UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Geçen senelerde ugg bu sene -marka vermeyim- herkesin giydiği o dilli sneakers lar.. taytlar, ispanyol paçalar, dolgu topuklar..
sallamadıkları hiç bişey kalmadı inadına giyiyorum hepte şık oluyorum. :)

Aslında bu ugg olayı bir orkid'e bir selpak'a dönüştü. Orijinal ugg'lar dediğiniz gibi hayvanlara işkence edilerek yapılıyor ve fiyatı çok pahalı. Ama ben geçen sene H&M 'de 24 TL'ye ugg gördüm ( modeli ugg yani botun) Her yerde de var zaten içindekiler yapay kürk olarak. Bir kez aldım kullandım bir daha da asla almam düşünmem hayvan katillerine para kazandırmam!

Konuya dönersem, şekilcilik en çok yapmayı sevdiğimiz şey. Dün bir avm'de önümde iki kadın yürüyor bir yandna da bir arkadaşları için "Amerika'ya gittim diyor ama varoş, köylü baksana evi bile Halkalı'da" diye konuşuyırlardı. Yani Halkalı varoş ama bilmiyorlar ki asıl onların ruhları avam ve varoş. Ugg giyen kezban değildir sonuç itibariyle ama eğer orijinalini giyiyorsa ve hayvanseverim diyorsa iki kere düşünmelidir. Ayrıca zayıf kızlarımıza tayt ve tüniklerle çok da yakışıyor bu bir. Kezbanlık, varoşluk bunlar giyimle değil kafanın içindekiyle olur bu da iki.

konu kezbanlıktan hayvan vahşetine döndü aman !

Yanlış anlamayın kimse sizi suçlamıyor ama eğer hayvanları seviyorsanız orijinal olmayan ve içi yapay kürklü olanlara dönebilirsiniz. Zaten bu hayvanlara yapılan işkenceler konusu dipsiz kuyu, Este Lauder ürünleri kullanıyorum markanın hayvan deneyleri yaptığını öğrendim. Bir çok kozmetik markası hayvanlar üstünde deney yapıyor yani biz kadınlar aslında çok dikkatli ve duyarlı olmalıyız çünkü bu sektör bize hitap eden bir sektör.

Altına imzamı atarım.
Anlatmak istediğim tam olarak bu işte.

Kezban kadar taş düşsün başlarına. Nedir bu kezban furyası acaba? Bunu diyenler VI. Charles soyundan geliyor herhalde. İsteyen istediğini giyer arkadaşım. İsterse çıplak ayakla gezsin, üşümüyorsa banane. Gerçi üşüyorsa da banane.

bu ayakkabıları yurtdışından getirmiştim ve o zaman araştırdığımda sığır derisi yazıyordu.böyle bir vahşet olduğundan haberim yoktu.puf puf dedim diye cani ilan edilmişim resmen :) hayvanları çook seviyorum ama ne yazıkki vejeteryan değilim.hele de bu ülkede hayvansever olmak çok zor.zira ben böyle tepki alıyorsam kurban bayramında hanımefendinin kendini yakması gerekti

yves rocher .Hayvanlar üzerinde test yapmaz .Öneririm

Türkiye'de çok zor zaten vicdan azabı duymadan yaşamak. Ben de vejeteryan değilim üstelik bence sadece baklagiller değil hayvansal gıdalara da vücudumuzun ihtiyacı var, onlardan alınan proteinin bize faydası büyük. Ama kurban bayramları bir facia, ne eziyetler neler. Bu konu çok derinleşir söliyim ben kaçıyorum

Ugg botlar çok sevimli :) zaten marka olan birşeyi hayatta almam.. hem hayvanlar için hemde bütün kazandığım markaya yatıramam ama kezbanlıkka alakası yok. Çok hoş duruyor

ayakkabılarımı hakiki deri alırım nasl olsa bu hayvanlar et yemek için kesiliyor mübarekler .Ama kürk sevmem .Leoparla tilkiyle vizonla işim olmaz .Vahşi yaşama ait onlar .

Açıkçası bende o ayakkabıları hiç beğenmiyorum, yakıştırmıyorumda ama giyenlerinde kezban olduğunu düşünmüyorum. Herkesin kendi kişisel zevkleri sonuçta. Arkadaşında kendi düşüncesini söylemiş onada çok kızmanın mantığı yok sonuçta düşünce özgürlüğü diye birşey var, arkadaşlığına sığınıp bu yorumu yapmıştır. Böyle birşeyden arkadaşlığınızı bitirme noktasına getimeyin bence. Sence istediğini al giy, kime ne..

ayakkabılarımı hakiki deri alırım nasl olsa bu hayvanlar et yemek için kesiliyor mübarekler .Ama kürk sevmem .Leoparla tilkiyle vizonla işim olmaz .Vahşi yaşama ait onlar .

ben de ugglarımı böyle düşünerek aldım.koyun ve sığır derisi diye biliyorum.

Orjinal olmayanlar için zaten kişinin kişisel tercihidir, hepimiz aynı modelleri begenicez diye bi şey yok tabi ki ama çok çirkinler yaa şaka bi yana zevkler ve renkler tartışılmaz diyeyim ben
Ayrıca dediginiz gibi ugg artık markanın degil modelin ismi gibi algılanıyo. Benim de ugg model ev ayakkabılarım var mesela yılbaşı temalı çok sirinler. Ama bilekleri ince özellikle oturmuyo böyle bol botlara benziyo. Ay yoksa cidden tam bi türk filmi Tarkan gibi hissediyorum çok korkunç Ama asla ve asla gercek hayvan kürkünden elde edilmiş degiller tabi ki. Zaten burda da ortak zemin hayvanlar. Yoksa ne şıktır ne rüküştür en fazla kadın kadına sohbet eder güler geçeriz.

Bir zamanlar füzo diye saçma bir tayt modeli vardı .Hatırlayanınız var mı ?Kesinlikle kadın ırkına düşman biri tasarlamış bence . :)

UGG sevenlerdenim ben de olmasa da :) UGG giyimi oldukça yaygınlaştı her 5 kişiden 3'ünde var ondan öyle demiştir ama bunu bu şekilde de diyebilirdi.Yok köylü,yok kezban ne gerek var...

benim bir de çakma çanta derdim var.herkesin ama herkesin elinde lv michael kors.o kadar bağırıyor ki orjinal değilim ben diye.hani tipini beğenirsin zaten mango h m gibi markalar benzerlerini yapıolar.al onlardan.geçen pazara gittik annemle her yer mk yazılı çanta dolu.

Cani ilan etmedim sizi olur mu oyle sey, sadece durumu kendi gözlerinizle görün diye google da bi arayın dedim. Bi de puf puf dediniz aklıma çimlerde zıplayan pufidik tavşanlar geldi içime oturdu direk sert cıktıysam kusura bakmayın. Niyetim tabi ki Canileeer Katilleeer diye yeşilçam nagraları atmak degildi
Hayvanları sevmek=vegan olmak. Ben buna katılmıyorum. Doğa canlıların ihtiyaçları üzerine birbirini avladığı bi düzenden olusur. Beslenmek icin hayvanlara ihtiyac var Ama artık ısınmak, giyinmek için hayvan kürküne ihtiyacımız yok, sentetik olarak da başarabiliyoruz bunu. O yüzden giyim için hayvanların avlanmasına sonuna kadar da karşıyım.
Ayrıca kurban bayramına da karşıyım ama simdi konu zaten kezbanlıktan ugg a gecti bi de ugg dan kurban bayramına gecerse konu sahibesi haklı olarak bizi döver biz özelden mesajlaşırız gerekise sizle. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…