- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Evet aynen okuduğunuz gibi bugün duydum bunu ve bir bayan arkadaşımdan mevzu şöyle açıldı.Ayaklarım çok üşüyor Ugg alacağım sıcak tutuyor diyorlar Regl döneminde en azından ayağımı sıcak tutar dedim ve kız arkadaşımın tepkisi şu oldu.
- Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları
Direk şaşırdım ben tabi ki çünkü bu tarz insanlarla hayatta oturupta bir bardak su içmem bende köpürdüm tabi ki.Bu kezban nasıl oluyorsa artık.
Yüz vermezsin Kezban derler.
Kilolusun Kezban derler.
Bakımsızsındır Kezban derler.
Köylüsündür Kezban derler.
Bunu diyenlerinde bir BRAD PİTT olmadığı gerçeğide var.Neyse hanımlar ben çok sinirlendim hadi bu erkeklerin terbiyesizliği fakat bir bayan olarak nasıl böyle kendi cinsine hakaret edilmesini haklı görebiliyor ki..Muhabbetimi kısa kestim bayağı bir ağır konuştum ve evime döndüm şu anda 4 kere aradı cevap vermedim.Mesajda attı..Fakat konuşmayı düşünmüyorum..İyi yaptığıma inanıyorum biz bayanlar birbirimize bu gözle bakarsak erkekler vah ki vah..
E aşk olsun ama insanlar kaç sayfadır aynı şeyi yazıyo burda. Ben ki ayakkabıya kaç 350 liralar harcadım ama gerçek bi ugg a elimi bile sürmem. O 350 lira verdiginiz ugg ın içi için kaç tane hayvan katledildi haberiniz var mı? Yani bi de puf puf çok rahat demişsiniz iyi güzel ayaklarınız rahat da o kürkü çıkarmak için hayvanlara hangi koşullarda eziyet edildi biliyo musunuz vicdanınız nasıl rahat?Google da ugg hayvan vahseti diye bi arayın çıkan bi iki videoyu izleyin çok rica ediyorum. Sonra hala o ugg ları giymeye devam edecekseniz zaten söylenecek söz yok yani
konu kezbanlıktan hayvan vahşetine döndü aman !
Aslında bu ugg olayı bir orkid'e bir selpak'a dönüştü. Orijinal ugg'lar dediğiniz gibi hayvanlara işkence edilerek yapılıyor ve fiyatı çok pahalı. Ama ben geçen sene H&M 'de 24 TL'ye ugg gördüm ( modeli ugg yani botun) Her yerde de var zaten içindekiler yapay kürk olarak. Bir kez aldım kullandım bir daha da asla almam düşünmem hayvan katillerine para kazandırmam!
Konuya dönersem, şekilcilik en çok yapmayı sevdiğimiz şey. Dün bir avm'de önümde iki kadın yürüyor bir yandna da bir arkadaşları için "Amerika'ya gittim diyor ama varoş, köylü baksana evi bile Halkalı'da" diye konuşuyırlardı. Yani Halkalı varoş ama bilmiyorlar ki asıl onların ruhları avam ve varoş. Ugg giyen kezban değildir sonuç itibariyle ama eğer orijinalini giyiyorsa ve hayvanseverim diyorsa iki kere düşünmelidir. Ayrıca zayıf kızlarımıza tayt ve tüniklerle çok da yakışıyor bu bir. Kezbanlık, varoşluk bunlar giyimle değil kafanın içindekiyle olur bu da iki.
Yanlış anlamayın kimse sizi suçlamıyor ama eğer hayvanları seviyorsanız orijinal olmayan ve içi yapay kürklü olanlara dönebilirsiniz. Zaten bu hayvanlara yapılan işkenceler konusu dipsiz kuyu, Este Lauder ürünleri kullanıyorum markanın hayvan deneyleri yaptığını öğrendim. Bir çok kozmetik markası hayvanlar üstünde deney yapıyor yani biz kadınlar aslında çok dikkatli ve duyarlı olmalıyız çünkü bu sektör bize hitap eden bir sektör.
yves rocher .Hayvanlar üzerinde test yapmaz .ÖneririmYanlış anlamayın kimse sizi suçlamıyor ama eğer hayvanları seviyorsanız orijinal olmayan ve içi yapay kürklü olanlara dönebilirsiniz. Zaten bu hayvanlara yapılan işkenceler konusu dipsiz kuyu, Este Lauder ürünleri kullanıyorum markanın hayvan deneyleri yaptığını öğrendim. Bir çok kozmetik markası hayvanlar üstünde deney yapıyor yani biz kadınlar aslında çok dikkatli ve duyarlı olmalıyız çünkü bu sektör bize hitap eden bir sektör.
