- 17 Aralık 2015
- 27.118
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi karalahana06
-
iste ben onu merak ediyorum yani islak mendil ev temizliginde iyi bir aracmi ?Şimdi anladım. Az evvel yanlış anlaşılma oldu özür dilerim
Genel temizlikte zaten bez kullanıyorum. Ama günlük olarak da ıslak6mendil
Bence önemli olan sizin canınız ne zaman isterse o zaman temizlik yapmanız dır misafirin temiz görmesi değil.Kasmayin bu kadar rahat olun isteyen istediğini söylesin ölüm var unutmayınÖnceki konularımı bilen bilir. Misafirlerim hala gitmedi Çarşamba akşamı yola çıkacaklar. Ve ben bu hafta izin alamadım. İşyerime geldim çalışıyorum. Ama aklım evde... Ortalık dağıldı mı kirlendi mi
Evet dağılır kirlenir. Ama temizlenir de değil mi? Gerçekten kafayı yemek üzereyim sanırım tedavi ve ilaç konusunda çok çok haklısınız kızlar. Ama nolur teselli verin bana. Evdir dağılır toplanır falan deyin...
Zaten misafir gelmeden önce temizlik yapıp toplamıştık. Çoluk çocuk yok... Resmen adamlar tedirginliklerinden yemek falan yiyemez oldularAyy ne terbiyesizim yaa... Bu takıntı nereden çıktı bilmiyorum. Ama sanki insanlar bize gelip gittikten sonra '' Ayyy Karalahananın da evi ne pis ne dağınıktı '' diye laf çıkaracaklar diye korkuyorum... Halbuki yok öyle bir şey. Velev ki olsun... O evde ben yaşıyorum değil mi... Önemli olan misafir geldiğinde temiz düzenli olması değil midir zaten kızlar
Temizlikte iyi bir araç mı tartışılır ama pratik olduğu kesin. İhtiyaç olduğunda çıkar kullan at. Bende kullanırım vücut temizliği hariç, çamaşır ipini silerim, halıdaki lekeyi silerim, yere damlayan sıvıyı vs. Anlık kullanım için gayet iyidir.iste ben onu merak ediyorum yani islak mendil ev temizliginde iyi bir aracmi ?
gorumvemde obsesif ve oda bir cok yerde islak mendil kullaniyor masayi silerken bile kullaniyor bunun sebebini merak ediyorum ama alinganda oldugu icin kendisine soramiyorum
Değil mi aslındaYaptığınız temizlik bana normal geldi heleki misafir gelecekse daha da dikkat ederim ben. Hatta misafir hala otururken masayı tamamen değil de mesela tatlı yiyeceksek yemek tabaklarini kaldırırım bende. Ama takıntı derecesinde titiz olduğumu düşünmüyorum. En son perşembe günü temizlik yaptığınıza göre sizde normalsiniz bana göre.
Elalem ne derse desinSizinki titizlik değil bana kalırsa.. Başkası ne der telaşı. insanların laf etmeyeceğini bilseniz temizliği bu denli önemsemezsizsiniz değil mi? Elalemi bırakın, anın tadını çıkarın, 3 günlük dünya.."Ben böyleyim" deyin.
Bu arada ben de dikkat etmeye çok çalışırdım misafir geldiğinde... Şimdi 3 çocuğum var, ikizler 2 yaşında hiç umursamıyorum vallahi önemli olan benim çocuklarımın mutluluğu.. zora sokmadan yapıyorum işlerimi,olduğu kadar
İyi misiniz? Konunuzu bağladığınız nokta çok tersElalem ne derse desinHadi hadi hadi hadi hadiiiiiii
eger bu amacla kullaniyorsaniz rossmanin kullan at deterjanli bezleri cok kaliteliTemizlikte iyi bir araç mı tartışılır ama pratik olduğu kesin. İhtiyaç olduğunda çıkar kullan at. Bende kullanırım vücut temizliği hariç, çamaşır ipini silerim, halıdaki lekeyi silerim, yere damlayan sıvıyı vs. Anlık kullanım için gayet iyidir.
yeni mi evlisiniz şayet ben 2 yıllık evliyi ve çalışan kadınım bende, izinli olduğum gün resmen evi kırklıyorum ama evime biri gelince çalışıyorum diye kendini salmış evi pislik götürüyo demesinler diyeÖnceki konularımı bilen bilir. Misafirlerim hala gitmedi Çarşamba akşamı yola çıkacaklar. Ve ben bu hafta izin alamadım. İşyerime geldim çalışıyorum. Ama aklım evde... Ortalık dağıldı mı kirlendi mi
Evet dağılır kirlenir. Ama temizlenir de değil mi? Gerçekten kafayı yemek üzereyim sanırım tedavi ve ilaç konusunda çok çok haklısınız kızlar. Ama nolur teselli verin bana. Evdir dağılır toplanır falan deyin...
Zaten misafir gelmeden önce temizlik yapıp toplamıştık. Çoluk çocuk yok... Resmen adamlar tedirginliklerinden yemek falan yiyemez oldularAyy ne terbiyesizim yaa... Bu takıntı nereden çıktı bilmiyorum. Ama sanki insanlar bize gelip gittikten sonra '' Ayyy Karalahananın da evi ne pis ne dağınıktı '' diye laf çıkaracaklar diye korkuyorum... Halbuki yok öyle bir şey. Velev ki olsun... O evde ben yaşıyorum değil mi... Önemli olan misafir geldiğinde temiz düzenli olması değil midir zaten kızlar
Ben de öyle yapayım bariyeni mi evlisiniz şayet ben 2 yıllık evliyi ve çalışan kadınım bende, izinli olduğum gün resmen evi kırklıyorum ama evime biri gelince çalışıyorum diye kendini salmış evi pislik götürüyo demesinler diyeonun dışında evime pek yetılı misafir gelmez sadece 1 kez geldi ondada hiç böyle düşünmedim tabiki ev dağılıyor kimse sizin düzeninizi bilmiyor her yer her yere giriyor ama misafirime asla hissettirmem onlar gidince 2 saatte eski düzenime koyarım evi tekrar.
Öyle tabii. Gerçekten sonradan da pişman oluyorum. Adamlar zaten hepi topu 4-5 günlüğüne geliyorlar onda da diken üstündeler...Ben bir yere misafirliğe gittiğimde ev sahibinin Güler yüzü, içtenlikle beni ağırlaması evinin düzenli olmasından çok daha önemlidir. Aynı şekilde bana biri gelecek olsa zaten mutlaka temizlik yapılır ama küçük kızım var düzen sağlamak zor. Gelen onun kusuruna bakacaksa hiç gelmesin derim.
Siz bu tavrınızı misafire yansıtıyorsanız Emeklerinize üzülün derim. Ev bu dağılır toplanır Allah Can sağlığı versin
Onu kullanmadım hiç, başka bir markanın deterjanli bezini piknikte, dışarda el temizliği için kullanıyorum.eger bu amacla kullaniyorsaniz rossmanin kullan at deterjanli bezleri cok kaliteli
Heee valla aslında kimsenin bana pis dediği falan da yok haaTeselli olacak ne var yahu amma abartiyorsun
Her şeyin farkındasin baksana o fazla bu jyi bilmem ne bence bu durum senin hosuna gidiyor. Hastalikli temizlik takıntısı. Çünkü bizde kodlanmis bir durum bu ev temizliğinden kadin sorumludur diye
Hatta takıntılı değil gibisinde kafanda yaratıyor gibisin
Bunun takıntı olduğunu dusunuyorsaniz hala doktora gidin hemen.Heee valla aslında kimsenin bana pis dediği falan da yok haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?