- 17 Şubat 2018
- 71
- 28
- 3
- 29
- Konu Sahibi Acililahmacun01
-
Niye şikayet ettinizki anlamadmMuneye mesaj at .
Ben konunu şikayet ettim gereken yapalır geldiklerinde.
Hesabını kapatmak ıstıyor dıye . Onlara bildirim gidiyor .Niye şikayet ettinizki anlamadm
Bu tarz konular açmak yasak çünkü.Niye şikayet ettinizki anlamadm
Hı anladım teşekkur ederim açtığım konular kapaniyomu pekiHesabını kapatmak ıstıyor dıye . Onlara bildirim gidiyor .
MaalesefHı anladım teşekkur ederim açtığım konular kapaniyomu peki
Kapatamadim hesabı napabilirim yeter yani herkes bilmiş bilmiş konusuyor anlamadım ne gareziniz varBu tarz konular açmak yasak çünkü.
Belki site kurallarını okumaya zahmet ederseniz o zaman neden ceza aldığınız anlarsınız.
Ama okumakla kim uğraşır değil mi?
Tesekkur ederimMaalesef
Forum kurallarını okumaya zahmet ederseniz anlarsınız diyorum ben de.Kapatamadim hesabı napabilirim yeter yani herkes bilmiş bilmiş konusuyor anlamadım ne gareziniz var
Ufacık şeyde bi gün ceza alıyorum biDe bazı hanımlar çok kaba konuşuyor onlara bi zararim lafim olmadığı haldeDaha bismillah bir ay olmamis uye olali
Birazcik sabir
Bazı hanımlar onlara kötü sözüm olmadığı halde aşağlar gibi konuşuyor ve ben cevap verince hakaret etmediğim halde ceza alıyorumNeye kizdin da cikiyosun canm?
Şaka yaptım
Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.
Ahhaa en guzel yorum bu olduKayınvalidem ve görümcem hakkında konu açtım,verip veristirdim.Usrune de açtığım konuyu eşime okuttum,konuyu sildirmem icin papaz olduk deseniz daha samimi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?