Çıkartıyor galiba onlarıda çünkü başımıza gelen olay.AVMDE yaşandı.Kimde çıkıp napıyorsun kardeşim dememiş.Adam oracıkta şey ediyor kimse sen ne yapıyorsun birader falan demiyor.Herhalde normal bi durum bu erkekler wcsinde. Wcler İhtiyaç içinde o ihtiyaç da ona giriyormuydu ki
yahu benim halam bir eğlence merkezinde temizlikçi olarak çalışıyordu bir defasında o anlattı bize ağzımız açık kaldı 18li yaşlarda 2 genç kızlar wcsinde bi tuvalete kapanmışlar o da temizlemeye giriyo sesleri duyuyo patrona haber veriyo patron geliyo bağırıyo bunlar çıkıyolar adam azarlıyo mekanı terk etmelerini istiyo neyse halam bi girmiş çocuk duvara komple boşalmış ıyyy o yüzden tuvaletin hiç bi yerine dokunmamak lazım ben kapısını bile peçeteyle açıyorum
Alaturkada da başka sorunlar var ama konu çok ''boktan'' bir hal alır,en iyisi susmak
Bak var ya sen ufak bir sorun demişsin ama;yatmadan önce ne güldüm sayesinde.
İyiki de yapmış sende konu açmışsın diyesim geldi.
Ne azgın kızmış onlar ya.Hadi mastürbasyon yapıyorsun neden 2 kız aynı anda yapıyor.Cinsi sapıklar galiba.Ay wcye de girilmez artık
Tuvalete oturdum hamile kaldım diyen kızlarla dalga geçmeyeceğim artık tuvalete dokundum hamile kaldım bile olabilir
Tuvalete oturdum hamile kaldım diyen kızlarla dalga geçmeyeceğim artık tuvalete dokundum hamile kaldım bile olabilir
Ne azgın kızmış onlar ya.Hadi mastürbasyon yapıyorsun neden 2 kız aynı anda yapıyor.Cinsi sapıklar galiba.Ay wcye de girilmez artık
kiz ne 2 kizi gencler demis kizlar tuvaletine girmis demis bende once 2 kiz sandimda oyle degil o mesele
durumu yanlış anlayanlara açıklayayım bir kız bir erkek 18li yaşlarında bunlar kızlar tuvaletine gidip birine giriyorlar işte olay orda gelişiyor
Nasıl anlamadım ben hale.Wcde 2 kız birbiriyle mastürbasyon yapmıyorlarmıymış ?
Bence ban yemeden Hela Yolu Anıları başlıklı bir geyik sohbeti topici açmalı
durumu yanlış anlayanlara açıklayayım bir kız bir erkek 18li yaşlarında bunlar kızlar tuvaletine gidip birine giriyorlar işte olay orda gelişiyor
Bundan büyük dert mi olur yahu?
Hem konu sahibininde yoğun suça teşviği var.
Bundan büyük dert mi olur yahu?
Hem konu sahibininde yoğun suça teşviği var.
Ben iki erkek zannetmiştim ya :26: Sabotaj amaçlı. O nasıl bir fanteziyse umumi tuvalette. Acep altlarına tuvalet kağıdı sermişler midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?