bu ayakkabıları yurtdışından getirmiştim ve o zaman araştırdığımda sığır derisi yazıyordu.böyle bir vahşet olduğundan haberim yoktu.puf puf dedim diye cani ilan edilmişim resmen :) hayvanları çook seviyorum ama ne yazıkki vejeteryan değilim.hele de bu ülkede hayvansever olmak çok zor.zira ben böyle tepki alıyorsam kurban bayramında hanımefendinin kendini yakması gerekti
Açıkçası bende o ayakkabıları hiç beğenmiyorum, yakıştırmıyorumda ama giyenlerinde kezban olduğunu düşünmüyorum. Herkesin kendi kişisel zevkleri sonuçta. Arkadaşında kendi düşüncesini söylemiş onada çok kızmanın mantığı yok sonuçta düşünce özgürlüğü diye birşey var, arkadaşlığına sığınıp bu yorumu yapmıştır. Böyle birşeyden arkadaşlığınızı bitirme noktasına getimeyin bence. Sence istediğini al giy, kime ne..Evet aynen okuduğunuz gibi bugün duydum bunu ve bir bayan arkadaşımdan mevzu şöyle açıldı.Ayaklarım çok üşüyor Ugg alacağım sıcak tutuyor diyorlar Regl döneminde en azından ayağımı sıcak tutar dedim ve kız arkadaşımın tepkisi şu oldu.
- Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları
Direk şaşırdım ben tabi ki çünkü bu tarz insanlarla hayatta oturupta bir bardak su içmem bende köpürdüm tabi ki.Bu kezban nasıl oluyorsa artık.
Yüz vermezsin Kezban derler.
Kilolusun Kezban derler.
Bakımsızsındır Kezban derler.
Köylüsündür Kezban derler.
Bunu diyenlerinde bir BRAD PİTT olmadığı gerçeğide var.Neyse hanımlar ben çok sinirlendim hadi bu erkeklerin terbiyesizliği fakat bir bayan olarak nasıl böyle kendi cinsine hakaret edilmesini haklı görebiliyor ki..Muhabbetimi kısa kestim bayağı bir ağır konuştum ve evime döndüm şu anda 4 kere aradı cevap vermedim.Mesajda attı..Fakat konuşmayı düşünmüyorum..İyi yaptığıma inanıyorum biz bayanlar birbirimize bu gözle bakarsak erkekler vah ki vah..
ayakkabılarımı hakiki deri alırım nasl olsa bu hayvanlar et yemek için kesiliyor mübarekler .Ama kürk sevmem .Leoparla tilkiyle vizonla işim olmaz .Vahşi yaşama ait onlar .
Orjinal olmayanlar için zaten kişinin kişisel tercihidir, hepimiz aynı modelleri begenicez diye bi şey yok tabi ki ama çok çirkinler yaaAslında bu ugg olayı bir orkid'e bir selpak'a dönüştü. Orijinal ugg'lar dediğiniz gibi hayvanlara işkence edilerek yapılıyor ve fiyatı çok pahalı. Ama ben geçen sene H&M 'de 24 TL'ye ugg gördüm ( modeli ugg yani botun) Her yerde de var zaten içindekiler yapay kürk olarak. Bir kez aldım kullandım bir daha da asla almam düşünmem hayvan katillerine para kazandırmam!
Konuya dönersem, şekilcilik en çok yapmayı sevdiğimiz şey. Dün bir avm'de önümde iki kadın yürüyor bir yandna da bir arkadaşları için "Amerika'ya gittim diyor ama varoş, köylü baksana evi bile Halkalı'da" diye konuşuyırlardı. Yani Halkalı varoş ama bilmiyorlar ki asıl onların ruhları avam ve varoş. Ugg giyen kezban değildir sonuç itibariyle ama eğer orijinalini giyiyorsa ve hayvanseverim diyorsa iki kere düşünmelidir. Ayrıca zayıf kızlarımıza tayt ve tüniklerle çok da yakışıyor bu bir. Kezbanlık, varoşluk bunlar giyimle değil kafanın içindekiyle olur bu da iki.
Bir zamanlar füzo diye saçma bir tayt modeli vardı .Hatırlayanınız var mı ?Kesinlikle kadın ırkına düşman biri tasarlamış bence . :)
valla benim de var ne yazık ki . İğrenç bir şey yahu .Ortaokulda giymişliğim bile var
Cani ilan etmedim sizi olur mu oyle sey, sadece durumu kendi gözlerinizle görün diye google da bi arayın dedim. Bi de puf puf dediniz aklıma çimlerde zıplayan pufidik tavşanlar geldi içime oturdubu ayakkabıları yurtdışından getirmiştim ve o zaman araştırdığımda sığır derisi yazıyordu.böyle bir vahşet olduğundan haberim yoktu.puf puf dedim diye cani ilan edilmişim resmen :) hayvanları çook seviyorum ama ne yazıkki vejeteryan değilim.hele de bu ülkede hayvansever olmak çok zor.zira ben böyle tepki alıyorsam kurban bayramında hanımefendinin kendini yakması gerekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?