Üfff sıkıldım bu durumdan :/

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.700
20.092
873
Canim surekli bir seyler yemek istiyor. Ne istedigimi bilmiyorum. Surekli ama surekli yeme istegi var. Son 2 haftadir dahada artti bu durum.
Mesela sabahlari calistigim yerde kahvalti yapiyorum, doyuyorum yani karnimin tok oldugunu hissediyorum ama yok!! Yine de surekli bir seyler yemek istiyorummm. Oglen oluyor aciktigimi hissediyorum, yiyorum, doyuyorum ama gene ayni! Ay vallahi biktim yaa. Bunun sebebi ne olabilir kizlar? Hani bir seylerin eksikliginden falan olabilir mi? Doktora gitsem hangi bolume gitmem gerek? Yoksa psikolojik mi? Oofff bu gidisle markettekilerle kanka olcam

kahvaltida ne agirlikli besleniyorsunuz ? Hayatinizda stres ne kadar var ? Geceleri agizdan salya akmasi yediginiz halde kilo alamama gibi durumlarda var mi?

Aynısı bende de var, mide kazınması durumu.

Psikolojik bende ki, boşta kalınca, iş olmayınca mideme vuruyor.

Bu durumda şekersiz sert kahve iç direk iştah kapıyor.

kahvaltida ne agirlikli besleniyorsunuz ? Hayatinizda stres ne kadar var ? Geceleri agizdan salya akmasi yediginiz halde kilo alamama gibi durumlarda var mi?
Kahvaltida surekli pogaca, simit vs yiyorum. Hayatim bastan basa stresli Salya akmasi gibi bir sorunum yok. Yedikce de kilo aliyorum malesef.
Aynısı bende de var, mide kazınması durumu.

Psikolojik bende ki, boşta kalınca, iş olmayınca mideme vuruyor.

Bu durumda şekersiz sert kahve iç direk iştah kapıyor.
Ama ben calisirken bile istiyorum. Yani yogun bir yerde calisiyorum hic oturmuyorum eve gelene kadar. Buna ragmen aklimda surekli olarak yeme istegi var
Kahve Turk kahvesi mi Nescafe mi?

boynunda ,koltuk altında vs kararmalar var mı ? insulin direnciniz olabilir

Can'ım sıkıldığında yapacak bişey olmadığında bendede arada öyle oluyor belki sizde de öyle olabilir : ))

İkisinin de gideri var.

Hele sabah aç karnına içince hem metabolizma hızlanıyor hem tıkıyor...

Günde iki türk kahvesi (sert şekersiz) iyi gelir..

Valla ben de can skintisindan surekli yiyiyorum su aralar. 8 kilo vermistim ne guzel ama 2sini geri aldim
Eger sekerli seyleri cok tuketiyosaniz seker de surekli aciktirir. Pogaca, ekmek gibi seyler tok tutmaz zaten en iyi ihtimal iki uc saat icinde tekrar yiyesniz gelir.
Bence tatli ve aburcuburu azaltirsaniz daha uzun tok kalirsiniz.

Kahvaltida simit pogaca yiyorsaniz gun icinde surekli acikmaniz cok normal. gecen gun burda benzer bir konu acilmisti . Hamur isleri hatta glisemik indeksi yuksek gidalar bu konuda cok tehlikeli . Aniden yukseltiyor kan sekerimizi doydugumuzu saniyoruz aniden dusuruyor bi bakmisiz deli gibi aciz . kahvaltida eger protein agirlikli beslenirseniz bu sorunu kismen yenebilceginizi dusunuyorum .. eger ek bir saglik probleminiz yoksa

Of evet surekli olarak bir seyler yemek istedigim icin cikolatadir, jelibondur, sekerdir derken vuhuuu..

Bende de "Off ya yine mi yemek??" durumu var. Sırf yaşamak adına yiyorum. Keşke şu filmlerdeki kapsüller gibi şeyler çıksa da yutsak doysak

Oooo zayıfmısın çok.

Yahu şu yemekten hoşlanmamak ne güzel. Yani nimet ama yetecek kadar yesek biz de keşke.

Şunu yazarken bile aklımdan lahmacun, kebap, iskender, patates kızartması geçti...

Oooo zayıfmısın çok.

Yahu şu yemekten hoşlanmamak ne güzel. Yani nimet ama yetecek kadar yesek biz de keşke.

Şunu yazarken bile aklımdan lahmacun, kebap, iskender, patates kızartması geçti...
164 boy, kilom 49.5 şu an.. Onu da zorla aldım işte :) Şu anki halime bin şükür.. Üni yıllarında 43tüm, öğüre öğüre yedim 50 olmuştum ama o kiloyu koruyamıyorum. Sürekli 47-50 arası oynuyor.

Duygusal açlık. Hiç bir yiyecek, içecek, börek , çörek, pasta, lahmacun doyuramaz o açlığı. Boşlukları yenmeyecek şeylerle doldurmayı öğrenmelisin(yiz:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…