Üçüz Gebelik ve Mide Bulantısı

Arkadaşlar çok özür dilerim.Çoğul gebelikte ikili,üçlü test yapılmıyor.Karıştırdım inanın.Geçen doktoruma sormuştum üçlü test olarak ama ben ense kalınlığını karıştırdım.Nil sağol uyandırdığın için beni :) El-muallim sendende özür dilerim yanlış bilgi verdim.

senın bu haftalar ense kalınlgına bakarlar sanırım ...................ya kac kılo aldın napcaz .......

Bugün düne göre iyiyim muallim.Ensen kalınlığı hiç görüşmedik doktorla.Önümüzdeki hafta kontrol var,ogün sorucam inş.Önümüzdeki hafta benim serklaj işlemide olur büyük ihtimal.Anlıcağın haftaya çok şey olacak bende :).

Günaydın arkadaşlar;
Serklajı biz önlem amaçlı düşünüyoruz,birde bende düşük tehlikesi var.Bu yüzden düşünüyoruz.Siz napıyorsunuz kızlar?

slm arkadaşlar ben geldim nasılsınız dünden beri ben çok iyiyim bebeklerim çok iyiymiş dün üçünüde gördüm ve doktora resti çektim dondurmıcam dedim şimdi başka doktora gitcem

valla uyku falan diyosunuz ama nerde keşke uyusam uyuyamıyorum ya sabah 8 de mekir gibi ayaktayım gecede 12 de yatıyorum netin başına pek gelmemeye çelışıyorum ara ara kontrol ediyorum sizleri bakim kızlar napıyo diye ee papatya 42 senin durumun nasıl

aysecım ohh masallsah ıyıler dımı...........bakalım bende hafta gıdıcem eger kuçuk olan duruyosa bende sonlandırmak ıstemıyorum dıcem rabbım yardım ets ınş...............mıden hala kotumu bende uyyo bu kız dıyorum................ıyı bak kendıne ben ekşı erık yıyınce mıdem ıyı oluyo bıraz.........

Ayşe kararın adına sevindim canım,inş. hayırlısı olur.Bebişlerinin iyi olması ne güzel.
Benim bulantılar şimdi akşamları artıyor,gündüz az oluyor.Akşamları çok kötü bulantım oluyor.Özür diliyerek öğürmekten iç organlarım acıyor.Uyku problemi bendede var.Geceleri deliksiz bir uykuyu artık unuttum.Bundan sonrada zor sanırım artık :):uhm:

papatyacım nıye ya uyku problemı çok ............aslında erken daha..........sen sordunmu oktoruna sanıkı elevıt bana ıyı geldı mıdem çok kotu olmuyo .............sen nerde otuyodun ve hangı hastaneye doktora gıdıyosun.............bız ayseyle yakınmışız.....................

Muallim sizle komşu olamıyoruz maalesef :) .Daha doğrusu siz ıstanbul,ben Konya.Komşuluğumuz sadece netten :)
Doktorum çoğul gebeliklerde normal dedi mide bulantısı için.Zamanla geçicek dedi.Uyku problemide uyuyama anlamında değilde,uyurken bir anda uyanıyorum sonra tekrar dalıyorum.

ay ya bak gormuyorum konya tabı..............ols gonuler bırols ınş..............bak uykum benuımde öyle...............yuz kere uyanıp dalıyorumınş gecer canım ........baska problem olmasında ınş

benimde aynen gündüz rahatım ama varya akşam ölüyorum ya papatya 42 aynı senin dediğin gibi akşamları bide sendede varmı afedersin istifardan sonra boğazıma bişe düğümleniyo yutkundukça mahfediyo beni akşam yatsam sabaha anca geçiyo o kadar iğrenç bi şey

bide nasıl besleniyoruz o çok önemli aslında ben nettekilere uymaya çalışıyorum ama genede olmuyo ya bu sabah işte 26 yaşındayım ilk defa hayatımda süt ısıtıp içtim ondan sonra gidip yattım midem bulanmasın midemde kalsın diye 1 saat deliksiz uyudum meyvalardanda erikle vişneyi ağzıma bi daha sürmem mahfediyo beni asitli olduğu için sanırım el muallim bende eriği 9 haftaya kadar yedim sonra ağzıma süremedim

ya bide size şey sorcam çok konuştum dimi 1_soda içiyomusunuz 2_dondurma yiyiyormusunuz birde kuruyemiş olarak fındık ceviz antep fıstığı çok faydalıymış bol tüketin diyolar duydunuzmu soda ve dondurmayı merak ettim diğerlerini duydum

canım gaıba bende şimdi yıyorum sonra yıyemıcem...........benım çıkarma huyum yok malesef mıdem çok kotude olsa asla çıkaramam aslında oda kotu...............bıu gunler bıraz daha ıyıım..........sutu asla sıcak ıceme ben soğuk sute ulkerın kelloks varya onu koyuyor ve yıyorum............hem bağırsaklarımıda çalıştıtıtooo ıyı oluyo vutamınde var...........yoka sut ıcemem ama şart değıl yoğurt sutlu tatlıda yıyebılırsın ...........vıtamınler zaten desteklıyoo............ne yapalım ya valla yarım dunya olurum ben bıkaç ay sonra...............sıkıntısız gecsınde ınş sonra verırırz..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…