Üçüz Gebelik ve Mide Bulantısı

ben hergun soda ıçıyorum sakıncası yok faydası var..............içinde çok guzel mıneraller var çunku hem rahatlatıyoooo benı bır lımon sıkıyorum ıçıne tamam ................dondurma yememmı valla yıyorum bı kere dondurmada sut var helekı kalıtelıyse fındık fıstık bıraz yağlı az yemek lazım cevız daha faydalı ama az yemek yeterlı ..........canım herseyden ye ama az ye.............onemlı olan bu...................................

sızın yasınız genç sonra kolay verırsınız ben zıor verrırım heralde alırsam........hayırlısı ınşşşş

evet memnunum canım ya zaten hastası var baya.............ama hemsırelerde doktorda ıy............ben oraya gıdıyorum ınş devam edıcem...........

Günaydın arkadaşlar.Dün giremedim fazla.Soda konusunda bende içiyorum hergün 2 tane falan.Faydalı olduğunu duydum ve doktorumda tavsiye etti.Ayşe midem bulandıktan sonra boğazımda bir yanma,bir düğüm oluyor senin dediğin gibi canım.Sanırım aşermelerimiz seninle aynı :) .Yemek konusunda zaten pek fazla bişey yiyemiyorum.Aslında yemek istiyorum ama yedikten sonrası benim için daha kötü oluyor.ınş. bunlarıda atlatıcaz arkadaşlar.

evet ya ınşş canım ............ben bu sıralar çok kotıu değılım mıdem bulanıyo ama çok değıl...........soda çok ıyı gelıyo bıde...............sen demır alıyomusun ..............

İlaçlarımı bu aralar pek düzenli kullanamıyorum.Sadece progestan fitil düzenli.Diğerlerini midem iyi olduğunda atıyorum.

günaydın kızlarrr....

kızlar eğer kan değerleriniz şimdilik normal ise demir ilacına 3, aydan sonra başlayın derim şu an mideniz kötü olduğu için oda etki edecektir midenize olmazsa demir hapını değilde şurup şeklinde olanını tercih edin ben 4, ayda başlamıştım doktorum düzel öyle başla dedi mantıklı gelmişti birde o dönem bende hergün soda içiyordum meğersem öğürmeme daha çok sebep oluyormuş sizde olmassa devam sodaya:))

sağol canım.................arasıra bılgı ver ıyı oluyo..............demır şusubu ıcememde ılacına başlarız sanırım bıkaç hafta sonra...............

Günaydın kızlar;
Nasılsınız bakalım?Ben 2-3 gündür genelde akşamları bulantı yaşıyorum bu aralar.ınş. oda geçicektir zamanla.Ayşe fazla girmiyor sanırım.

evet ya aysede mıdesı ıyı değıl..............sen nasılsın bemnıde bulanıyo amaara ara................çok sık değıl.................doktora gıttınmı .......testlerın nasıl ...............sen progesteronun kestın mı artık...................

ınş canım hayırlısı ols herseyın..............sıkıntısız atlatalım bu gunlerı ınşbende haftaya gıdıcem

ınşşşşşşşşş canım rabbım kolaylık versın beklemeler cok zor............normal olsa tadını cıkara cıkara beklerız ama hem tedavıyle hem üçüz olunca tedırgın bekleyışelr oluyıo

burdayım canım mıdem ıkı uç gundur kotu ya............bılgısayarda basım donuyo...........sen nasısın canım.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…