Bi bende mi sorun var derdim3 tane cocuğa 5 bin lira versen yine bakmam :)
Allah yardımcın olsun
Amin cnm Allah isteyene versin de cok zor. Biz bi tanesiyle bas edemiyoruz. Tamam anne sabırlıdır bakar da ben bakıcı olsam 4 bin de verse bakama 3 üneBi bende mi sorun var derdim
Aha sende bendensin
İnsan öz evladına zor bakıyo ki benim daha 1 tane
Bilmiyorum ya da benim kızım çok cevval
Allah isteyene nasip etsin
Benim annem bakıyorAmin cnm Allah isteyene versin de cok zor. Biz bi tanesiyle bas edemiyoruz. Tamam anne sabırlıdır bakar da ben bakıcı olsam 4 bin de verse bakama 3 üne
allah bağışlasın kuzularınızı benimde 4 yaşında bi kızım ve 9 aylık ikizlerim var 700 veriyorum ben sabah 8 akşam 5.30 için bi çeşit yemek yapıyo bazen iki çeşit ilçedeyim ben 400 gerçekten azArkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
senin saatin fazlaymis arkadasim, karislasiriinca sartlari ayniya geliyor gibi sanki :)allah bağışlasın kuzularınızı benimde 4 yaşında bi kızım ve 9 aylık ikizlerim var 700 veriyorum ben sabah 8 akşam 5.30 için bi çeşit yemek yapıyo bazen iki çeşit ilçedeyim ben 400 gerçekten az
Yok cnm uslu bebek mi olur. Gazı bezi maması. Lan biri sussa biri ağlarBenim annem bakıyor
Kızım daha 8 aylık ama ikinci olsa bakamazlar gibi
Ses etmese de ben biliyorum kızım çok cadoloz çünkü
Ben ikinci düşünemiyorum bile mesela korkumdan, gece uykularım pert
Arkadaşın sabrına hayranım
Milletin bebekleri mi uslu diyorum yoksa ben mi sabırsızım
Neyse ne diyoduk 3 bebeğe 400 e bakılmaz hele bi de yemek istiyomuş bakıcı kafasını kaşıyabilse iyi ne yemeği
Bi de biri uyandı diyelim ağlayarakYok cnm uslu bebek mi olur. Gazı bezi maması. Lan biri sussa biri ağlar
Arkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
İllaki uyanır. Valla bakabilen insanın alnından öperim, benim öyle bir kapasitem yok.Bi de biri uyandı diyelim ağlayarak
Diğer ikisini de uyandırmıyor mu
Öğrenmek için soruyorum sadece; neden 2ay daha çalışmanız gerekiyor?
400 lira derken çocuk başına desen neyse yani ayda 1200 filan
3 çocuğa 400 birde yemek istemekakıl alır gibi değil
Ögla arası 1 saat evdeyim canım kızımda yarım gün evde ama ben ilçedeyim burda ne kadarda olsa şartlar daha uygun ama 3 çocuğa 400 çok azsenin saatin fazlaymis arkadasim, karislasiriinca sartlari ayniya geliyor gibi sanki :)
hakkınızda hayırlısı allah kolaylıklar versinthemis hanım 800 söyleyeceğim. kabul etmezse kendi fiyat belirlesin. yemek konusuda midem bulanıyor salçalı ve soğanlı yemekten .ama vazgeçtim . idare edeceğim artık. birde yarım gün. 5 saat yani. az buldu arkadaşlar o yüzden bende 800 karar verdim.
800 uygundur canım 700 de önerebilirsin ilk başta baktın az buluyo 800 dethemis hanım 800 söyleyeceğim. kabul etmezse kendi fiyat belirlesin. yemek konusuda midem bulanıyor salçalı ve soğanlı yemekten .ama vazgeçtim . idare edeceğim artık. birde yarım gün. 5 saat yani. az buldu arkadaşlar o yüzden bende 800 karar verdim.
istanbuldayım . tek çeşit yemek yapmasını söyleyeceğim. söylemesem mi sizce . hepsi birlikte 400 az mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?