Ufak bir tartisma!!

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
suan sinir küpüyümm erkek arakdasimla tartistik
konumuz cok basitt ilgisizligii

bugün doktorda randevum vardi bir hastaligi tespit etmek icin gidip geliyorum hep (Onun bu durumdan haberi yok)
Herneyse sohbet arasinda dedim ona sonradan doktora gidicem diye
adamda tik yok inanirmisiniz Neden gidiyorsun soracagina diyorki: "Evde oturdugun yok"
Bende tabi kizdim dedimki: laf edecegine neden gittigimi sorsan..ama yine bos yere ilgi bekliyorum bosver"
oda güldü:" neden gidiyorsun ki yoksa kilo icin mi" (kilo konusunda bir sorun yok kizdirir arada) ama bildiginiz dalga gecti resmen.
Sonra ben "bosver söylemenin anlami kalmadi icinden gelmedigi seylere zorlayamam seni kusura bakma" dedim.
Ben burda doktora gitmeye heycanli korkuluyken o dalga geciyor. tabi durumu bilmiyor anlatmadim ama insan yinede sorar ne oldu neden gidiyorsun diye. sonucta insan bosuna gitmez doktora.
O gecen agir bir grip gecirmisti benim yapmadigim sey kalmadii iyilesmesi icin..

Cokmu hassas davrandim? yada erkekler geneldemi bukadar düsüncesiz ?
bilemedim...

evet erkekler genelde düşüncesiz. kendileri hasta olunca paşa gibi bakılmak isterler. ama sevgilileri eşleri hasta olunca aynı derecede geri bildirm yapmazlar. ama seninki de gamsızmış ya:KK45:

Yaşına veriyorum tavırlarını, şimdiden bu kadar ufak tefek şeyleri kafana takarsan ileride çok zor mutlu olursun. Hem anlatmamışsın duruma neden önem verdiğini hem de kızıyorsun sormuyor diye.

suan sinir küpüyümm erkek arakdasimla tartistik
konumuz cok basitt ilgisizligii

bugün doktorda randevum vardi bir hastaligi tespit etmek icin gidip geliyorum hep (Onun bu durumdan haberi yok)
Herneyse sohbet arasinda dedim ona sonradan doktora gidicem diye
adamda tik yok inanirmisiniz Neden gidiyorsun soracagina diyorki: "Evde oturdugun yok"
Bende tabi kizdim dedimki: laf edecegine neden gittigimi sorsan..ama yine bos yere ilgi bekliyorum bosver"
oda güldü:" neden gidiyorsun ki yoksa kilo icin mi" (kilo konusunda bir sorun yok kizdirir arada) ama bildiginiz dalga gecti resmen.
Sonra ben "bosver söylemenin anlami kalmadi icinden gelmedigi seylere zorlayamam seni kusura bakma" dedim.
Ben burda doktora gitmeye heycanli korkuluyken o dalga geciyor. tabi durumu bilmiyor anlatmadim ama insan yinede sorar ne oldu neden gidiyorsun diye. sonucta insan bosuna gitmez doktora.
O gecen agir bir grip gecirmisti benim yapmadigim sey kalmadii iyilesmesi icin..

Cokmu hassas davrandim? yada erkekler geneldemi bukadar düsüncesiz ?
bilemedim...
Hiçte hassas davranmamıssın olması gereken o umursamaz heralde arkadaşınız bence ilgi ilede alakalı değil insan nasıl sormaz kız arkadaşını neden gittiğini

Haklisin, "doktora gidiyorum" diyen sevgiliye "hic evde oturdugun yok" gibi bir cevap vermek icin o adamin ya seni sevmiyor olmasi lazim, ya asiri derecede odunluktan muzdarip olmasi, ya da kafasini bir yere vurmus olmasi. Hayir erkeklerin geneli boyle dusuncesiz degil, bu kadar degil yani en azindan.

Surekli disari cikiyor olsan bile bu rahatsizligi dile getirmenin yeri zamani var. Bu konu disinda durumlar nasil? Iletisiminiz, baska konularda alakadarligi nasil?

