- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Hahahaha afiyet olsun. Bu aslında takmamak sallamamak degil biliyor musunuz. Erkeklerin düz mantığıBizimi tarif ettiniz nedir az önce tartıştık örttü kapıyı uyuyor bende dertlendim yaktım
Evet aynen
Benimki de çalışmana gerek yok benim kazandığın ikimize de yeter der ama falanca yerde ise girsen şu kadar maaş alırsın. Şunları şunları yaparız der.Simdi o eski yeşilçam delikanlilari kalmadi haklısın gercekten..ben calismiyorum suan ama çalışsam para versem kocama asla yok demez. Babam anneme olurmu öyle şey der mesela. Son delikanli babam miydi acaba
Sabah kalksın sana sarilacak canım cicim diye. Yaptıgı okuzlugu unutarak tabi. Özür dilemek için değil.Bizimi tarif ettiniz nedir az önce tartıştık örttü kapıyı uyuyor bende dertlendim yaktım
Evet aynen
Evet olsa bile sevilmeme aldatılma şiddet görme başkası için terk edilme korkularım varBelliki Bdv'deki kv, elti, görümce konularını okumamışsınız.
Ama asıl mevzu sizin kendi içinizde, hep yaşadığınız olumsuzlukları düşünüp, olacak olanın da olumsuz olacağını düşünüyorsunuz gibi.
Laf olsun diye söylemiyorum, size önerim, şu 21 günlük olumlardan bir tanesini seçin ve hiç aksatmadan 21 gün devam edin.
Başta niyet ederek dileklerinizi yazın, çekim yasası uygulayın.
Herhangi bir inancınız var mı bilmiyorum ama sürekli şükredin.
valla bence de bekleşmiyor
son 1 aydır hoşlandığım çocuğun şehirden taşındığını öğrendim bugün. dedim şansımı seveyim gitti yumurta gibi çocuk
Allah tan hayırlısını iste canım. Ben aşık olduğum adamla evliyim ama çoğu zaman onu boğmak istiyorum. Benim peşime düşüp de ısrarla evlenmek istediği için. Tek başına gül gibi yaşayıp gidiyordum. Şimdi istesem de çok zor. Iki çocuğum var.Evet olsa bile sevilmeme aldatılma şiddet görme başkası için terk edilme korkularım var
Hayır yaaaa hayırlısını istemesin. Onun ne olacagi belli değil çünküAllah tan hayırlısını iste canım. Ben aşık olduğum adamla evliyim ama çoğu zaman onu boğmak istiyorum. Benim peşime düşüp de ısrarla evlenmek istediği için. Tek başına gül gibi yaşayıp gidiyordum. Şimdi istesem de çok zor. Iki çocuğum var.
Ölümün bu kadar net bilincindeyken bile evlenemiyorum diye hayiflanmak....
Geçen de bi kız arkadaşımla görüştüm, o da abartısız tam 4 saat aynı muhabbeti yaptı. Neden evlenemedik...
Bir kez de bir erkekden duysam şu yakınmayi
Kızz öyle deme evli hemcinsler beni topa tuttu koca meraklısı diye aman sanada sararlar mazallahYaaa aynı bensiniz
Hepsi var ama hepsi kötü hepsi zarar verdi hepsi düşman hepsi sevgisiz... bir siz mi iyisiniz diye sorarsanız evet ben iyiyim.. zaten en azından aile akraba vb olsun yüzüm gülseydi bukadar takıntı yapmazdımAileniz yok mu anne, baba, kardeş, kuzen, dayı, hala vs. Onları sevin. Onlar sizi sevsin. Her şey karşı cins mi ?
Hepsi var ama hepsi kötü hepsi zarar verdi hepsi düşman hepsi sevgisiz... bir siz mi iyisiniz diye sorarsanız evet ben iyiyim.. zaten en azından aile akraba vb olsun yüzüm gülseydi bukadar takıntı yapmazdım
Kendimi elbette seviyorum ama insan tek başına yaşayamıyor her bakımdan birilerine ihtiyac duyuyor maddi maneviAnladım. Sırtınızı eşe de dayamayın bana kalırsa. Daha çok yıkılırsınız. İhanet olur, ölüm olur, anlaşamama belki boşanma olur tamamen bocalarsınız. İmsanın tek dostu kendi. Kendinizi sevin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?