• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak bir araba mevzusu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiiççç bulaşma bence...tutki arabayla gidiyorsunuz para vakti geldi ses seda yok ozamanda söylemezsin..geç gelirler sana dert olur..yolda birşey olur sana dert olur...kısacası bu iş sana dert olur..iyisimi vazgeç..

yol parası olarak ne kadar istemeyi düşünüyorsun ?
iki kişinin sana ciddi katkısı olacak mı ?
bir de işin güvenlik boyutu var ne kadar güvenebilirsin o insanlara.
Son cümleniz için yorum yapamıyorum,görünüş olarak iyi insanlara benziyorlar ama tanımıyorum. Yol parası olarak 250 tlnin 200ünü isteyebilirim diye hesap etmiştim çünkü akbil de o kadar tutuyor ama böyle bir kumarı oynamamak en iyisi

Hic deymez...Elin adaminin ne oldugunu bilmiyorsun hirlimi hirsizmi sapikmi...
Agrimayan basinizi agritmayin....
Birde her ay hesap gunu geldiginde ugras dur...

Milletin nazını ziyanını çekmeye değmez.. Sonuçta çalışıyorsun, arabanız da var. Çok önemli borçlarınız yoksa, kendin git gel.. Milletle uğraşılmaz, para veriyorum diye seni uşağı gibi de görebilir..

dedıgınız kışıler erkek mı bıde....
çok şaşırdım cesaretınıze....bu zamanda bayan bıle arabana bınerken dıkkat edeceksın tanımıyorsun sonuçta....sız ıkı erkekten soz edıyorsunuz...aman arkadasım basına bela alma...zaten esınde buna musade etmez sanmıyorum yanı hangı erkek ederkı

Karda kışta zaten araba kullanmakta zor , erkeklerin huyunu suyunu bilmeden kàra geçmek için de arabama almam açıkcası.. düşünceni beğenmedimm

Ben ev hanimiyim çalışmiyorum aylik mazot masrafim sizinkinden fazla valla oyle gezen tozan bir insanda değilim.Kendimi cok savurga hissettim bir an.Acaba kendim calissaydim bende mi sizin gibi olurdum ? Ayrica hergun arabaya iki erkegi alma fikrine eşiniz ne der ki bana cok uç geldi

Bence bosverin cunku bekletirler isleri olur hic belli olmaz yani bu isler :) Bide yorulacaksiniz araba kullanirken para verecekleride kesin degil zaten bide guzergah ayni ya valla elinde patlayabilir bu fikir Ceyz :KK45:

Ben olsam teklif etmem biraz fazla para koyar kendi arabamla tek gidip gelirdim bide bunlar erkek sanırım nasıl güvenip arabanıza alabiliyorsunuz benim eşim asla izin vermezdi sonuçta insan oğlu güvenilmez

çok ayıp olur gibi geldi bana.
hani yol arkadaşım olsunlar zaten gidip geliyorum derseniz ayrı da dolmuşçuluk yapmak hoş değil.

Ben ev hanimiyim çalışmiyorum aylik mazot masrafim sizinkinden fazla valla oyle gezen tozan bir insanda değilim.Kendimi cok savurga hissettim bir an.Acaba kendim calissaydim bende mi sizin gibi olurdum ? Ayrica hergun arabaya iki erkegi alma fikrine eşiniz ne der ki bana cok uç geldi
Sorun o zaten,ben gezen tozan başka şeylere para harcamayı tercih eden biriyim. Otobüse vereceğim para daha az olacağı için ister istemez kıyaslama yapmıştım değer mi diye. Başkalarıyla beraber gitme fikrimden vazgeçtim zaten,iyiki konu açmışım:KK66:

Esin cidden duraktaki adamlara boyle bi'sey demeni normal karsilar mi? Misal bi'adam gelip ya biz ayni yere gidiyoruz beraber gitsek parayi bolussek dese ilk aklima gelen acaba benden hoslaniyo da ayak mi yapıyo olur dogruya dogru şimdi.

Isin diger boyutu her gun o yolda ne konusacaksin onlarla? Is cikisi kafan kaldirmayacak. Nasilsa otobus servis kacirdim derdi yok diye rahat rahat gec gelecekler aracina. Ani fren yapsan tantana. Bosver bosver.

Bence pek iyi bi fikir değil, çünkü dedikleri gibi 5 dk bile geç kalsa sinirlenirsiniz, bi toplantınız olur boşu boşuna eziyet.Maddi kısmını düşünüyosanız 1 ay otobüsle deneyip kıyaslayın, bakın bi rahat edicek misiniz.

Esin cidden duraktaki adamlara boyle bi'sey demeni normal karsilar mi? Misal bi'adam gelip ya biz ayni yere gidiyoruz beraber gitsek parayi bolussek dese ilk aklima gelen acaba benden hoslaniyo da ayak mi yapıyo olur dogruya dogru şimdi.

Isin diger boyutu her gun o yolda ne konusacaksin onlarla? Is cikisi kafan kaldirmayacak. Nasilsa otobus servis kacirdim derdi yok diye rahat rahat gec gelecekler aracina. Ani fren yapsan tantana. Bosver bosver.
Normal karşılar mı bilmiyorum ama kıskanç bir insan olmadığı için biraz da cesaret almıştım. Zaten benim de aklıma yatmadı ki :110:

250 TL için elin adamını arabaya almaya, müzik dinleyip gaza basmak varken, elin adamının muhabbetini çekmeye, ay Son bi çay içim çıkayım demektense, elin adamı bekler diye kastırmaya ne gerek var.

Izin gunlerinizden bekletme durumlariniza kadar her sey sorun olur. Atiyorum is cikisi biyere ugrayacak olursunuz onlarin sorumluluguyla yapamazsiniz. Hasta olur ise gitmezsiniz ariza cikar vs.

Bence bir ay yalnız gidip gelip deneyin. Trafikte bunalıyormusunuz,sinirlerinize hakim olabiliyormusunuz bir bakın. Gerçekten hoşunuza giderse kafanıza yatan birine teklif edebilirsiniz. Ben olsam yalnız gitmeyi seçerim ama siz istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Ah keşke biri bana teklif etse kesin kabul ederdim. Metrobüsle gitmek o kadar zor ki!

C CeYz hiç durduk yere başınıza iş almayın.Allah korusun bir kaza felan olsa arabada bulunan şahıslar hakkınızda dava bile açabilir.3 kuruş kazancam ya da kar etcem derken zarar etmeyin.

Esinin erkek yolculara izin verecegine emin misin C CeYz
Ben esin olsam senin gibi kestirip atardim.
izin vermesi senin rahatligini dusunmek degil seni guvensiz bir ortama atmak olur zira.

Ayrıca araban var madem ne diye otobüs eziyeti cekiyorsun ki. Aylik 100 lira fazla vermek seni hem zaman kaybindan kurtarir, hem bir suru insanin icinde sıkış tikis gitmekten kurtarir ayrica yavrusunu daha erken gormeni saglar :)

Bosver otobusu, arabaya yabanci almayi. Bin arabana git isine daha rahat edersin.

Back
X