Ufak tefek şeylerin aslında pek de önemi yok değil mi lütfen teselli edin. Hatta kızın...

Şimdi anladım. Az evvel yanlış anlaşılma oldu özür dilerim
Genel temizlikte zaten bez kullanıyorum. Ama günlük olarak da ıslak6mendil
iste ben onu merak ediyorum yani islak mendil ev temizliginde iyi bir aracmi ?
gorumvemde obsesif ve oda bir cok yerde islak mendil kullaniyor masayi silerken bile kullaniyor bunun sebebini merak ediyorum ama alinganda oldugu icin kendisine soramiyorum

Bence önemli olan sizin canınız ne zaman isterse o zaman temizlik yapmanız dır misafirin temiz görmesi değil.Kasmayin bu kadar rahat olun isteyen istediğini söylesin ölüm var unutmayın

Yaptığınız temizlik bana normal geldi heleki misafir gelecekse daha da dikkat ederim ben. Hatta misafir hala otururken masayı tamamen değil de mesela tatlı yiyeceksek yemek tabaklarini kaldırırım bende. Ama takıntı derecesinde titiz olduğumu düşünmüyorum. En son perşembe günü temizlik yaptığınıza göre sizde normalsiniz bana göre.

Sizinki titizlik değil bana kalırsa.. Başkası ne der telaşı. insanların laf etmeyeceğini bilseniz temizliği bu denli önemsemezsizsiniz değil mi? Elalemi bırakın, anın tadını çıkarın, 3 günlük dünya.."Ben böyleyim" deyin.

Bu arada ben de dikkat etmeye çok çalışırdım misafir geldiğinde... Şimdi 3 çocuğum var, ikizler 2 yaşında hiç umursamıyorum vallahi önemli olan benim çocuklarımın mutluluğu.. zora sokmadan yapıyorum işlerimi,olduğu kadar

Temizlikte iyi bir araç mı tartışılır ama pratik olduğu kesin. İhtiyaç olduğunda çıkar kullan at. Bende kullanırım vücut temizliği hariç, çamaşır ipini silerim, halıdaki lekeyi silerim, yere damlayan sıvıyı vs. Anlık kullanım için gayet iyidir.

Değil mi aslında

Elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi hadiiiiiii

Sizi seven insanlar size geldikleri zaman sizin temizliğinize dağınıklığınıza bakmazlar, sizi her halde kabul ederler ve bu durum gözlerine batmaz. Sizi de sevmiyorlarsa eviniz bal dök yala da olsa bir kulp takarlar. O yüzden siz rahat olun. Sizi seven temizliği takmaz, sizi sevmeyen de evinize gelmez kirli olduğunuzu düşünüp. Öyle insan da zahmet edip size gelmesin Zaten. Rahat olun

eger bu amacla kullaniyorsaniz rossmanin kullan at deterjanli bezleri cok kaliteli

yeni mi evlisiniz şayet ben 2 yıllık evliyi ve çalışan kadınım bende, izinli olduğum gün resmen evi kırklıyorum ama evime biri gelince çalışıyorum diye kendini salmış evi pislik götürüyo demesinler diye onun dışında evime pek yetılı misafir gelmez sadece 1 kez geldi ondada hiç böyle düşünmedim tabiki ev dağılıyor kimse sizin düzeninizi bilmiyor her yer her yere giriyor ama misafirime asla hissettirmem onlar gidince 2 saatte eski düzenime koyarım evi tekrar.

Ben bir yere misafirliğe gittiğimde ev sahibinin Güler yüzü, içtenlikle beni ağırlaması evinin düzenli olmasından çok daha önemlidir. Aynı şekilde bana biri gelecek olsa zaten mutlaka temizlik yapılır ama küçük kızım var düzen sağlamak zor. Gelen onun kusuruna bakacaksa hiç gelmesin derim.
Siz bu tavrınızı misafire yansıtıyorsanız Emeklerinize üzülün derim. Ev bu dağılır toplanır Allah Can sağlığı versin

Ben de öyle yapayım bari

Öyle tabii. Gerçekten sonradan da pişman oluyorum. Adamlar zaten hepi topu 4-5 günlüğüne geliyorlar onda da diken üstündeler...

Ben size kasmayın temizlenir yada önemsiz boşverin demeyeceğim.Zaten farkındasınız durumun. Sadece şunu diyeceğim eğer OKB sizi veya yakınlarınızı rahatsız ediyor hayatınızı zorluyorsa evet tedavi olmalısınız. On yargılarınızı bırakın gidin tedavi olun mutlu olun.

Teselli olacak ne var yahu amma abartiyorsun
Her şeyin farkındasin baksana o fazla bu jyi bilmem ne bence bu durum senin hosuna gidiyor. Hastalikli temizlik takıntısı. Çünkü bizde kodlanmis bir durum bu ev temizliğinden kadin sorumludur diye
Hatta takıntılı değil gibisinde kafanda yaratıyor gibisin

Heee valla aslında kimsenin bana pis dediği falan da yok haa

Heee valla aslında kimsenin bana pis dediği falan da yok haa
Bunun takıntı olduğunu dusunuyorsaniz hala doktora gidin hemen.
Okb diye bir sey evet var ama hastalar ya çok gec kaldığı ya da durumu kabullenemedgi için duzelemiyorlar sizde ikiside yok. O halde doktora gidin. Burda konu açınca düzelmez ki malesef. Sizinkide ayrı bir karşı çıkma hersyin farkindayim ama işte böyleyim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…