İlerde sana kapan diye baskı da gelir. Ona da hazırsan şimdiden taviz ver.Merhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Kısaca yaşadığm sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda düğünüm olacak ama bizde hep düğünler oynamalı çalgılı çengili olur. Kadın erkek ayrımı olmaz herkes bir arada olur. Kayınvalidem ve kayın babamda mevlütlü düğün olur kesinlikle diyorlar. Ben kesinlikle dinimize çok saygılym inancm sonsuz ama düğünüm kendi istediğim gibi olsun istiyorum. Bu sefer de nişanlım herşeye karşı geldiğimi söylüyor. Bir de gelinlik meselemiz var. Ben zaten çok açık gelinlik giymek istemem ama kayın babam özellikle demişki açık gelinlikli gelin istemem. Bana böyle karıştıkları zaman karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi. Tavsiyesi olan var mı
Kendini istediginibyap krndinden odun verme calgilinfugunniatemiyorlarsa salon disinda bulunsunlar. Bende ilkntaviz vardim vermeseydim keşkeMerhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Kısaca yaşadığm sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda düğünüm olacak ama bizde hep düğünler oynamalı çalgılı çengili olur. Kadın erkek ayrımı olmaz herkes bir arada olur. Kayınvalidem ve kayın babamda mevlütlü düğün olur kesinlikle diyorlar. Ben kesinlikle dinimize çok saygılym inancm sonsuz ama düğünüm kendi istediğim gibi olsun istiyorum. Bu sefer de nişanlım herşeye karşı geldiğimi söylüyor. Bir de gelinlik meselemiz var. Ben zaten çok açık gelinlik giymek istemem ama kayın babam özellikle demişki açık gelinlikli gelin istemem. Bana böyle karıştıkları zaman karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi. Tavsiyesi olan var mı
Hayatta bir defa olan şeyler ve bana özel bir gün o yüzden herşey benim istediğim gibi olsun isterim ki kendi adımada öyle oldu içimde keşke dediğim hiç birşey kalmadı , sizde artık sona gelmişsiniz orta yolu bulun derim , bizde kına kız düğün erkeğin derler , fakat şöyle yapabilirsiniz erkek tarafının istediği gibi bir düğün yapıp düğünden sonrada sevdiğiniz kişileri alıp bir yerlere gidip orada eğlence yapabilirsinizMerhabalar arkadaşlar iyi akşamlar. Kısaca yaşadığm sıkıntıdan bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda düğünüm olacak ama bizde hep düğünler oynamalı çalgılı çengili olur. Kadın erkek ayrımı olmaz herkes bir arada olur. Kayınvalidem ve kayın babamda mevlütlü düğün olur kesinlikle diyorlar. Ben kesinlikle dinimize çok saygılym inancm sonsuz ama düğünüm kendi istediğim gibi olsun istiyorum. Bu sefer de nişanlım herşeye karşı geldiğimi söylüyor. Bir de gelinlik meselemiz var. Ben zaten çok açık gelinlik giymek istemem ama kayın babam özellikle demişki açık gelinlikli gelin istemem. Bana böyle karıştıkları zaman karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi. Tavsiyesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?