Ufak tefek şeylerin aslında pek de önemi yok değil mi lütfen teselli edin. Hatta kızın...

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Önceki konularımı bilen bilir. Misafirlerim hala gitmedi Çarşamba akşamı yola çıkacaklar. Ve ben bu hafta izin alamadım. İşyerime geldim çalışıyorum. Ama aklım evde... Ortalık dağıldı mı kirlendi mi
Evet dağılır kirlenir. Ama temizlenir de değil mi? Gerçekten kafayı yemek üzereyim sanırım tedavi ve ilaç konusunda çok çok haklısınız kızlar. Ama nolur teselli verin bana. Evdir dağılır toplanır falan deyin...
Zaten misafir gelmeden önce temizlik yapıp toplamıştık. Çoluk çocuk yok... Resmen adamlar tedirginliklerinden yemek falan yiyemez oldular Ayy ne terbiyesizim yaa... Bu takıntı nereden çıktı bilmiyorum. Ama sanki insanlar bize gelip gittikten sonra '' Ayyy Karalahananın da evi ne pis ne dağınıktı '' diye laf çıkaracaklar diye korkuyorum... Halbuki yok öyle bir şey. Velev ki olsun... O evde ben yaşıyorum değil mi... Önemli olan misafir geldiğinde temiz düzenli olması değil midir zaten kızlar

Obsesyon bildiğiniz. Acilen psikiyatriste gidin. Bu dert sizi yer. Tabi ki ev dağılır toparlanır. İçgörünüz kaybolmadan tedaviye başlayın..
Yaaa neler yapıyorum bir bilseniz... Eve misafir gelmeden önce eşime normal tuvaleti asla kullandırmıyorum. Ebeveyn banyosundaki kullan diyorum... Tezgahın üstünde bulaşıklar ıslak olsa bile hemen topluyorum. Çamaşırlar bile hafif ıslak olsa hemen topluyorum. Elimde sürekli ıslak mendil. Kapı kolları. Priz içleri. Şalter kutusunun bile içini dışını siliyorum... Allah aşkına eve gelen adam ona mı dikkat ediyor. Ya da eve temizlik kontrolüne geliyorsa hiç gelmesin.
Benim için de kötü. Gittiğim her evde her yeri incelemeye alıyorum sanki Ayşenin evi temiz Fatmanın evi kirli bilmem ne

bir şey olmaz merak etmeyin -ev için diyorum-
çalışan bir insana da kalmalı bu kadar uzun gelmeyi de hiç anlayamıyorum bir türlü
kendiniz için bir doktora da gidin bence.

bir şey olmaz merak etmeyin -ev için diyorum-
çalışan bir insana da kalmalı bu kadar uzun gelmeyi de hiç anlayamıyorum bir türlü
kendiniz için bir doktora da gidin bence.
Evdir yaa... Allah korusun bi su basar bir şey olur yani bu kadar da her zaman her yer Bal dök yala olmak zorunda değil.. Değil mi

Evdir yaa... Allah korusun bi su basar bir şey olur yani bu kadar da her zaman her yer Bal dök yala olmak zorunda değil.. Değil mi

yani aklınıza nereden geliyor böyle su basması falan cidden çok düşünüyorsunuz bence.
böyle işinize de odaklanamazsınız ki... evliliğiniz bile yolunda gitmez, hayattan zerre zevk de alamazsınız
hele çocuk olmadan önce bu düşüncelerden kesinkes kurtulmanız lazım -eğer yapmayı düşünüyorsanız-

"Karalahananın evi ne pis ne dağınıktı" demezler de "Karalahana hiç rahat ettirmedi bizi, hep diken üstündeydik, ne kıymetli evi eşyaları varmış, bir daha gidilmez onun evine" derler. Ben diyorum şahsen sizin gibi birinin evinde hasbelkader bulunursam. Size daha önce de söylemiştim sanırım, yalnız kalacaksınız bu gidişle.

Öyle gözüküyor

Ahh ahh bu kafayla mi çocuk zor

Bence abartıyorsunuz rahat olun biraz. Evdir dağılır da toplanırda . Gelen insanlarla aranız iyiyse onlara ayıp etmiş olursunuz hiç rahat edemezler. Önceki konularınızi bılmıyorum ama eğer problemli sürekli gelen, uzun kalan burnunuzdan getiren sevmediğiniz insanlarsa bu gelen misafir ler bişey diyemem ama aksi ise de cok ayıp olur

Yok yok canım çok sevdiğimiz yakın aile dostlarımız. Hatta teyzem Halam kuzenler Ahh ahh...

Yok yok canım çok sevdiğimiz yakın aile dostlarımız. Hatta teyzem Halam kuzenler Ahh ahh...
Ya işte bu kötü olmuş düşünmemeye çalışın. Sanırım bu konularda epey takıntılı bir yapınız var bu durumda biraz zor olacak bunları düşünmemek ama yani ölümmm de değil canım yaa alt tarafı dağınıklık fln siz herkesin evi bal dök yala mı sanıyorsunuz relaxxx

aynı bende öyleyım bana gore normal bunlar .ama ben kimseyı kolayına çağırmıyorum.bu seferde misafir gelecekmiş gıbı temızlık yaparım.işim hiç bitmez.

Valla öyle sanıyorum

Yani.

Bir psikologdan randevu alın.
Şu kitabı da alıp okuyun lütfen.
Takıntılarla Başa Çıkmak-Psikonet yy.

Sana kızmıyorum bizi bu hale getirenlere kızıyorum.
El alem ne der diye bizi manyağa çevirenlere kızıyorum..
Kadını kadın olarak değil de robot olarak gören zihniyete kızıyorum.
Kadın ölüm döşeğinde olsa bile evi temiz olmalı diyen ruh hastalarına kızıyorum.
Sürekli başka kadınları örnek veren o yapıyor da sen neden yapamıyorsun diyen gerizekalilara kızıyorum.
Ev işlerini yetiştirebilmek için çocuğumu ağlata ağlata iş yapan kendime kızıyorum.
Hayatı temizlik, yedirmek, içirmek ve son zamanlarda mükemmel derecede güzel olmaya ve herseyin en lüksüne kafayı takmış bu milete kızıyorum.
Hayatta temizlikten, güzellikten, paradan daha önemli şeyler var. Bırak karalahana pis desinler. Evindeki eşyalar demode desinler. Biraz kilo almış desinler..... kimseyi susturamazsın. Mezarda herkes bir olacak nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…