- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Birinin size hiç karşılıksız bi şey alması önemli olduğunuz içindir zaten.
ben konu sahibini iyi niyetli fakat yanlış buluyorum.Bence de kesinlikle haklısınız.
Ben konu sahibinin ve eşinin bu tavrını uygun bulmuyorum. Fazla korumacılar ( ya da karışabilmek için kendilerine minnet duyulabilecek bir konu olsun istiyorlar, bilemeyeceğim)
2 yetişkin evlenip yuva kurdu iseler, kendi istedikleri semtte oturmayı seçme hakkına sahiptirler ve kiralarını ödeme sorumluluğuna sahip olmalıdırlar!
işte bende diyorum ki benim verdiğim parayla gelinin savunma, suçlama, fikir verme hakkı olamaz.. para benim, keyif benim, oğlan benim.. ister alırım, ister satarım, ister hibe ederim.. oturmalarını teklif ettiysem, beğenirlerse otururlar, beğenmezlerse oturmazlar.. otururlarsa o ev oğluma alınmış olur, oturmazlarsa o ev oğluma yatırım olur.. ama geline değil, oğluma..
Çünkü oğlunuz ve eşi yetişkin bir BİREY ve öyle istemişler.
Kimse bize ev almazken boyle konusmak kolay
çünkü gelini değil oğlu için.maddi desteklerinin temeli önce oğullarının rahatı.Ben böyle düşünmüyorum
Benim giymediğimi bildiği halde bana patik hediye eden birinin iyi niyetli olduğunu düşünmem ben.
Ya da 10 senedir aynı parfümü kullandığımı bilip gidip bana başka bir parfüm alan kişinin niyetini sorgularım.
Ben böyle düşünmüyorum
Benim giymediğimi bildiği halde bana patik hediye eden birinin iyi niyetli olduğunu düşünmem ben.
Ya da 10 senedir aynı parfümü kullandığımı bilip gidip bana başka bir parfüm alan kişinin niyetini sorgularım.
Ev meselesinde normalde olsa sizi haklı bulurdum ama yanlış hatırlamıyorsam oğlunuz evlenirken kız tarafına ev alacağız diye söz vermiştiniz
Gene hiçbirşey yapmayan ailesi Hunter ablamızdan daha kıymetli olacak.En azından bundan sonra gönlümce yaşardım.Hemde verenle vermeyen bır tutulacak . Keske hayatınızı yasasaydınız.
Ben patik giymiyorum. Bir teyze bana patik verse cok tesekkur ederim, cok da mahcup olurum iyi niyetinden.
10 senelik parfumumden baska parfum alani da sorgularsam kendimi dunyanin merkezi saniyorumdur. Zira begenmistir almistir, bana alinan hediye hakkinda tasarruf hakkim yok. Olsa idi o bagis olurdu. Hediye degil.
Eski, kullanilmis, kirli corap alinmamis. Ev alinmis. Otursalardi oglumuza ev aldik diyebiliyorlardi degil mi? Simdi de diyebilirler. Oturmamalari kendi sorunlari.
Evet ben de böyle hatırladığım için çok yazdım bu konuya
Kendimi gelinin ve ailesinin yerine koydum. Ev alacağız deniyor ama ne oturmayı seçtiğim semtte ne de tapusu üstüme. Ne alaka o zaman?
Konu sahibi ve eşinin dünürlerini kıskandığını düşünüyorum artık.
Hem bir mangal organizasyonu için iletişim kurama.
Hem gelin ve oğlu ablasının semtinde oturuyor diye konu et.
Hem gelin babasının kredisini ödüyor diye rahatsız ol.
İtiraf etmese de bir çekememezlik olduğunu düşünüyorum.
Bence de kesinlikle haklısınız.
Ben konu sahibinin ve eşinin bu tavrını uygun bulmuyorum. Fazla korumacılar ( ya da karışabilmek için kendilerine minnet duyulabilecek bir konu olsun istiyorlar, bilemeyeceğim)
2 yetişkin evlenip yuva kurdu iseler, kendi istedikleri semtte oturmayı seçme hakkına sahiptirler ve kiralarını ödeme sorumluluğuna sahip olmalıdırlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?