UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

arkadaşın erkeklerin yorumlarından gaza gelmiş belli ki
ama sen de abartmışsın yahu

zavallı kezban... başka isim yokmuymuş da niye kezban acaba niye bu isimle dalga geçiliyor yani .bende 3 yaşındaki kızıma alacağım ayağı üşümesin kuzumun varsın kezban oluversin

ugg botları duymamıştım. galiba tipini beğenmediğimden olsa gerek.

ben yakıştığını düşündüğüm şeyi giyerim.gerisi teferruat. yok modaymış vs.miş önemli değil.

bu aralar moda uğruna abuk sabuk kıyafetler piyasada. herhalde tasarımcılar bunalıma girdi...

O senin düşüncen,ben öyle düşünmüyorum der kapatırdın konuyu.Fazla alınmışsın.Herkes kendine göre fikrini söylüyor zaten.Mesela bana görede bu UGG artık belediye dağıtmış gibi herkesin ayağında.Ayağı sıcak tutması için içi yünlü çeşit çeşit botlar var.Ama sen onu beğeniyorsundur giyersin.Herkesin zevki ayrı.

madem köylü gibi oluorlar. bi ara şalvar modası vardı. Yaşlı genç herkes giyiyordu. onlara ne oluor.

birde kücümsediğimiz bahcıvanların kullandığı sarı çizme vardı. onlarda moda olduydu

sonraa bi ara tuvalet terliği die baktıgımız plastik terlikler heryerde giyilir oldu.

Köylüler giyiyor bunları
bu nedir ya. "köylü" kelimesini kullanıp da bi insanı küçümsemek (tabi kendi aklınca) hasta bi zihnin ürünüdür bence. geldği yeri unutmasın kendisi doğma büyüme şehirli olabilir ama ailesi mutlaka bi KÖY'den gelmiş konmuştur oraya.

Sanki koylulerin giydigini giyince kotu birsey oluyor.
ayrıca evet bi de bu var yani. şalvar , poşu , lastiğe benzer ayakkabılar(babet) , lastik çizmeler bunları giyince de kezban mı olunuyomuş acaba. ben giyiyorum da , aksesuar olarak kullanıyorum da. gelsin biri bana da ufacık beyniyle beni aşağılamak amacıyla "kezban" desin de ağzını ikiye ayırayım ense köküne kadar..

ohhh valla bence çok haklı bi tepki vermişsin. müstehak öylesine.

Herkesin yazdıklarına saygı duyuyorum fakat verdiğim tepkinin çok ağır olduğunu düşünen arkadaşlarada şunu sormayı bir boynumun borcu bilirim.
Benim bu bayan arkadaşım zengin bir muhitte kuaför işletiyor.Gelir düzeyi yüksek birisi.Allah daha da çok versin gözüm yok lakin bu şekilde olmak ona başkalarına hakaret etme hakkını getirmiyor.Neticesinde ben onun arkadaşıyım ve birşey tercih ettim.Bu tercihimi beğenmeyebilir.Fakat karşımda bacak bacak üzerine atıp ukala bir şekilde ağzından bu kelimeler çıkıyorsa hatta bunun üzerine de aptalca gülüyorsa bu bana yapılan bir terbiyesizliktir.İnsanlara beğenmedikleri şeyi ifade edebilecek binlerce kelime verilmiş eh birde beyin verilmiş lütfen bunu kullan..
Buda benim yapım asla hayatımda taviz vermem ve edepsiz insanlarla dostluk kuramam.
Bir diğer meseleye gelince.UGG HAYVAN KATLİAMI.
Katliamı yapan benmişim gibi davranmayın.Ben sadece istediğimi belirttim her marka ile ilgili bilgi sahibi değilim..Ve böyle bir vahşice bir durumdan aman deyipte sıyrılacak da değilim.Elbette UGG almayacağım çünkü yapılışını yeni öğrendim..

Siz niye böyle çıkıştınız anlamadım.
Köylü milletin efendisi mesajını ilk veren bendim
Kendim de köyülüyüm zaten köyüme giderim de dedim
Şimdi herkes üstüne alınacak
Neden insanlara inanma kavramını bu kadar yitirdik
Bunları söylerken size samimiyetsizce gelen şey ne
Benim eleştirdiğim davranış şekli işte bu insanları aynı kefeye koymak yaşın yanında kuruyuda yakmak.

E aşk olsun ama insanlar kaç sayfadır aynı şeyi yazıyo burda. Ben ki ayakkabıya kaç 350 liralar harcadım ama gerçek bi ugg a elimi bile sürmem. O 350 lira verdiginiz ugg ın içi için kaç tane hayvan katledildi haberiniz var mı? Yani bi de puf puf çok rahat demişsiniz iyi güzel ayaklarınız rahat da o kürkü çıkarmak için hayvanlara hangi koşullarda eziyet edildi biliyo musunuz vicdanınız nasıl rahat? Google da ugg hayvan vahseti diye bi arayın çıkan bi iki videoyu izleyin çok rica ediyorum. Sonra hala o ugg ları giymeye devam edecekseniz zaten söylenecek söz yok yani

Siz neden üstünüze alındınız ki?
Samimiyseniz mesele yok, üzerinize alınmayın.
Mesajım gideceği yere gitmiştir eminim.

yağmur botları yani lastik botlar da ,ugglar da ,dolgu topuklar da iğrenç. Artık kezban mı denir rüküş mü denir ama kadına yakışmayan şeyler.Hiç estetik olmadığı kati .Sırf moda diye insanlar kendilerine yakıştığını düşünüyorlar . :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…