kısnmet dedık..........ve üç tane sok old.................sen anlat sımdı canım

bana hiç tahlil filan vermedi bendede ağrı yok işte sadece mide bulantısı var hafiften onun dışında pek sorun yok şimdi ilerleyen zamanlarda ne gösterir bilinmez allah her şeyin hayırlısını versin inş görüşürüz bende 15 gün sonra gitmeyi planlıyodum günü tam belli değil perşembe günü bi gideyim doktoruma bakalım hayırlısı kabul etseydim bu perşembe dondurcaktı birini ama istemiyorum mübarek üç aylara girdik allah hayırlısını verir bizi bununla imtihan ediyo bence

ümraniyede öğretmenlikmi yapıyosunuz yoksa belediyede görevlimisiniz ben ataşehir ve ümraniyenin ortasında kalıyorum oturma mevki olarak bayağı yakın mesafedeyiz arabayla 10 dak sürmüyo bizim

bende 7 senelik evliyim bir düşüğüm oldu sonra hamile kalamadım 2 ay önce tüp bebek yaptırdım ve üçüz oldu bu ikinci denememdi birinci denememde iki tane transfer ettiler ama tutmadı hemen ikinci transferi yaptırdım allah ıma şükürler olsun hamileyim ve şu an üçüz işte bende sivaslıyım

evet ortada dımı...............cakmak var bıde tam nerede camlık..............mesela okyanus yuzme havuzu var.............yada dudullu............ıhlamurkuyu..............

çakmak çamlık olarak geçiyo iki isimle çakmağa çok yakınım ben top sahası var belki görmüşsünüzdür siz ataşehire ikbal cad gidiyosunuz sanırım biz ikbal cad bir iki sokak aşşağıdayız

tamam canım çıkarabılırım cakmağı bılıyorum oraya bende yakınım cakmağın yukarısında agaoğlu sıtelerı var...............ama mutlaka bı orta nokta buluruz..............soyak var asğıda ordan çok gecıyorum............ınş bıgun buluşuruz................

bende ıyıyım canım..............bıraz bulantı var bende ınş bıtecek elevıt bıraz ıyı gelıyo..........sen ne kulllanıyosun şu an canım

bende elevit coraspın ve folbıol 3 tane ilaç sizde sadece bir tanemi ben şey sorcaktım siz normal yollamı üçüz yoksa tüp bebeklemi hamile kaldınız faruk bey tüp bebek doktoruda o yüzden tedavi gördüm demiştiniz ama

tabıkı mıkro ıle ................bu 4. denememdı...........hem şu sız ıfadesını kaldırsak............bende aynıları var............bıde procosterın tablet fıtıl olarak gunde uç kez bıde koldan bant haftada bır...

kusura bakmayın siz diyorum çünki isminizi bilmiyorum ben bant yapıştırıyorum evet 4 tane 5 günde bir değiştiriyorum ismide climara fort birde progestan fitil kullanıyorum hala devam ediyorum bırakmadım benim bantları göbeğe yapıştırıyorum ama eğer msn varsa benim msnyi özel mesajla göndereyim size daha iyi konuşuruz ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…