- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Sakinan göze çöp batar
kaç çocuk buyutmus insan onlar
acaba kendi aileniz icindemi aynı kuşkuyu duyarsınız ? Sanmiyorum
Emmiyor mu?
Hiç garipsemem böyle şeyleri ama küçükmüş de.
Ama gidip almayın bence, düşünceleriniz evham sadece.
Seninde dinlenmeye ihtiyacın var ayrıca 8 aylik annemin onlar annelik kitabını bitirmislerDuserim Annemede hic birakmadim
kaynananın da oğlu varmış dimi :)Selam arkadaslar
hemen konuya gireyim
8aylik oglum bir gece bugun kaynanamgilde kalcak.esim alissin bir geceden neolacak bugunde basbasa kalalim uyuyalim disari cikalim felan dedi. Nasil olduysa tamam dedim gonderdim. Kaynanam benden iyi bakar gorumcelerim fln cok seviyor oglumu.
Ama dogrumu yaptim acaba bsy olurmu cok hareketli dusermi ya atesi cikarsa anlamazlarsa. Cokmu abartiyorum Gerimi getirsem sizce napmaliyim. Kafam karisti.
kaynananın da oğlu varmış dimi :)
ateşi çıkınca anlayacak
düşse inan senden daha çok üzülcek
bence abartıyorsun tadını çıkart günün eşinle beraber :)
anlayabiliyorum ama gerçekten günü kendine zehir etmekten başka bişey değil cnm bu :)Boyle yorumlar duyunca icim ferahliyor aslinda banada anneannem bakmis ama iste nasil diyim sanki gzl birgun gecireyim diye basimdan atmis gibimi oldu hissi geldi icime
Bosuna evham yapiyosun canim ne guzel iste esinle beraber yemege gidin,guzel bi gece gecirintakmayin kafaniza o kadar daha kucuk oldugu icin boyle hissetmeniz normal alisacaksiniz zamanla,biz kadinlar anne olunca eslerimizi ihmal ediyoruz onun da size ihtiyaci var,basbasa kalip sohbet etmeye el ele dolasmaya ozlemistir esiniz sizi iki tarafida ayni dengede tutmaya calisin ve gecenin tadini cikarin [/QUOTE
Ahhh bu annelik nsl bsy zaten anlamadim okadar zor yorucu ama ayrilamiyorsun iste once Allaha sonra kaynanama emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?