ufak bir kriz

abla ağıza vurmalık kürek istiyorsan ben temin ederim silah kaçakçısı diye forumdan atmasalar bari beni

Senin işin daha zor be hayatım,sen gene iyi kaynana ol inan daha çok sevilirsin...
Gelinler kv yi sevmemek için bir bahane buluyor zaten.Evlendikten sonra erkeğin tapusu bana ait,daha karışmasın kv deniliyor ,hatta eve gelmesi bile batıyor,ahhh annelerimiz,zamanın da ne çekmiş kv lerden ,yine de gıklarını çıkaramamışlar.

abla ağıza vurmalık kürek istiyorsan ben temin ederim silah kaçakçısı diye forumdan atmasalar bari beni

Yok bebişim ben yeterim ona,tırsıyor benden zaten bu kadın manyakmı diyordur

Şu var ama arada mesafe bırakmak iyidir ruh sağlığı için..

ayyy kıskanmış da aman da aman

Yokkk be anacım ne kıskanması yedirmem ona evladımı

Herşeye karışmayacaksın.
Habersiz gitmeyeceksin.,
Oğluşum sarma sardım gelin demeyeceksin
Daha oturun karpuz kesecektik demeyeceksin..

Sarma sarıcam gelin diyecem
Abla bu yazdığına sen kendin inandın mı
Bir misafir agırlıcam diye 40 sayfa yazdık durduk burada
ahaha

2014'teki bir konunuzda (bir de kaynana gözünden bakın...)=
"aynen ben bu konuda oğlumu suçluyorum zaten.oğlum 28 yaşında küçük değil yani.ama 3 ay öncesinde evlenmek gibi bir niyeti hiç yoktu. bir de bana söylüyor ama 1 gün sonra yani herşey olup bittikten sonra." demişsiniz

2016'ya gelince (bu kez fikirlerinize ihtiyacım var.)
benim oğlum 33 yaşında,4 yıllık bir üniversite mezunu,ama yaptığı işten(daha doğrusu işten kaçmaz ama çalışma saatlerinden ve bunun karşılığını maddi olarak alamamaktan,sektörde iş bulmakta zorluk çekmekten)şikayetçi.

demişsiniz.

Şimdi sizin oğlunuz kaç yaşında anlamadım???

Sonradan anlaştılarsa iş farklılaşır. Ben baştan belli olduğu üzerine yapıyorum yorumumu. Ki evlenecek yaşa gelmiş iki kişinin, ekstrem durumlar haricinde, kendi sorumluluklarını alabilmeleri, alamıyorlarsa da alana kadar beklemeleri gerekir.

Ben surat yapmasını, kayınpederinin kahvaltı masasında emrivaki yapmasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Yapmaması gerekirdi haklısın, ama beklemediği anda beklemediği bir haber olarak aldıysa anlık tepki vermiştir. Eğer sonradan bunun lafını etmiyorsa veya buna bozulup takılmıyorsa haberi aldığında suratının düşmesi olabilir. Olmasaydı iyiydi, ama olmuş.

Yerleşecekse surat yapmaması konusunda evet hemfikirim. Ama işte bunun da istemediği bir semtte yaşayacak olmasından olduğunu düşünüyorum. Sonuçta mantıklı olan, daha büyük ve iyi bir ev varken onda yaşamak; ama bu hoşuna gitmesini gerektirmiyor. Bazen hoşumuza gitmese de mantıklı olanı yapıyoruz ama eğlenmesi anlamına gelmiyor.

İdeali tabii ki eğer hiç istemiyorsa kendi kirasını verip istediği yerde oturması, o zaman kimseye laf düşmez. Ama kendi kirasını vermeme imkanını da ona hunter sunmuş. Yani olay başında çapraşık olduğu için iyice karışıyor böyle

Benım 1 adet oglum var, daha 10 tane dogurmayı basarsam hepsıde erkek olacak gıbı hıssedıyorum
Erkek anası olarak bundan 20 sene sonra forumda okuruz artık gelinini cute

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…