Gerçekten bu kadar farklı olduğumuzu bilmiyordm. Daha önceden de konu açılmıştı ben de çalgılı düğün istediğimi söylemiştm. Onlarda sizlerin istediği gibi olur demişlerdiDüşünce yapılarını bilmiyor muydunuz düğün zamanına kadar? İnatlaşmadan orta yolu bulsanız..
Uzak şehirlerde yaşıyoruz sanırım o yüzden çok tanıyamadık ailelerievlilik asamasina gelene kadar siz bu aileyi hic mi tanimadiniz? ufak farklilik demissiniz bir de. sirinlestirmeyin bunlari gozunuzde yahu.
Benim kp de kapalı gelinlik istemişti. Ben dinlemeyip gayet straplez kendi istediğim gibi gelinlik giymiştim. Üstelik eşimde babası vefat annesini hiç kıramaz. Bu benim düğünüm ve keyfimin istediği gibi davrandım, bir şey söylemediler. Söyleselerdi böyle uygun gördüm derdim sanırımMerhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Kısaca yaşadığm sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda düğünüm olacak ama bizde hep düğünler oynamalı çalgılı çengili olur. Kadın erkek ayrımı olmaz herkes bir arada olur. Kayınvalidem ve kayın babamda mevlütlü düğün olur kesinlikle diyorlar. Ben kesinlikle dinimize çok saygılym inancm sonsuz ama düğünüm kendi istediğim gibi olsun istiyorum. Bu sefer de nişanlım herşeye karşı geldiğimi söylüyor. Bir de gelinlik meselemiz var. Ben zaten çok açık gelinlik giymek istemem ama kayın babam özellikle demişki açık gelinlikli gelin istemem. Bana böyle karıştıkları zaman karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi. Tavsiyesi olan var mı
İnşallah dediğiniz gibi bir orta yol olur. Yoksa bütün sıkıntılar nişanlım ve bana yansıyorKadınlar arasında güzel bir kına gecesi yapın çalgılı çengili düğününüz de mevlütlü olsun orta yol olmuş olur gelinlik için de söyle yani ben de zaten açık gelinlik giymem de böyle uyarılınca baştan keser gibi insan sinir oluyor
Bilseniz ne çok laflar ağzıma geliyor ama kırmak istemiyorum kimseyiSiz sizinkinde kapalı giyersiniz babacım diyeceksin olmayacak
İnşallah dediğiniz gibi bir orta yol olur. Yoksa bütün sıkıntılar nişanlım ve bana yansıyor
Yalnız nışanlınıza cok iş düşüyor bu konudaİnşallah dediğiniz gibi bir orta yol olur. Yoksa bütün sıkıntılar nişanlım ve bana yansıyor
Aynen ailesi hiç karışmayp nişanlım karışsa gerçekten daha kolay anlaşılır. Ama ne annem ne babam kimse giyinmeme karışmadı. Çocukta değilim bu yaştan sonra başka biri karışınca sinir oluyorumYine çalgılı çengili yapın düğünü. Kadın erkek ayrı olsun diye teklif sunun. O zaman istediğiniz gelinliği de giyersiniz.
Açıkçası kayınpederin karışmasını doğru bulmuyorum. Ama nişanlınız o şekilde istiyorsa orta yol bulmaya çalışın. Çünkü düğün onun da düğünü.
En çok nişanlama üzülüyorum çok arada kalıyorYalnız nışanlınıza cok iş düşüyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?