Üff Burun Pisliğiiii:/

Ayyy ayyy ayyy
Hassas değilim kolay midem bulanmaz ama kaynadım resmen böğğğğ...

Çok feciiii
Bence bir daha yakalarsanız, mide bulantınıza aldırmadan yüzüne yüzüne bakın, şaşırmış, tiksinmiş bir ifade ile....

Valla neden bu iğrenç şeyi yazdınızı anlayamadım,resmen o iğrenç an gözümün önünde keşke okumasaydım..

Bizimde midemizi kaldırdınız mutlumusunuz?

Mide bulanilmiycak gibi bisi degilki. Dimi dimi utanır belki o tür seyler yapmayi dusunuyorum bende valla

Valla neden bu iğrenç şeyi yazdınızı anlayamadım,resmen o iğrenç an gözümün önünde keşke okumasaydım..

Bizimde midemizi kaldırdınız mutlumusunuz?
Igrenc olabilir -ki zaten kötü bi durum oldugu icin sormak istedim burdada ayni olayı yapan ve gören varmış zaten.. cevaplara bakarsaniz beterin beteri dahada igrenc insanoglu gercekleri varmis..
Konu basliginda burun pisliği yazmisim zaten baslık pis zaten bile bile niye girip okuyup midenizi kaldirdiniz?

Konuyu ilk actigin zaman gormustum ama midem bulanacak diye konuyu acmaya cesaret edememistim. Ama yinede merakima yenildim ve midem alt üst oldu iyyy inanin midem cok kotu oldu bööö

İnanın bu kadarını tahmin etmiyordum koltuk altını koklamaktan bile iğrenç resmen burun pisliğini yiyen bir yaratık.
Hala gözümün önünde sanki birde hamilelik hormonlarıyla ota boka midem kalkıyo varın gerisini siz hesap edin

Iste bu tür seyler cocukluktan geliyor demekki..

Ben bir tanıdığın çocuğunun eline vururdum hep. 9 yaşlarına kadar devam etti sonra hiç görmedik. Alışkanlık bu.

Ağza toprak atma,burun karıştırma tırnak yeme falan bunlar genelde çocukluktan

Konuyu ilk actigin zaman gormustum ama midem bulanacak diye konuyu acmaya cesaret edememistim. Ama yinede merakima yenildim ve midem alt üst oldu iyyy inanin midem cok kotu oldu bööö
Alın benden de o kadar konu başlığından bu kadar iğrenç bişey tahmin etmiyordum en fazla durmadan burnunu karıştıran bir kocadır diyordum

ya onu harbi harbi yiyor mu o kadın.daha neler duyucaz yarabbim.

Alın benden de o kadar konu başlığından bu kadar iğrenç bişey tahmin etmiyordum en fazla durmadan burnunu karıştıran bir kocadır diyordum
Ya bende oyle dusundum ama onu okumasi bile midemin bulandiracagini dusunmustum okumamistim. Bunu beklemiyordum. En fazla burnunu kurtalyip ellerini yikamiyordur, oraya buraya suruyordur diye dusunmustim ama inan aklima geldikçe midem havalaniyor.
Ben cocuklarda bile tahamul edemiyorum iggggg

Bu sitede de neler okudum ya
Dişlerini bornoza silenmi dersin, g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin, klozet kapağına işeyen kayınpeder mi dersin şimdide sumuk yiyen muhasebeci....
Bu toplum nereye gidiyor
g.cını kaşıyıp koklayan koca mı dersin hala gülüyorum : D ne orjinaller varmış ya

Valla bide görmek dahada kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…