Ufak Problem

ne güzel güzel bir yüzü osuruktan br muhabbetle güldürebilmek rica ederim hep gülün inşallah

Cok tesekkurler... Uzun zamandir gulememekten nasil tatli geldi bu gulme:) insallah gulerim diyecegim ama nerdeeee...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bana diyorsanız benim zaten sindirimle ilgili aşırı problemim var hatta hastalık deresinde. tuvalete gitmeyi falan unuttum zaten robot gibiyim şuan

okuyunca çok güldüm düşündüğün şeye bak bu çok doğal bir şey ya yapamazsa daha kötü bırak salsın:))

biz hatunlar alemiz:-D biz isemioruz s*cmiioruz pirtlamioruz:-D bi restorandayken lavaboya gidioruz misal hic wcye gitmioz ellerimizi yıkayıp donuoz sanki.

tabi nil o beni prenses peri sanıyor ne hata yapsam geri sarıyor şarkısınıda bu yüzden yazdı zaten

Son düzenleme:
Hahahaha konu çok komikkk..alışırsın canım,alışırsın yavrum,alışırsın bitaneeem benimki yapar sonrada napim patlimmi der :) bende gece uyurken farkında olmadan yapıyorum valla.uyanık olursa ve duyarsa kakahayla güler benide uyandırır

Bildiğimiz gazdan bahsediyoruz değil mi? ulu orta olması hoş değil tabi ama bünyesel bir mesele...Bu kadar hayat mebat meselesi olduğunu bilmezdim. Sen hele bir evlen de “yok artık olmaz” dediğin şeyler nasıl oluyor gör bakalım.

of despera offff

bana diyorsanız benim zaten sindirimle ilgili aşırı problemim var hatta hastalık deresinde. tuvalete gitmeyi falan unuttum zaten robot gibiyim şuan
ee adamada daya muzu, kuru yemekleri oda bozsun sindirimi oda unutsun tuvaletin yolunu. valla tuvalet kağıdına verceginiz paradan tasarrufla ohooo köşeyi dönersiniz:-D:-D yafrum sen yapmionmu derken insanlik yani bu diorumm. uyurken bazen horluyorsun,boyle ağzından salyan akıyor belki bilion demi. hani makyaj yapip yatamicaksin yatsanda sabah cadi gibi uyancaksin. keza esinde oyleee:-D:-D

hayır ama balayı adı üstünde en romantik en tatlı en şirin zamanların geçtiği yer bence ve en özel. ve özel günün sabahı öyle olsun istemezdim şahsen

valla hiçte öyle hayallerdeki gibi pembe bulutlar üzerinde yürünmüyor balayında benim eşim ormantik olduğundan mütevellit ama yine de canı sağolsun elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştı

Cok tesekkurler... Uzun zamandir gulememekten nasil tatli geldi bu gulme:) insallah gulerim diyecegim ama nerdeeee...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

dertler cok galiba üzülme kardeşim hepimizde cok güldüğümüz anlar öyle sınırlı ki

Benim ESKİ eşim höküzz bi yapıyordu gece,
İnanın oğlum beşiğinde uykusundan uyanıp sıçrıyordu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…