Ufak bir sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onu bunu birakinda yerlere sicratma isine nasil bi cozum bulacaz:26:

Canım kızlar yapıyor olsa nasıl duvara boşalacak ki hem de sperm :26: Ay fiziksel olarak mümkün değil yani, tuhaf oldum, utandım

Aparat durumları falan sandım ben yine Ay şaşkınım halen. Benim kafa gitti ya.Pardon yaaa

Son düzenleme:
onu bunu birakinda yerlere sicratma isine nasil bi cozum bulacaz:26:

bence eşi eğer konuşmak istemezse bir daha ki sefere versin eline bezi fırçayı kendisi temizlesin ne münasebet yahu kadıncağız milletin çişini temizleyecek insan kendi idrarından bile tiksinir

hatta bence varya o klozete serilen kağıtları kadınlardan çok erkekler kullanmalı pislenirse o pislensin sonrasında atar çöpe

artık o kadarını bilemem mekanın tuvaletinde bile yapacak kadar gözleri karardıysa tövbe estağfurullah gece gece

2 erkek mi sandın ohaa Çok güzel dikkat yazısı gibi yazmışsın artık olayı anlatan kişi.Herkez farklı birşey çıkartmış ama çok komik geldi 2 erkek heh Ama yapanlar vardı demi onlarıda iyice çivisi çıkmış azgınlık

konu var ya nerelerden nerelere geldi kadın olmak böyle bir şey her olaydan çıkarım yapıp cımbızla seçtiğimiz kelimeler üzerinden yeni konular açıyoruz

Hayal gücüm geniş

İkisi ayrı ayrı bölmelerde sabotaj için girdiler sandım ne bileyim ay tövbe tövbe ne anlatıyoruz gece gece biz :26:

Hayal gücüm geniş

İkisi ayrı ayrı bölmelerde sabotaj için girdiler sandım ne bileyim ay tövbe tövbe ne anlatıyoruz gece gece biz :26:

Biri geldi ayakta işeme aparatı dedi.

Biri geldi hazne dedi.

Biri geldi wc anılarını anlattı.

Ben geldim sıvı sabun olayından bahsettim.

Aynen ya sorunum var sıkıntlıyıdım.Bi anda keyfim yerine geldi gül gül

Bak ilk resim espiriydi ama şimdi ciddi bir teklifte bulunacağım sorununla ilgili;

Hani şu odamın kuralları,mutfağım kuralları falan var esprili duvar panosu şeklinde,onların banyomun kuralları versiyonunu asabilirsin.

Hatta şüphe çekmesin diye mutfağa falanda as.

Eeee artık burdanda ders çıkarmazsa çocuklara tuvalet eğitimi kitaplarından al başucuna koy yeğenin

Çok zekice.İlk resmi yarın çıkartırıcam ama :) Teşekkürler tekrardan

İkisiyle de konuşamıyor musun ? Neden çekiniyorsun ki ?
Açık açık söylemekte fayda var.
İkisi birden koridorda veya tuvalete yakınken mesela,klozeti yeni temizledim,lütfen dikkat edin,her gün ilaçlamaktan ellerim mahvoldu diyebilirsin.
Veya o çantayı lütfen bir daha koltuğa bırakma,dışarıda yere bırakıyorsun,bütün kir ve mikrop koltuğa geçiyor gibi...

Ha şu da var,sen tuvalet ikazını yaptıktan sonra,damlatmaz mı bilinmez.
Belki damlatır ama yengem laf etmesin diye tuvalet kağıdıyla siler.İçin rahat edecek mi ? Yine temizleyeceksin :)

Canım öyle dersem çok yanlış anlar.Eşime söylücem bugun. İlgin için sağol ama

hahaha yahu erkek neden oturarak yapsın artık kadınlar bile oturmuyor bi aparat var onun yardımıyla erkek gibi ihtiyaç gideriyorlar Eki Görüntüle 539147

Ayakta işemek sağlık için cok zararlı hatta klozet bile. En güzeli yine atalarımızın yöntemi alaturka tuvalet. Klozet kullanmak zorunda kalınca gerçekten idrarın tam boşalmadığını hissedebiliyorum. Ama bizimki alaturka olduğu için gayet rahat hissediliyor çünkü mesaneye baskı uygulanıyormuş öyle çömelince. Ayrıca klozetten su sıçrıyor bazen o kadar iğrenç ki. Bu aparatı görünce belirtmek istedim. :) bence en güzeli eşiniz konuşsun o cilve yöntemi tüm erkeklerde işe yarar.

Gelsin dicem :)

Tuvaletlerde genellikle şu değişen poşetli sistem oluyor ya o yoksa bile ben tuvalet kağıdını döşeyip klozete öyle kullanıyorum Madem poşet yok ben de tuvalet kağıdını harcarım oh olsun

bende bende

erkekligin verdigi rahatligi kullanlip sanirim ayakta cisini yapiyor,

bu durum gercekten cok pis erkek kardesim ve babam var evde kesinlikle böyle bir duruma rastlamadik ayakta yapmazlar,babam kardesim kücükken bunu ögretti,bende nisanlima böyle seylerden hoslandigimi zaten saglik acisindan iyi olmadigini söyledim..benim kardesimde

pasakli birsey hadi dagittigi toplanirda o cis mevzusu beni deli ederdi..bu yüzden erkekli evlerde hic wcye giremiyorum

bilmiyorum esine söylesen sen mi yaptin diye oda zaten yapmadigini evde kardesinin oldugundan onu uyarir heralde..Allah yardimcisin olsun

Lyudka cok zor durumdaydim arakdasimin evinde girmek zorunda kaldim

aynen bu yöntemle kizin wcyi tikadim sonrasi daha pislikti,o kadar kagidi atinca cekmedi cikardi resmen..

genelde halamin wcyi tikardim ama yabanci birinin evinde wcyi tikayip,kendimi oraya kitledim resmen 1 saat nasil hallederim diye düsündüm

merak edip arakdas geldi pis gercekle karsilasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…