bir de kızın yuzu düşmüş.böylelerine hiç yaranılmaz.Sevgili@hunter7 ne halleri varsa görsünler nerede oturmak istiyorlarsa orada otursunlar..
Yemek işine gelincede,karşı taraftan bir davet gelmemiş,oğlunun söylemesiyle gitmek olmaz.
Ben şahsen gitmem,davet beklerdim onlardan..
Baskasini parasinda tabiki soz hakkim yok ama bir baska msj da yazmistim maddi durumlari yetersiz diye kiralarini oduyorsa eger gelin babasina ev aldiginda orda bir dur madem paran var kirani ode demesi lazimdi. e demediyse habire ben kiralarini oduyorum demenin bir anlami yok kimse bicak dayamiyor yani. ki gelin babasinin ev kredisini oduyorsa bunu esi de onaylamis demektir. burda sikinti gelinde degil ogullarinda.tamam evi de almışlar zaten.. sen babanın ev kredisini öderken insanlar senin evinin kirasını ödemiş, yetmemiş sana bir de ev almışlar.. sen muhiti beğenmiyorsan babana ev alırken kendine de alacaksın o zaman.. başkasının parasında ne gibi bir söz hakkın olabilir ki?
bir de kızın yuzu düşmüş.böylelerine hiç yaranılmaz.
Baskasini parasinda tabiki soz hakkim yok ama bir baska msj da yazmistim maddi durumlari yetersiz diye kiralarini oduyorsa eger gelin babasina ev aldiginda orda bir dur madem paran var kirani ode demesi lazimdi. e demediyse habire ben kiralarini oduyorum demenin bir anlami yok kimse bicak dayamiyor yani. ki gelin babasinin ev kredisini oduyorsa bunu esi de onaylamis demektir. burda sikinti gelinde degil ogullarinda.
bence burada sorun hunter hanım ve eşinde.babamın kirasını ödeyim her seyim tam olsun...kız böyle dusunuyor.o zaman kısacaksın bir şeylerden.kız şimdi çalışıyor mu bilmiyorum ama evlendikten sonra işten ayrılıp tazminatı babasına veren kişiydi kendisi bir de taksitlerimi ödüyormus?Baskasini parasinda tabiki soz hakkim yok ama bir baska msj da yazmistim maddi durumlari yetersiz diye kiralarini oduyorsa eger gelin babasina ev aldiginda orda bir dur madem paran var kirani ode demesi lazimdi. e demediyse habire ben kiralarini oduyorum demenin bir anlami yok kimse bicak dayamiyor yani. ki gelin babasinin ev kredisini oduyorsa bunu esi de onaylamis demektir. burda sikinti gelinde degil ogullarinda.
Sevgili@hunter7 ne halleri varsa görsünler nerede oturmak istiyorlarsa orada otursunlar..
Yemek işine gelincede,karşı taraftan bir davet gelmemiş,oğlunun söylemesiyle gitmek olmaz.
Ben şahsen gitmem,davet beklerdim onlardan..
neden bu kadar zorluyorsunuz yahu? kadın iyilik yapıp gelininin babasının kredisini ödemesine onay verdiği için suçlu çıkarın bir deşaka gibi karakterler, şaka gibi cevaplar..
oldu demem.O zaman ogkumla grlinime ev aldik demiyeceksiniz.
Bile bile istemediginiz seyi size alan kisiyi sorgulamiyorsaniz cok iyi bir insasiniz benim kalbim bunkadar iyilik dolu degil demekki fesat dusunuyorum. yani ben sevmem istemem diye diretiyorsam adamda gidip illa onu aliyorsa al kendin hayrini gor derim.Niye objektif olmayayim? Nereden vardiniz bu kanıya? Suana kadar begenmedigim istemedigim hic hediye almadim mi saniyorsunuz? Bu yuzden karsimdaki insanin niyetini sorgulamam beni dusunmus hediye almis der tesekkur ederim. Hediye aliyor bana adi ustunde HEDİYE.
