Yanlış anlamayın da konu sahibine daha önce bir konudan dolayı kızgınlığınız mı var?"Bunu bize verdiniz ama artık ödeyemeyeceğiz yavrum" deseydiniz keşke.
Zorla mı ödüyorsunuz?
Öyle bir durum varsa söyleyin, polise/savcılığa haber verelim.
abla ya, insanlar emeklerinin olmadığı, haketmedikleri şeylere çökmeye çok meraklılar.. tahammül edemiyorum sanırım
Lutfetmişler :)
Ya gelenkutusu seni seviyorum biliyomusun
alıntılama beni, kavga etmek istemiyorum
öyle değil mi amahem evi beğenmeyecek hem de "eh alınmış ziyan olmasın" diyecek.. ahahaha la ben o sokağa sokmam o gelini hangi ev
yapmamıştır yapmamıştır, kesin sana öyle gelmiştir ablaya nereden geldim bu konuya..
Sen gelini paralarsın ofis
E sizin başından beri dediğiniz "semt seçemez, siz uygun gördüğünüz yerden alırsınız, isterse gider oturur" değil miydi? İşte semti sevmese de kendisi için alınan eve gidiyor
Gitsin mi gitmesin mi ofis? Gitmese terbiyesiz şımarık, gitse yüzsüz
O evde oturacağını hepimiz yeni öğrendik ama. Bütün yorumlar o semti istemedikleri için taşınmayacakları yönündeydi, ki "oturmayacakları evi almışsınız" temalıydı. Eğer oturacaklarsa bu yorumları değiştirir.
Surat asması evet ayıp, eğer o eve gidip oturacaksa surat asması değil teşekkür etmesi gerekir.
a nerdesiniz,evet fatihteyim.beklerim.Abla bunu cok aradiniz mi yaaa
Sen fatihte oturuyordun herhalde. Ben de fatihteyim geleyim de sunlara gununu göstereyim
Alıntılamazsam rahat edemem ben
Sev beni, sar beni, okşa beni, aaaa olmadı duuuurrrrr
Yanlış anlamayın da konu sahibine daha önce bir konudan dolayı kızgınlığınız mı var?İlla haksız çıkarmak istiyorsunuz ,o kadar yazılanlara rağmen.
Coktan salon kadini cizgimden kaymistim. Gelinim de buralara kayinvalidem bana bunları bunlari yapti diye ard arda konular acıyor olurdubencede.. ben olsam çoktan boşan gel, buna bu kadar para yatırılmaz derdim mesela..
sanırım var ama ben de çıkaramadım.oysa ki kimseyi incitici şeyler yazmamaya dikkat ederim.Yanlış anlamayın da konu sahibine daha önce bir konudan dolayı kızgınlığınız mı var?İlla haksız çıkarmak istiyorsunuz ,o kadar yazılanlara rağmen.
Coktan salon kadini cizgimden kaymistim. Gelinim de buralara kayinvalidem bana bunları bunlari yapti diye ard arda konular acıyor olurdu
Taaaaaa tepelerden mi bakıyorsun ,nasıl bir bakış açısı bu yavHayır tabi ki yok.
Birbirimizi tanımayız, gelinini de tanımam
Ben sadece benim bakış açımı yazıyorum.
Zaten bu forum da bunun için değil mi
bencede.. ben olsam çoktan boşan gel, buna bu kadar para yatırılmaz derdim mesela..
İlerde kv deleri koruma derneğine sığındığım da
hanginiz office diye soracam hepsine
Seni de kesin oraya atarlar
öyle yapacağım teşekkür ederim.hunter7 Hnm siz sonuna kadar haklısınız yaşçada görmüş geçirmiş bir bayansınız nasıl ve ne yapacağınızı eminim iyi biliyorsunuz boşverin olumsuz yorumları.
Ayrıca davet konusunda kesinlikle haklısınız Fuara gidin çok daha faydalı .
Fatih Camiinin orada oturuyorum abla. Sen zorda kaldin mi isaret yolla ben isinlanirima nerdesiniz,evet fatihteyim.beklerim.
neredn biliyorsunuz?kirayı ödememiz için,kendi banka hesap numarasını kayınpederine verdi.oğluma elden veriyorduk ama onu kabul etmedi.
sanırım var ama ben de çıkaramadım.oysa ki kimseyi incitici şeyler yazmamaya dikkat ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?