• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak da olsa bir dert...

twettygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
415
63
53
Ankara
Merhabalar;
Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim....Daha öncesinde konu açmıştım.Eski iş yerimden ücretimi alamıyordum.Eski işverenim ücretimi ödemiyor ve bunu yapan firma 3 gsmden bir tanesi,2011 Ocaktan beri de o firmada çalışıyordum.Haziran ayından itibaren o kadar zor durumda kaldım ki,hiç bir ödememi yapamadım.Eski işverenim ödemeyecegini söyledi.Ben de bir avukata gidip,görüştüm ve Sgk'ya gidip şikayet kaydımı oluşturdum.Ama ne kadar süre de öderler bilemiyorum...Ben maaşlarımı alamadım,bankalara olan borcumu ödeyemedim.Her gün banka tarafından aranıyorum ve bu durum ciddi anlamda zoruma gidiyor.30 yaşındayım ailemin durumu çok iyi ve bu yaşıma kadar onlardan hiçbir şey istemedim.İlk defa bugün annemle bankaya gidip,rica ettim anne çok cüzi bir miktar kredi çekelim ...Ben sana aylık öderim dedim..'Kabul edemem ' dedi...'Varlık içerisinde,yokluk çekmek böyle birşey herhalde 'Çok zoruma gitti,banka içerisinde düştügüm durumu zaten size anlatamam...
Nasıl ödeyecegimi bilmiyorum..En kötü girip bir yere çalışmaya başlasam zaten bir ay sonra maaşımı alıcam..Hayatım boyunca hiç bu kadar kapana sıkıştıgımı hatırlamıyorum..Çok zor bir durummuş..Allah herkesin yardımcısı olsun...

anlamadım, yani çalışmadan önünü görmeden "ne yapıcam" diye düşünmek yerine işe girip 30 gün sonra maaş alacağını bilmek daha iyi değil mi?

ailen varlıklı kızları zor durumda para değilyardım iistiyor anne red ediyor. .. annen vicdansızmış ... ne kredisi kızım al şuparayı demesi llazım ... baban kardeşin dostun falan varsa onlardan rica et kredi olayını ...bulduğun işede gir hemen kazanmaya bak ... allah bi kapıyı kapatırsa ötekini açarmış ... dua ve tevekkül et

anlamadım, yani çalışmadan önünü görmeden "ne yapıcam" diye düşünmek yerine işe girip 30 gün sonra maaş alacağını bilmek daha iyi değil mi?
Ben onu çalışmak istemedigim için yazmadım ben zaten 2007 yılından beri çalışan bir insanım ben sadece ciddi anlamda ödeme yapmam gerektiği için şu anda çalışmaya başlasam bir ay sonra maaş alıcam o da beni kurtarmaz anlamında yazdım...

ailen varlıklı kızları zor durumda para değilyardım iistiyor anne red ediyor. .. annen vicdansızmış ... ne kredisi kızım al şuparayı demesi llazım ... baban kardeşin dostun falan varsa onlardan rica et kredi olayını ...bulduğun işede gir hemen kazanmaya bak ... allah bi kapıyı kapatırsa ötekini açarmış ... dua ve tevekkül et
Allah razı olsun...Kardeşim küçük zaten okuyor,ondan yardım isteyemem

Annen nasıl kabul etmedi ya böyle bir şeyi ilginçççç!!!
Benim annem çok aşırı derecede pinti bir insan...Hiç kendisi birşey almaz,hep benden bekler..Ama kendisinden birşey istendigi zaman da yapmaz...Kendi kızkardeslerine bile soguk ve mesafelidir..Evine misafir gelecegi zaman aklı çıkar..Telefonla ablası arar 'Bıktım artık aramalarından 'der böyle bir insan..

Ben onu çalışmak istemedigim için yazmadım ben zaten 2007 yılından beri çalışan bir insanım ben sadece ciddi anlamda ödeme yapmam gerektiği için şu anda çalışmaya başlasam bir ay sonra maaş alıcam o da beni kurtarmaz anlamında yazdım...
anlıyorum. elbette kurtarmaz, ama akmasa da damlar. çalışmak "kötünün iyisi" diye düşünüyorum. hem size de iyi gelir.

Benim annem çok aşırı derecede pinti bir insan...Hiç kendisi birşey almaz,hep benden bekler..Ama kendisinden birşey istendigi zaman da yapmaz...Kendi kızkardeslerine bile soguk ve mesafelidir..Evine misafir gelecegi zaman aklı çıkar..Telefonla ablası arar 'Bıktım artık aramalarından 'der böyle bir insan..
Öteki dünyada da bunun hesabı sorulur..
Cimrilik ewe misafir kabul etmeme bunlar iyi şeyler değil.

Back
X