Üfff sıkıldım bu durumdan :/

Cok tesekkur ederim fakat calistigim yerde baska turlu kahvalti yapma sansim yok. Erken kalkip evde yiyim desem bu seferde midem bulanir sabah erken saatte kahvalti yapinca. Baska bir caresi yok mu ki?

Oooo zayıfmısın çok.

Yahu şu yemekten hoşlanmamak ne güzel. Yani nimet ama yetecek kadar yesek biz de keşke.

Şunu yazarken bile aklımdan lahmacun, kebap, iskender, patates kızartması geçti...
Hahhahaha Bende hala ne istedigimi bilmeden ne yesemki diye dusunuyordum

Sabahlari esmer ekmeğe peynir biber felan koyup sandvic yapabilirsiniz .. Zaten artik dunyada oyle bi imkan yok esmer ekmek dedim ama oyle dedigime bakma onlarda aslinda suan cok sagliksiz ne desem bilemedim . ben sabahlari kepekli ekmek peynir bal zeytin ve sut tuketiyorum . fazla ackmam gun icinde aksam 5 tede yemegmi yerim . imkan yaratmak sizin elinizde evden biseyler yapip goturseniz guzel olabilir

Deneyecegim mutlaka. Sandvic yapip gotureyim madem. İnsallah bir faydasi olur . Boyle hissetmek cok sıkıcı

Deneyecegim mutlaka. Sandvic yapip gotureyim madem. İnsallah bir faydasi olur . Boyle hissetmek cok sıkıcı
Birde evde kahvalti yapamiyorum erken midem bulaniyor demissiniz buyuk ihtimal geceleride cok yiyorsunuz aksam yemek yemeyi erken bi saatte birakirsaniz sabah kalktiginizda mideniz bos olacagi icin mide bulantinizda bir miktar azalabilir . azonce okudum cikolata makul miktarda tuketilebilir fazla sakincasi yok ama lutfen jelibon tuketmemeye calisin cocuklarinizada tukettirmeyin . icindeki jelatinden tutun gida boyasina kadar hersey zararli ...

Yok geceleri hic yemiyorum. En gec saat 6-7 gibi aksam yemegi yiyorum o kadar. Sonra zten 3-4 saat oturup uyuyorum. O sure icerisinde de hic bir sey yemiyorum. En fazla meyve yerim o da cok cok nadir.

Jelibonun zararlarini biliyorum malesef ama gene de kendimi tutamiyorum. Haftada 1 kez bile olsa mutlaka aliyorum bir paket ve hepsini carcabuk yiyip bitiriyorum

aynı ben... devamlı birşeyler yemeliyim. hemde hiç aynı şeyleri yiyemem hep değişik olacak. 10 kilo sporda verdim, sonra geri aldım. buna ben çare bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…