ufak bir kriz

bir de kızın yuzu düşmüş.böylelerine hiç yaranılmaz.

Baskasini parasinda tabiki soz hakkim yok ama bir baska msj da yazmistim maddi durumlari yetersiz diye kiralarini oduyorsa eger gelin babasina ev aldiginda orda bir dur madem paran var kirani ode demesi lazimdi. e demediyse habire ben kiralarini oduyorum demenin bir anlami yok kimse bicak dayamiyor yani. ki gelin babasinin ev kredisini oduyorsa bunu esi de onaylamis demektir. burda sikinti gelinde degil ogullarinda.

Evi alan oğlu olmuş olsaydı,gelin surat yapmakla haklıydı.İçinde ben oturacağım ,benim beğenmem önemli deyip surat yapabilirdi ama evi kp almış ve de daha önce de ev almış ,oğlunun üzerine evi varmış zaten,bu evi alma mecburiyeti de yok.Benim istediğim evi almadı demenin alemi yok.

neden bu kadar zorluyorsunuz yahu? kadın iyilik yapıp gelininin babasının kredisini ödemesine onay verdiği için suçlu çıkarın bir de şaka gibi karakterler, şaka gibi cevaplar..

bence burada sorun hunter hanım ve eşinde.babamın kirasını ödeyim her seyim tam olsun...kız böyle dusunuyor.o zaman kısacaksın bir şeylerden.kız şimdi çalışıyor mu bilmiyorum ama evlendikten sonra işten ayrılıp tazminatı babasına veren kişiydi kendisi bir de taksitlerimi ödüyormus?

evet eninde sonunda ona getirecekler bu işi,ne haliniz varsa,görün diyeceğim.zaten benim fikrim,eğer ki eşim benden önce vefat ederse,bir evi vakfa bağışlayacağım.ben de ölene kadar,oturmak koşuluyla.onlara bir ev yeter aslında.ama eşim,bu konularda tutucu.yemeden içmeden,yatırım yapma peşinde.kime yapıyoruz yeter diyorum,tek çocuk.ileride torunlar olur diyor.onlara yatırım olsun.
burada ki bazı üyelerde,bencillikle suçluyor ya beni şaşırıryorum.

davete gelince,tercihimi yaptım bile,fuara gideceğim.ve annesi arayıp,davet etmediği takdir de gitmeyeceğim.ben çağırırken,oğlumla ya da gelinimle ısmarlamıyorum ki,özellikle arıyorum.

neden bu kadar zorluyorsunuz yahu? kadın iyilik yapıp gelininin babasının kredisini ödemesine onay verdiği için suçlu çıkarın bir de şaka gibi karakterler, şaka gibi cevaplar..

Uuuuuuu
Artık kayınvalideler mi onay veriyor gelinlerin babalarının kredisini ödemesine???
Kaçırmışım ben.

Bile bile istemediginiz seyi size alan kisiyi sorgulamiyorsaniz cok iyi bir insasiniz benim kalbim bunkadar iyilik dolu degil demekki fesat dusunuyorum. yani ben sevmem istemem diye diretiyorsam adamda gidip illa onu aliyorsa al kendin hayrini gor derim.

Şunu eklemek de lazım.
Kızım gidip oturmuyor alınan evde
Fakat istedikleri yerde oturma imkanı sağlanıyor.
Kira da ödemiyorlar.

hala oğlumla gelinime ev aldık demeyin diyorlar yahu..

abla ev aldık deme, gelinim ve oğlum kendi kirasını ödeyemediği için evlerinin kirasını ödüyorum, benim sayemde bir yuvaları var de
demeyeceğim.kendimize ev aldık.isterse otursunlar.allahtan ki gelinim,buradakiler kadar katı düşünmüyor.ya da düşünüyorsa da banane...kendi ailesine ve abisinin karısına yaptıklarına baksınlar

Bilmiyorum taksitleri oduyor mu oyle bisey okufum ona istinadan oyleyse diye yazdim.

Torunlara gelene kadar daha neler çıkar,o işide kendileri düşünsün..
Allah uzun ömür versin ikinizede,sağlık içinde yaşayın yeterki..

Kesinlikle anne yada baba aramadıkça gitmeyinadamın ağzından ailende buyursun demiş ama lafla olmaz bu işler.
Direk arayıp söylenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…