Ufak Problem

İlk başlarda ikimizde kasıyoduk sonra o bi iki yaptı baktım olcak gibi değil bende saldım gitti yaw 5 senelik evliyiZ çok normal geliyo bana yani hiçte soğumadım adet oluyorsun ister istemez kokuyo gece o da senden soğusun o zaman sınra doğuruyosun normal doğurursan pansumanı kim yapcak al bak yine soğudu adam yaw hemoroid oluyosun yada eşin oluyo durum çok mu vahim diye ilk sen bakıyosun al soğudum tuvalet tıkanıyo açamıyo sevdiceğin beraber ilaç döküp wc açıyosunuz al işte bitti butun aşk yada bunları eğlence haline getirirsin gülersin eğlenirsin sen bilirsin

Valla ben 2 aylık evliyim ama evliliğin hamurundan olsa gerek. Yatağı titretiyoruz, gülüp eğleniyoruz :) Birbirimize olan sadakatimiz ve güvenimiz sonsuz. Dünyanın en çirkin en rezil erkeği de olsa kocamdır, sevdiğim insandır. Ben de onun için öyleyim. İnsan evladını nasıl sever, her şeyi güzel görünür dimi? Aile olmak böyle bişey işte. Dün sabah eşim uyurken ben tuvaletten çıktım pırtlaya pırtlaya girdim yatak odasına. Duydu zannettim. Ayyy kusura bakma çok sıkıştırdı dedim. güldüm kikir kikir :) Eşim de şaşkın şaşkın ''Nooldu ki? Bişey mi oldu?'' dedi. ''Pırt yaptım da...'' dedim. ''Hııı duymadım ben.'' dedi uykulu uykulu. Sonra gece itiraf etti. ''Amma da titrettin odayı! Deprem oluyo sandım.''dedi. ''Sen uyumuyo muydun?'' dedim. ''O gürültüye uyanmamak mümkün mü? Yatağın altına saklanacaktım ilk yardım çantasını alıp.'' dedi :))) Oluyo bööle şeyler. Zamanla o değil, sen isticeksin bu rahatlığı. Hele bi de hamile olunca. Ben yaşamadım da anlatanlardan biliyorum. Hamilelikte çok fazla gaz problemi oluomuş. Evlendikten sonra bi kaç ayda alışırsın sen de... :) Yüzyıllardır herkes alışıyo, bi prenses sen misin? :)))

Çok merak ettim çocukluğunda bu yana babanız bikere bile yapmadimi abartmayin bukadar yaa aynı evde her halinizi göreceksiniz tuvalete girince napicaksiniz en az 1 saat girmezsiniz arkasindan))))))))))

napcaz kız gerçekleri söyliyim dedim ufak sandığı problemin büyük patlamalar yaratn gaz ve ses bombası karışımı olduğunu bilsin

bi topik vardı bunla ilgili hatun kocasıyla artistik şekillerde doğaya salıyormuş ne gülmüştüm..onlarda ilk konu sahibi gibi yaklaşıp sonradan salanlar oluyor...konu sahibi bırak içinde kalıp sana dert olacağına dışına at başkasına dert olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…