Ufacık bir sorum var ??

RedddKa

hmm ok.
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
863
280
88
Konu için doğru yer mi bilmiyorum ama az önce şöyle bir taradım da bulamadım aklımca başka biryer. Sorum şu ki bir bankadan biri bitmeden ikinci krediyi alabiliyor muyuz bilen var mıdır acaba ??

aynı bankada kredi yenileme yada başka bankada çekip o kredıyı banka kendisi kapatıyor. önceden oluyordu sımdı yapılıyormu bılemicem.

Biliyorsunuz bankalar kredi vermek için bayağı bir araştiriyor sizi ve sizden güvence istiyor.. Eğer gösterebileceğiniz bir ev, arsa ya da bi birikim varsa verebilirler..

istediğiniz 2. kredi meblası yüksekmi, örneğin annemin bir bankadan çektiği 12 bin tl vardı. daha borcun 3de 1 i ödendi 10 bin daha çekti ve geçen ay aynı bankadan 7 bin daha çekti :26::26:
normalinde eğer kart limitleriniz yüksek, bankalar arası referansda kuvvetliyse alırsınız muhtemelen.
Bende maaş hesabım olan bankadan ihtiyaçlar için 5 bin çektim. Bir sonrayi ayda dişim için 5 bin çektim. şuan 2 kredi ödemem var.
umarım fikir olur size

Konu için doğru yer mi bilmiyorum ama az önce şöyle bir taradım da bulamadım aklımca başka biryer. Sorum şu ki bir bankadan biri bitmeden ikinci krediyi alabiliyor muyuz bilen var mıdır acaba ??

arkadaşım kredi kullanmak istediğin bankanın maaş müşterisi isen 3.krediyi bile kullanırsın ama kredi notun iyi ise,,şuan ben 3.krediyi kullandım.

Back
X