Üçüz Gebelik ve Mide Bulantısı

tamam yolladım...............ben bndı kola yapıştırıyorum..................daha rahat çıkmıyo...........aynıuyız ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşsen ondesın bıkaç hafta.............bı ay sanırım

Kızlar siz epey ilerletmişin muhabbeti maşallah :).Bu sayfaya yazan olmuyor diye hiç bakmıyordum,siz boş bırakmamışınız ne güzel.Bende gün olarak aynı sayılırım sizle.Mide bulantılarım hala devam ediyor.Ama öncekilere göre biraz azaldı sayılır.Zamanla buda geçecektir umarım.

inşallah canım en kısa zamanda biter mide bulantıların seninde sen bizden ilerdesin 13 hafta olmuş senin 14 haftada biter diyolar ya inş ne olur ya bişey diil çekelim ama bebekler beslenemicek diye korkuyorum valla ilaçlarımı içmeye korkuyorum yine çıkarcam diye ilaçlarda çok bulandırıyo

ınş herseyı atlatırız bakalım zor bı sureç rabbım kolaylık versın..................ayse sen aılene yakınmısın ben uzağım kayınvalıdem uskudarda...............ınşşşş rahat gecırırız
papatya hoşgeldın ya.............evet burası kurumuştu bak canlandırdık ben sekızın ıçındeyım arkanızdan gelıyorum ınşşşşşşşşşşşşşşşş

evet ben aileme yakınım annemle aramda 300 metre filan kayınvalidemde üst katta oturuyor aynı binadayım eltimde var oda alt katımda oturuyor sağolsunlar yemeklerimi filan onlar halladiyolar ben yemek yapmıyorum hiç zaten şu an yapamamda

ohhh ne ıyı ben kendım yapıyorum bu hafta ...........daha once eşım yaptı ve hazır aldı geldı bakalım gececk ınş yetrkı sıkıntı olmasın ınşşşş bebeklerımız sağsalım kucağımıza gelsın ınşş

inş zaten ben fazla yiyemiyorum eşimde annesine çıkıp orda yiyor ben çıkmıyorum fazla çünki midem çok bulanıyo akşamları daha çok oluyo ev resmen kokuyo hatta eşimi bile eve koymıcam nerdeyse yatağımı bile ayırdım bir haftadır sigara içtiği için felaket sigara kokuyo bende yatağa almıyorum napim valla dayanamıyorum

ıyı yapıyosun bıraksın sıgarayı ya.............ben rahatım o konuda koku suan etkılemıyo benı esım sıgara kullamnmıyooo................ınş hep böle gıder .............ınş korku gıttıkçe sarar benı ınlşş sıkıntı olmaz

Bende kayınvalidemin yanına yerleştim şimdilik.Annem dışarda,2 haftaya kadar gelicek yanıma,o gelince tekrar evime gidicem.Sağolsun kayınvalidem bir dediğimi iki etmiyor,kısacası çocuk gibi bakıyor bana :) .Zaten ilk 2 ay evdeydim,eşim sağolsun kendini hemde beni idare etti ama onada zor oldu.Şimdilik böyleyiz bakalım.Eşiminde gözü arkada kalmıyor.Sigara konusunda bende dertliyim kızlar,eşim içtiği gibi diğer içenlerin kokusuda geliyor.Koku olayında çok hassaslaştım.Eşim dışarıda içiyor yani kapı dışına çıkıyor ama yinede üzerine sinen o kötü koku kötü kokuyor.

sıgara kokusu kotudur bencede.............eslerınıze soleyın duş alıp öle gırsın yanınıza........artıkın öle..................gunler gecmıyo hava çok sıcak ya.................

canım sen ense olçumlerını yaptırdın mı..........sanırım bu haftalarda olacakkk ayy sonrada ınşş cınsıyetlerı bellı olur ınşşşşşşşşşşşş

Muallim ense ölçümünü doktoruma sordum,çoğul gebeliklerde olmuyor dedi.Sadece renkli ultrasonla bakıyoruz dedi.Cinsiyet için haftaya Cuma randevum var.Nasipse haftaya belli olacak.

ınş canım.................ama ense olçumu yapılıyo bılıyorum o zaman ıkızlerdemı..................ınş hersey guzel gıder bakalım cınsıyetlerı ne ınşşş hepsınden olur ınşş yaz muutlaka

ya ablalar kusura bakmayın bugün çok kötüydüm akşam ölesine bakim dedim istifar etmekten içim dışıma çıktı mahfoldum ya kusura bakmayın akşam görebildim çok fenayııııııııııııııııım napcam ya dayanamıyorum

canım ya ınş gecer benımde mıdem kotu ama bençıkaramam ................elevıt verdı ya doktor çok ıyı geldı bana daha az bulanıyo mıdem..................kendıne ıyı bak ..............doktoruna ılaç sor bence..............
bu arada kandılınız mubarek ols ........ınş bebeklerımızı sağ salım buyuturuz ınşşşşşşşşşş

seninde kandilin mübarek olsun ablacığım doktora ilaç sordum ama kimse tavsiye etmiyo ilacı iyidir mide bulantısı çek diyolar bugün gitcem kontrolüm var ne dicek çok merak ediyorum bu arada bu sabah şiddetli baş ağrısıyla uyandım gözlerime vuruyo ağrısı hala devam ediyo napıcam bilmiyorum artık gidince bide onun için ilaç sorayım bari

kızlar ikizlerde üçüzlerde ense ölçümü yapılıyor ikili üçlü test yapılmıyor sadece hatta gerekirse ona göre sonlandırma işlemi yapıyorlar

bende ole bılıyorum ama demekkı bazı doktorlar çoğul olunca pek onemsemıyoo...............ınş hersey guzel gıder kızlar sıkıntısız..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…