şaka mı yapıyorsun, babasının kirasını ödüyorsa pekala kendi kirasını da öder derdim.. cidden çok ama çok hatta fazlasıyla çok iyisinhunter7
Ben şu muhitten ev istiyorum demiyor ki gelin.
Alacaksanız o muhitten istiyorum ama almayacaksanız da kira verip o muhitte oturmak istiyorum diyor. Yani isteğime saygı gösterin diyor. İlla da ev alın demiyor.
Zaten almıyorlar.
Ya bu neye benziyor biliyor musunuz?
Ben vakti zamanında ex eşimden hediye istemiştim, o gidip kendi kafasına göre benim istediğimi değil, kendi istediğini almıştı, hem de kat kat pahalıya.
Bir kıymeti olmadı benim için.
Hediyenin önemli noktası önemsendiğini hissettirmektir.
Ben sana ev hediye aldım ama senin istediğin semtte değil, çünkü orası tu kaka, benim seçtiğim semt ve ev daha güzel, her ne kadar sen orada yaşamak istemesen de.
60+ yaş üzeri insanlar öte dünyaya almıyor ya evleri.Ben de çocuğumun üzerine ev almazdım ama kendi adıma aldığım ev için "çocuğuma ev aldım, beğenmiyor, oturmuyor" da demezdim.
Ben de çocuğumun üzerine ev almazdım ama kendi adıma aldığım ev için "çocuğuma ev aldım, beğenmiyor, oturmuyor" da demezdim.
bakın gelinim ça
bakın gelinim çalışıyor ama babasının ev kredisini ödüyor ki banane zaten ödesin.evine katkısı yok yani.oğlumun maaşıyla geçiniyorlar,faturalar,yeme içme,bu da gayet doğal.ama kiralarını şu durumda ödeyemezler,öderlerse de ,gezmekten,giyim kuşamdan geri kalırlar.bunu da istemiiyorlar.yani kiranın ödenmesinden gayette memnunlar.biz de ödüyoruz diye,kimsenin başına kalkmıyoruz.sıkıntı yok yani,seve seve ödüyoruz.
Sizin anlamadığınız şu hediye istenmez zaten.Gönülden geçen şey değil mi hediye alan kişi ne isterse onu alır.Ya bu neye benziyor biliyor musunuz?
Ben vakti zamanında ex eşimden hediye istemiştim, o gidip kendi kafasına göre benim istediğimi değil, kendi istediğini almıştı, hem de kat kat pahalıya.
Bir kıymeti olmadı benim için.
Hediyenin önemli noktası önemsendiğini hissettirmektir.
Ben sana ev hediye aldım ama senin istediğin semtte değil, çünkü orası tu kaka, benim seçtiğim semt ve ev daha güzel, her ne kadar sen orada yaşamak istemesen de.
ya çok zorluyorsun, sevdiğim bir üyesin kanırtmak da istemiyorum.. gerçekten çok zorlama oldu örneklerin ve ısrarla bir yeri atlıyorsun.. kız "kira verip orada oturmak istiyorum" demiyor çünkü babasının evinin kirasını ödediği için kirasını veremiyor.. eğer vrecek olsa istediği yerde gider oturur zaten.. özetle gelen kutusu; hiç bir gelin k.validesinin cüzdanına elini daldıramaz.. oturmak istemiyorsa kirasını verip oturabilirler, konu sahibinin bir itirazı yok ki.. ne güzel ya hem kirayı ben vericem, hem evi ben alacağım, hem lafı ben yiyeceğim..
babası,gelinim bekarken bir ev almış.kredisini de ben öderim demiş,gelinim.adam emekli ödeyecek durumu yok.yani kızına güvenmiş.ortada bırakmak olmaz diye düşündük ki,sanırım onda da hata etmişiz.
o zaman kirayı da kendi ödesin kv değilBen şu muhitten ev istiyorum demiyor ki gelin.
Alacaksanız o muhitten istiyorum ama almayacaksanız da kira verip o muhitte oturmak istiyorum diyor. Yani isteğime saygı gösterin diyor. İlla da ev alın demiyor.
Zaten almıyorlar.
Muhalefet olmazsa ölecek hastalığı var bazılarında
Ay beni kanırtma, alışık değilim kaç senedir
Ben sadece kendi deneyimime dayanarak konuşuyorum. Bir de sezgilerime.
O yüzden iki tarafı da dinlemek lazım diyorum.
Ben konunun başından beri gayet açık yazıyorum.
Bir ev alınacaksa
Ben bundan memnun olurum.
Zaten mağdur edilmiyorum.
Paramı elimden alıp istemediğim bir yere zorla
yatırmıyor kimse.
İstediğim yerde oturma özgürlüğümde sağlanmış.
E dahası nedir yani?
İstemediğim yerden almayacaksınız hiç almayın kalsın :/
Bu tavır çirkin değil mi.
o zaman kirayı da kendi ödesin kv değil
Ben size demedim zaten muhalefet diye. Konu sahibi nerdeyse suçlu çıkmış ona çok şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?