Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendisine sor ??
Kendisine soracaksınız en kesin çözümdür yada ortak arkadaşlarınız var ise onlara sorarak ögrenceksiniz başka türlü ögrenemezsiniz.Birinin resmen evli olup olmadığını elime yüzüme bulaştırmadan kesin olarak öğrenmenin yolu nedir?
Kendisine soracaksınız en kesin çözümdür yada ortak arkadaşlarınız var ise onlara sorarak ögrenceksiniz başka türlü ögrenemezsiniz.
Olmaz malesef. Şimdiye kadar ilgisi var gibiydi şimdide evliymiş gibi davranıyor. Aklı sıra beni kıskandırmaya mı çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum.
evli gibi davranıyosa evlidir senlede ilgilenmiyodur aksi halde kıskandırmak istese daha masumane bişey bulmazmıydı sence evli gibi davranmak tuaf geldi
Kendi ehliyetini ya da nüfua cüzdanındaki fotoğrafını gösterip "haha bak ne kadar komik çıkmışım." Gibi bir şey söyleyip onun fotoğrafını görmek isteyebilirsin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzelim.... Karşındaki erkeğin evli yada bekar gibi davrandığını nasıl çözeceksin ki??
En güzeli kendi ağızından öğrenmek...
Erkek evli olur ama aynı bekarlar gibi takılır, hiç belli olmaz davranışlarından.. güvenme..
Haklısınız onun için kesin bi çözüm arıyorum.
Karşındaki insanın evli olup olmadığını ögrenmek için hiçbir resmi belgeye bakamazsın böyle bir yetkin yok,sen adama benim fotom güzel değil sen kimligini verde bir de seninkine bakayım dersen adam sana güler emin ol,yok yani birisi bana dese ki benim kimligim şöyle bir de seninkine bakayım senin ki nasılmış dese hayatta kimligimi vermem neden vereyim belki benim tc numaramı ezberleyecek karşı taraf,o yüzden kimligine bakayım falan deme tuhaf karşılanır.Teşekkürler güzel fikir medeni halinin bulunduğu resmi bi belgeye bakmak en garantisi galiba.
Benim aklıma bir şeyler geldi. Mesela karşındaki kişiye ' çalışan kadın olmak çok zor. hem ev hem iş.. birde çocuk olursa oooo gibisinden. sonrada senin eşinde çalışıyor mu? gibisinden bir soru sorabilirsin.. sonrada aa ben senin evli olduğunu sanıyordum 'diyebilirsin... duruma göre... ayarlarsın.. başka türlü de öğrenemezsin..
bence en iyisi t.c. kimlik fikriydi tabi gösterirse göstermesse soracaksınız başka seçeneğiniz yok.
Karşındaki insanın evli olup olmadığını ögrenmek için hiçbir resmi belgeye bakamazsın böyle bir yetkin yok,sen adama benim fotom güzel değil sen kimligini verde bir de seninkine bakayım dersen adam sana güler emin ol,yok yani birisi bana dese ki benim kimligim şöyle bir de seninkine bakayım senin ki nasılmış dese hayatta kimligimi vermem neden vereyim belki benim tc numaramı ezberleyecek karşı taraf,o yüzden kimligine bakayım falan deme tuhaf karşılanır.![]()
tomrisss güzel fikir teşekkür ederim ortamını bulabilirsem sorarım.
yaren998 direk soramam çok belli olur.
yeliz_nur tamam kimlikten vazgeçtim ama zaten öneriyi yapan arkadaş bi bahane bulursun gibisinden söylemiş en azından ben öyle anladım.
Evet bir bahane olabilir ama herkes kimligini göstermez canım.![]()
Seçmen listeleri mi geçti canım artık bakılmaz ama seçmen listesinden bile ögrencegini zannetmiyorum,sonuçta sen muhtara gidiyorsun muhtar bakıyor seçmen listesine senin ismin var mı yok mu diye başkasına bakılamaz diye biliyorum sonuçta resmi bir kurum.Haklısınız. Aslında önceki cevabınızı okurken aklıma seçmen listeleri geldi, geçmiş ola gerçi.İflah olmıycam galiba.
Seçmen listeleri mi geçti canım artık bakılmaz ama seçmen listesinden bile ögrencegini zannetmiyorum,sonuçta sen muhtara gidiyorsun muhtar bakıyor seçmen listesine senin ismin var mı yok mu diye başkasına bakılamaz diye biliyorum sonuçta resmi bir kurum.![]()
vazgeçsem iyi olacak galiba bu belirsizlik beni öldürecek çünkü