- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
arkadaşın erkeklerin yorumlarından gaza gelmiş belli kiEvet aynen okuduğunuz gibi bugün duydum bunu ve bir bayan arkadaşımdan mevzu şöyle açıldı.Ayaklarım çok üşüyor Ugg alacağım sıcak tutuyor diyorlar Regl döneminde en azından ayağımı sıcak tutar dedim ve kız arkadaşımın tepkisi şu oldu.
- Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları
Direk şaşırdım ben tabi ki çünkü bu tarz insanlarla hayatta oturupta bir bardak su içmem bende köpürdüm tabi ki.Bu kezban nasıl oluyorsa artık.
Yüz vermezsin Kezban derler.
Kilolusun Kezban derler.
Bakımsızsındır Kezban derler.
Köylüsündür Kezban derler.
Bunu diyenlerinde bir BRAD PİTT olmadığı gerçeğide var.Neyse hanımlar ben çok sinirlendim hadi bu erkeklerin terbiyesizliği fakat bir bayan olarak nasıl böyle kendi cinsine hakaret edilmesini haklı görebiliyor ki..Muhabbetimi kısa kestim bayağı bir ağır konuştum ve evime döndüm şu anda 4 kere aradı cevap vermedim.Mesajda attı..Fakat konuşmayı düşünmüyorum..İyi yaptığıma inanıyorum biz bayanlar birbirimize bu gözle bakarsak erkekler vah ki vah..
Ben de bu yaftalamalara da modaya da kezbanlığa da karşıyım. Ha tepki vericek kadar mı tabiki değil. Amaaan çok da tın. Boşuna vaktini onla kaybediyorsun.
Evet aynen okuduğunuz gibi bugün duydum bunu ve bir bayan arkadaşımdan mevzu şöyle açıldı.Ayaklarım çok üşüyor Ugg alacağım sıcak tutuyor diyorlar Regl döneminde en azından ayağımı sıcak tutar dedim ve kız arkadaşımın tepkisi şu oldu.
- Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları
Direk şaşırdım ben tabi ki çünkü bu tarz insanlarla hayatta oturupta bir bardak su içmem bende köpürdüm tabi ki.Bu kezban nasıl oluyorsa artık.
Yüz vermezsin Kezban derler.
Kilolusun Kezban derler.
Bakımsızsındır Kezban derler.
Köylüsündür Kezban derler.
Bunu diyenlerinde bir BRAD PİTT olmadığı gerçeğide var.Neyse hanımlar ben çok sinirlendim hadi bu erkeklerin terbiyesizliği fakat bir bayan olarak nasıl böyle kendi cinsine hakaret edilmesini haklı görebiliyor ki..Muhabbetimi kısa kestim bayağı bir ağır konuştum ve evime döndüm şu anda 4 kere aradı cevap vermedim.Mesajda attı..Fakat konuşmayı düşünmüyorum..İyi yaptığıma inanıyorum biz bayanlar birbirimize bu gözle bakarsak erkekler vah ki vah..
bu nedir ya. "köylü" kelimesini kullanıp da bi insanı küçümsemek (tabi kendi aklınca) hasta bi zihnin ürünüdür bence. geldği yeri unutmasın kendisi doğma büyüme şehirli olabilir ama ailesi mutlaka bi KÖY'den gelmiş konmuştur oraya.Köylüler giyiyor bunları
ayrıca evet bi de bu var yani. şalvar , poşu , lastiğe benzer ayakkabılar(babet) , lastik çizmeler bunları giyince de kezban mı olunuyomuş acaba. ben giyiyorum da , aksesuar olarak kullanıyorum da. gelsin biri bana da ufacık beyniyle beni aşağılamak amacıyla "kezban" desin de ağzını ikiye ayırayım ense köküne kadar..Sanki koylulerin giydigini giyince kotu birsey oluyor.
Ugg giyen kezbandir diyen kezbandir asil. Ben yaklasik dort yildir her sene alirim. Yirtana kadar da giyerim. Cok rahat. Kimseyi de ilgilendirmez.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, hanginiz giyimi vasat, kenar mahalleden geldiği belli olan insanlara kötü gözle bakmadınız?
Hanginiz yine giyimi vasat, belki şiveli konuşan birine "ıyyy kro" demediniz? Böyle bir insan sizinle tanışmak istediğinde hanginiz reddetmediniz?
Yine aynı çizgide 2-3 kişinin olduğu bir sokakta hanginiz yolunuzu değiştirmediniz?
Şimdi yok köylü milletin efendisi,yok onlar da insan, yok ayyy sinir oluyorum böyle söyleyenlere falan diye giydirin önünüze gelene. Gerçekten çok inandırıcı
Karşı taraf köylü diye, doğulu diye kız verilmeyen, kız alınmayan (bu tabirlerden de nefret
ederim) bir ülkede yaşıyoruz biz. Kezbanmış, kamilmiş geçeceksiniz bunları. O kezbanla, kamille ne zaman aynı masada oturursanız o zaman yazın bunları.
Sözüm meclisten dışarı...
E aşk olsun ama insanlar kaç sayfadır aynı şeyi yazıyo burda. Ben ki ayakkabıya kaç 350 liralar harcadım ama gerçek bi ugg a elimi bile sürmem. O 350 lira verdiginiz ugg ın içi için kaç tane hayvan katledildi haberiniz var mı? Yani bi de puf puf çok rahat demişsiniz iyi güzel ayaklarınız rahat da o kürkü çıkarmak için hayvanlara hangi koşullarda eziyet edildi biliyo musunuz vicdanınız nasıl rahat?tam 350 tl verdim ugglarıma ben.onu diyen kezbandır anası kezbandır sülalesi kezbandıronun parası yetmeiş kıskanmıştır hahahaah canım almayı düşünüyorsan kesinlikle al puf puf çok rahat sıcacık...
Siz neden üstünüze alındınız ki?Siz niye böyle çıkıştınız anlamadım.
Köylü milletin efendisi mesajını ilk veren bendim
Kendim de köyülüyüm zaten köyüme giderim de dedim
Şimdi herkes üstüne alınacak
Neden insanlara inanma kavramını bu kadar yitirdik
Bunları söylerken size samimiyetsizce gelen şey ne
Benim eleştirdiğim davranış şekli işte bu insanları aynı kefeye koymak yaşın yanında kuruyuda yakmak.
Siz neden üstünüze alındınız ki?
Samimiyseniz mesele yok, üzerinize alınmayın.
Mesajım gideceği yere gitmiştir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?