jelibon25 3 melek annesi Kayıtlı Üye 11 Şubat 2014 3.656 1.188 148 1 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melda85 #21 heee tamam canım. öyle diyorsan tomros'un fikrini kullan. güzelmiş aslındaaa. melda85 .!.: tomrisss güzel fikir teşekkür ederim ortamını bulabilirsem sorarım. yaren998 direk soramam çok belli olur. yeliz_nur tamam kimlikten vazgeçtim ama zaten öneriyi yapan arkadaş bi bahane bulursun gibisinden söylemiş en azından ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla...
heee tamam canım. öyle diyorsan tomros'un fikrini kullan. güzelmiş aslındaaa. melda85 .!.: tomrisss güzel fikir teşekkür ederim ortamını bulabilirsem sorarım. yaren998 direk soramam çok belli olur. yeliz_nur tamam kimlikten vazgeçtim ama zaten öneriyi yapan arkadaş bi bahane bulursun gibisinden söylemiş en azından ben öyle anladım. Genişletmek için tıkla...
melda85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 166 20 38 Ankara 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melda85 #22 justholdmetight .!.: nüfus bilgilerini kurcalar bulursan soyunu sopunu her şeyini öğrenirsin bırak medeni hali tc kimlik no, doğum tarihi, ana baba adı, sıra no falan falan ama bunun için de o kişiyle yakın olman lazım :) ya da casusluğa soyunacaksın, ay biz kadınlar Genişletmek için tıkla... Casusluk diyorum o zaman kendisini bu hafta göremiycem onun için boş durmıyayım bari. :126:
justholdmetight .!.: nüfus bilgilerini kurcalar bulursan soyunu sopunu her şeyini öğrenirsin bırak medeni hali tc kimlik no, doğum tarihi, ana baba adı, sıra no falan falan ama bunun için de o kişiyle yakın olman lazım :) ya da casusluğa soyunacaksın, ay biz kadınlar Genişletmek için tıkla... Casusluk diyorum o zaman kendisini bu hafta göremiycem onun için boş durmıyayım bari. :126:
Velvette 💪🏋️♀️ Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 37.829 51.653 798 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melda85 #23 melda85 .!.: Casusluk diyorum o zaman kendisini bu hafta göremiycem onun için boş durmıyayım bari. :126: Genişletmek için tıkla... kıskanç bir kadın FBI ajanı gibidir derler
melda85 .!.: Casusluk diyorum o zaman kendisini bu hafta göremiycem onun için boş durmıyayım bari. :126: Genişletmek için tıkla... kıskanç bir kadın FBI ajanı gibidir derler
melda85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 166 20 38 Ankara 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melda85 #24 justholdmetight .!.: kıskanç bir kadın FBI ajanı gibidir derler Genişletmek için tıkla... canım evli galiba pes ediyorum. Konuyu nasıl kapattırabilirim acaba?
justholdmetight .!.: kıskanç bir kadın FBI ajanı gibidir derler Genişletmek için tıkla... canım evli galiba pes ediyorum. Konuyu nasıl kapattırabilirim acaba?
Velvette 💪🏋️♀️ Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 37.829 51.653 798 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melda85 #25 melda85 .!.: canım evli galiba pes ediyorum. Konuyu nasıl kapattırabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... hadi ya üzüldüm mesajın altında üçgen şeklinde bir şey var kötü içerik bildir yazıyor oradan bildirebilirsin konumu kapattırmak istiyorum diye ya da muneye mesaj atabilirsin
melda85 .!.: canım evli galiba pes ediyorum. Konuyu nasıl kapattırabilirim acaba? Genişletmek için tıkla... hadi ya üzüldüm mesajın altında üçgen şeklinde bir şey var kötü içerik bildir yazıyor oradan bildirebilirsin konumu kapattırmak istiyorum diye ya da muneye mesaj atabilirsin
melda85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2014 166 20 38 Ankara 2 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi melda85 #26 justholdmetight .!.: hadi ya üzüldüm mesajın altında üçgen şeklinde bir şey var kötü içerik bildir yazıyor oradan bildirebilirsin konumu kapattırmak istiyorum diye ya da muneye mesaj atabilirsin Genişletmek için tıkla... saol canım. teşekkür ederim.
justholdmetight .!.: hadi ya üzüldüm mesajın altında üçgen şeklinde bir şey var kötü içerik bildir yazıyor oradan bildirebilirsin konumu kapattırmak istiyorum diye ya da muneye mesaj atabilirsin Genişletmek için tıkla... saol canım. teşekkür ederim.