uffff

Yorumlar ikiye ayrildi bi yanim kalsin nolcak olacagi varsa senin yanindada olur diyor
bi yanim getir ya sana ihtiyaci var diyor.
sasirdim kaldim.
Kaynanami aradim biraz once kizim akillica duruyor simdi mamasini verim yatircam dedi oglum erken yatar ayy esim biyandan gel tadini cikar bugunun diyor allak bullak oldum.

İçiniz rahat olsunn kocanızı saglıkla bu yaşa getirmiş önce allaha emanet sonra babanesine:) siz de 8 ay sonra eşinizle güzel bi akşam gecirin:)

Kendinizi ve eşinizi de şımartın biraz.
1 geceden bir şey olmaz merak etmeyin.

Anne olduğunuz kadar bir birey ve eşsiniz de.

Tamamen birakmiyorumki bir gece yarin erkenden gidecem ztn erken yatiyor ben yokken uyuyor olacak bilemiyorum yaa ufff gercekten bilemiyorum

anladımda,demek istedigim benim hep sklım kalır,
acaba aglıyomu,acmı vs.tamamen cogumuz gıbı annesel iç gudulerımız.
yoksa babaannesın kötü bakması yada bakmasıdan degil.eminimki onlarda cok iyi bakıyorlardır.

Evt benimde aklim kaliyor iste esimide kirmak butun gece surat asmak istemiyorum.

Ayyyy çok özendim valla benim üç tane kimse bakmaz heralde tadını cikar ne olcak hem emmiyor mus belli ki eşin senle vakit geçirmeyi başbaşa kalmayi özlemiş.

ağlarsa biri bakar, acıkırsa beslerler cani değiller ya, babannesi bişi olmaz rahat olun kocanızla başbaşa güzel vakit geçirin, 1 geceden bir şey olmaz. allah göstermesin daha kötü durumlarda da bırakmanız gerekebilir içinizi rahat tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…