ufak bir kriz

"Bunu bize verdiniz ama artık ödeyemeyeceğiz yavrum" deseydiniz keşke.
Zorla mı ödüyorsunuz?
Öyle bir durum varsa söyleyin, polise/savcılığa haber verelim.
Yanlış anlamayın da konu sahibine daha önce bir konudan dolayı kızgınlığınız mı var?İlla haksız çıkarmak istiyorsunuz ,o kadar yazılanlara rağmen.

O değilde kızın babası bayağı uyanıkmış.Kızını bu aileye vererek hem kendini hem kızını sağlama almış.Kızı onun evinin borcunu ödüyor ev sahibi yapıyor kızada hazır ev veriliyor altlarınada araba daha ne olsun.

Kendilerine yakın yer olsaydı yemede yanında yat olurdu.Daha kız oradan bir yere kımıldamazdı çünkü.

Amcam çalışsın bunlarda yesin.

Bu ailenin yaptığı iyiliği kimse yapmazdı .

öyle değil mi ama hem evi beğenmeyecek hem de "eh alınmış ziyan olmasın" diyecek.. ahahaha la ben o sokağa sokmam o gelini hangi ev

yapmamıştır yapmamıştır, kesin sana öyle gelmiştir abla ya nereden geldim bu konuya..

neyse konuyu kapattıracağım ama yazan arkadaşlara ayıp olmasın diye kapattırmıyorum.hepinize,(olumsuz yorum yapanlara da)teşekkür ederim.ben alacağım fikirleri aldım.ev almam başından beri hata olarak görülüyor du ki,(bana göre de öyle)eşime söz geçiremedim.üstelik sıkıntısını ben çekecekken,niye gelinin istediği yerden olmadı diye,beni taşladılar.sağlık olsun.
dediğim gibi,olur ki eşim benden önce vefat ederse,bana düşüne evleri,bir hayır kurumuna bağışlamayı düşünüyorum.ölene kadar bakılmak karşılığında,kalanlar onlara yeter.
davet konusunda gelince,ailesi tarafından aranana kadar gitmeyeceğim ve bu hafta kesin fuara gideceğim

valla shot, o gelinde dirhem yüz olsa babasına ev alacak diye kendi evini k.validesine ödetmez.. yani hiç ikinci ev konusu olmasa ve konu şu şekilde açılsa idi ben geline yine yüzsüz derdim.. yani evet, gelin her pozisyonda yüzsüz şu aşamada.. yaptığı extra terbiyesizlik kendisine ev alan k.validesine surat yapmak olmuş.. yok ya parçalamam inşallah şöyle Güney Koreden falan bulursam hele hiç sorun yok

Yanlış anlamayın da konu sahibine daha önce bir konudan dolayı kızgınlığınız mı var?İlla haksız çıkarmak istiyorsunuz ,o kadar yazılanlara rağmen.

Hayır tabi ki yok.
Birbirimizi tanımayız, gelinini de tanımam

Ben sadece benim bakış açımı yazıyorum.
Zaten bu forum da bunun için değil mi

sanırım var ama ben de çıkaramadım.oysa ki kimseyi incitici şeyler yazmamaya dikkat ederim.

hunter7 Hnm siz sonuna kadar haklısınız yaşçada görmüş geçirmiş bir bayansınız nasıl ve ne yapacağınızı eminim iyi biliyorsunuz boşverin olumsuz yorumları.
Ayrıca davet konusunda kesinlikle haklısınız Fuara gidin çok daha faydalı .

öyle yapacağım teşekkür ederim.

neredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.

Tam yüzsüz bir aile buna gelinde dahil .Hele ablası tam çirşef sizin aldığınız evden sizi çıkartmaya çalışıyor terbiyesiz.

sanırım var ama ben de çıkaramadım.oysa ki kimseyi incitici şeyler yazmamaya dikkat ederim.

Ama abla böyle düşünürsen konu açmanın anlamı kalmaz herkes hemfikir olamaz ki,bu durumda sen konuyu haklısın denmesi için açmış oluyosun

Davet konusunda haklısın da zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…