Emin olun o semtlerden biri de Bogazici olurdu.
Butunden bagimsiz degerlendirmek cok yanlis. Ev onlara alinmis, oturmamak onlarin salakligi.
Geri kalan her sey de kendi dusuncesizlikleri ve bana gore terbiyesizlikleri.
Yani herkes soyle mi saniyor, evlenirken dugun yapacagiz diyen aile gelinleri Hilton istedi diye orada yapmazsa dugun yapmis sayilmayacak, ev alacagiz diyen aile Bogazicinde almayinca almis sayilmayacak?
Cok cok zorlanmis ve cok cok kayinvalide, kayinpeder somurusune acik yorumlar bunlar.
Bir de gelinin ailesi yerine koyun denmis, koyuyorum.
Kizima bizim evin kredisini odetiyorum, o kadar yuzsuzum ki kizim evlenirken bir de karsi taraftan ev talep ediyorum, emlak avcisiyim adeta. Ev alinmadan kiralarini kayinvalide oduyor, ev aliniyor benim cok zeki kizim otursun diye, orayi begenmeyip oturmuyor. Bu sefer ben diyorum ki, kizima nicin tam olarak istedigi yerden tam olarak istedigi sekilde tam olarak istedigi bir ev almadiniz?
Ben bu yasima kadar kizima birakin ev almayi, kendi evimi odetmemeyi becerememisim. Bir de alinan evi begenmeyecegim.
Imkani yok. Insan icine cikamam.
Tesekkur ederim. cunku butun sikinti bu cumlenizden doguyor.oldu demem.
Şunu eklemek de lazım.
Kızım gidip oturmuyor alınan evde
Fakat istedikleri yerde oturma imkanı sağlanıyor.
Kira da ödemiyorlar.
Uuuuuuu
Artık kayınvalideler mi onay veriyor gelinlerin babalarının kredisini ödemesine???
Kaçırmışım ben.
demeyeceğim.kendimize ev aldık.isterse otursunlar.allahtan ki gelinim,buradakiler kadar katı düşünmüyor.ya da düşünüyorsa da banane...kendi ailesine ve abisinin karısına yaptıklarına baksınlarhala oğlumla gelinime ev aldık demeyin diyorlar yahu..
abla ev aldık deme, gelinim ve oğlum kendi kirasını ödeyemediği için evlerinin kirasını ödüyorum, benim sayemde bir yuvaları var de
Bilmiyorum taksitleri oduyor mu oyle bisey okufum ona istinadan oyleyse diye yazdim.bence burada sorun hunter hanım ve eşinde.babamın kirasını ödeyim her seyim tam olsun...kız böyle dusunuyor.o zaman kısacaksın bir şeylerden.kız şimdi çalışıyor mu bilmiyorum ama evlendikten sonra işten ayrılıp tazminatı babasına veren kişiydi kendisi bir de taksitlerimi ödüyormus?
evinin kirasını o ödüyorsa evet, tabiki..
Oturmayı kabul etmişler ama oğluyla gelini
evet eninde sonunda ona getirecekler bu işi,ne haliniz varsa,görün diyeceğim.zaten benim fikrim,eğer ki eşim benden önce vefat ederse,bir evi vakfa bağışlayacağım.ben de ölene kadar,oturmak koşuluyla.onlara bir ev yeter aslında.ama eşim,bu konularda tutucu.yemeden içmeden,yatırım yapma peşinde.kime yapıyoruz yeter diyorum,tek çocuk.ileride torunlar olur diyor.onlara yatırım olsun.
burada ki bazı üyelerde,bencillikle suçluyor ya beni şaşırıryorum.
davete gelince,tercihimi yaptım bile,fuara gideceğim.ve annesi arayıp,davet etmediği takdir de gitmeyeceğim.ben çağırırken,oğlumla ya da gelinimle ısmarlamıyorum ki,özellikle arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?