Haklisin, "doktora gidiyorum" diyen sevgiliye "hic evde oturdugun yok" gibi bir cevap vermek icin o adamin ya seni sevmiyor olmasi lazim, ya asiri derecede odunluktan muzdarip olmasi, ya da kafasini bir yere vurmus olmasi. Hayir erkeklerin geneli boyle dusuncesiz degil, bu kadar degil yani en azindan. Surekli disari cikiyor olsan bile bu rahatsizligi dile getirmenin yeri zamani var. Bu konu disinda durumlar nasil? Iletisiminiz, baska konularda alakadarligi nasil?

ilk zamanlar cok gezerdim oda rahatsizligini dile getirmisti bende artik fazla cikmiyorum zaten ama bir defa kafasina koymus artik her firsatta söylüyor.. bu konu disinda durumlar idare ediyor bayagi konu acmistim istersen bakabilirsin

evet erkekler genelde düşüncesiz. kendileri hasta olunca paşa gibi bakılmak isterler. ama sevgilileri eşleri hasta olunca aynı derecede geri bildirm yapmazlar. ama seninki de gamsızmış ya:KK45:
aynen öyle o hasta oldugunda tartistik onunla ilgilenmiyormusum diye..e onun yaptigi ne peki

Yaşına veriyorum tavırlarını, şimdiden bu kadar ufak tefek şeyleri kafana takarsan ileride çok zor mutlu olursun. Hem anlatmamışsın duruma neden önem verdiğini hem de kızıyorsun sormuyor diye.
yasla alakasi yok diye düsünüyorum cünki her insan merak eder durduk yere neden doktora gidildigini

Siz onun sağlığı konusunda bu kadar hassasken o sizin doktora gitme nedeninizi merak etmiyor.

Hadi şakaya vurdu diyelim, neden kanırtıyor, uzatıyor ki...

Hissettiğiniz şeye alınganlık demek size haksızlık olur ve "erkekler böyledir" diye bir genelleme de çıkmaz buradan.

Sağlığınızla alakadar olmasını beklemek ilgi arsızlığı ya da şımarıklık değil, haklısınız.

Siz de bir daha domuz gribi bile olsa ilgilenmeyin onunla.

Madem sağlık konusunu önemsemiyor, onun da sağlık durumu önemsiz olmalı.
:KK14:

Erkekler meyve sebze gibi canım sen seçicen iyisini gayette düşüncelileri var.. üzülmene değmez ayrıl gitsin seni sevmiyor daha napsın bunu göstermek için

Hiç evde oturduğun yok diyen adama deseydiniz kerhaneye gitmiyorum doktora gidiyorum. Gören de dışarıya kötü kötü işlere çıkıyor zanneder. Affedersiniz ama tam öküzmüş bu adam. Yol yakınken yol verin derim.

ewet o kadar dusuncesız en guzelı hıcbırsey beklememek o grıp olur yorgan dosek serılır basında beklersın bı yerı agırır masaj yaparsın ama sen agrıdan ölsen bı kenarda kılını kıpırdatmaz hepsı demıyorum çok kıbar anlayıslı nazık adamlar da var ama bılmıyorum hele evlenınce daha bı beter oluyorlar

Siz onun sağlığı konusunda bu kadar hassasken o sizin doktora gitme nedeninizi merak etmiyor.

Hadi şakaya vurdu diyelim, neden kanırtıyor, uzatıyor ki...

Hissettiğiniz şeye alınganlık demek size haksızlık olur ve "erkekler böyledir" diye bir genelleme de çıkmaz buradan.

Sağlığınızla alakadar olmasını beklemek ilgi arsızlığı ya da şımarıklık değil, haklısınız.

Siz de bir daha domuz gribi bile olsa ilgilenmeyin onunla.

Madem sağlık konusunu önemsemiyor, onun da sağlık durumu önemsiz olmalı.
:KK14:
evet kafama koydum birsey oldugunda hic ilgilenmiyecem cok haklisiniz

Erkekler genelde öyle değiller sen biraz ona fazla yüz vermişsin gibi geldi bana
evet acik söyliyeyim cok yüz veriyorum simartiyorum ilgimle. ama sanirsam kacan kovalanir prensibini uygulamam lazim

Yooo hepsi öyle değil.
Sadece umursamaz modeller böyle.
Kırıcı olmak istemiyorum da gencecik kızsın belli,eminim güzelsindir,akıllısındır da niye kendini bu durumda bırakıyorsun ki.
Seni sallamayana sen dönüp bakmayacaksın ki kıymetin artsın.

Erkekler dusuncesiz degil yalniz...senin erkek arkadasin biraz odun
Bak bakalim gecerli bi nedeni var mi ki..
nedeni yokki bildigin odun iste. suan üstüme düsüyor ama ben söyledikten sonra neyime yarar birden bire umursamasi?

Yooo hepsi öyle değil.
Sadece umursamaz modeller böyle.
Kırıcı olmak istemiyorum da gencecik kızsın belli,eminim güzelsindir,akıllısındır da niye kendini bu durumda bırakıyorsun ki.
Seni sallamayana sen dönüp bakmayacaksın ki kıymetin artsın.

X