Ufukta mezar taşımı görüyorum ama nikah masası göremiyorum.

Bizimi tarif ettiniz nedir az önce tartıştık örttü kapıyı uyuyor bende dertlendim yaktım

Evet aynen
Hahahaha afiyet olsun. Bu aslında takmamak sallamamak degil biliyor musunuz. Erkeklerin düz mantığı
"Amaaaan yarina barışırız amaan uzatmayim"
Biz kadinlar didikleriz. Aslında üzülüyorlar ama üzüntülerini yasama bicimleri ya uyumak ya içmek

Simdi o eski yeşilçam delikanlilari kalmadi haklısın gercekten..ben calismiyorum suan ama çalışsam para versem kocama asla yok demez. Babam anneme olurmu öyle şey der mesela. Son delikanli babam miydi acaba
Benimki de çalışmana gerek yok benim kazandığın ikimize de yeter der ama falanca yerde ise girsen şu kadar maaş alırsın. Şunları şunları yaparız der.

Muhtemel senin baban sonmus. Kendi babam için aynı şeyi soyleyemeyecim.

Evet olsa bile sevilmeme aldatılma şiddet görme başkası için terk edilme korkularım var

Evet olsa bile sevilmeme aldatılma şiddet görme başkası için terk edilme korkularım var
Allah tan hayırlısını iste canım. Ben aşık olduğum adamla evliyim ama çoğu zaman onu boğmak istiyorum. Benim peşime düşüp de ısrarla evlenmek istediği için. Tek başına gül gibi yaşayıp gidiyordum. Şimdi istesem de çok zor. Iki çocuğum var.

Hayır yaaaa hayırlısını istemesin. Onun ne olacagi belli değil çünkü yukardaki arkadaşın dedigi gibi 21 gun kodlama yapsin ve beyni dusunceleri bedeni o frekansa girsin .
Misal zengin yakışıklı sadık iyi niyetli dinine düşkün ahlaklı birini istiyor
Bunu tekrarlasın
Konu sahibi bunu yap sonra bana geri dön
Hayirlisi falan deme hic bise icin.

Başka konudan konunuzu okuyup geldim,
Okudum.
Bekarlık sultanlıktır diyip gidiyorum,
Evlilikte çok birşey yok en azından benimkinde fazla sorumluluktan başka bişey yaşamadım.

Benim yakın tanıdığım bir erkek var 32 yaşında çok dinliyorum o yakınmaları.Başka da 30unu geçmiş bekar erkek tanımıyorum.Az da olsa gündemi sürekli evlenememe olan erkekler de var

Malesef toplum baskısı (özellikle annelerimiz vs ) yüzünden evlenemeyen (çoğunlukla evlenmek istemeyen bence çünkü isterse bir insan evlenir nedir yani zor bir şey değil) insanlar mecburen yakınmalara başlıyor.Aslında sizin çok da evlilik meraklısı olduğunuzu zannetmiyorum.Yani insan ömrünü geçirmek isteyeceği kişiyle karşılaştığında evlenmeli(ilk etkilendiği kişiyle hemen evliliğe adım atanları da gördüm).Ay daha evlenemedin mi bak şu evlenmiş şu çocuk doğurmuş vs vs diye herkes söylendiği için kızlarımız mecburen evde kaldım psikolojisine giriyor.Yoksa böyle hayıflanmalar olmazdı bence.Bunun bir diğer versiyonu iş ve okul konusudur.Ayrıca kötü bir evlilikten hiç evlenmemek daha iyidir.Ve dert edilecek bir durum değildir bence.İnsanlar ne hastalıklar ne zorluklar yaşıyor hayatı bekar geçirmek (ki 32 sene hayatın küçük bir kısmıdır çoğunlukla.40-45 yaşında istediği evlilik hayatını elde edenler var) dünyanın en kötü şeyi olmasa gerek.Mezar taşını herkes görür.Mezar taşı olmayacak ölümsüz bir insanla karşılaşmadım ben henüz.Keşke her kadının evlenememe gibi görece basit dertleri olsa.

Aileniz yok mu anne, baba, kardeş, kuzen, dayı, hala vs. Onları sevin. Onlar sizi sevsin. Her şey karşı cins mi ?
Hepsi var ama hepsi kötü hepsi zarar verdi hepsi düşman hepsi sevgisiz... bir siz mi iyisiniz diye sorarsanız evet ben iyiyim.. zaten en azından aile akraba vb olsun yüzüm gülseydi bukadar takıntı yapmazdım

Hepsi var ama hepsi kötü hepsi zarar verdi hepsi düşman hepsi sevgisiz... bir siz mi iyisiniz diye sorarsanız evet ben iyiyim.. zaten en azından aile akraba vb olsun yüzüm gülseydi bukadar takıntı yapmazdım

Anladım. Sırtınızı eşe de dayamayın bana kalırsa. Daha çok yıkılırsınız. İhanet olur, ölüm olur, anlaşamama belki boşanma olur tamamen bocalarsınız. İmsanın tek dostu kendi. Kendinizi sevin.

Kendimi elbette seviyorum ama insan tek başına yaşayamıyor her bakımdan birilerine ihtiyac duyuyor maddi manevi

28 olacağım, ufukta ne nikah masası ne de ciddi bir ilişki görebiliyorum ama pek de şikayetçi değilim açıkçası. ben bıkmışım galiba oğlan çocuklarıyla uğraşmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…