- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Evet aynen okuduğunuz gibi bugün duydum bunu ve bir bayan arkadaşımdan mevzu şöyle açıldı.Ayaklarım çok üşüyor Ugg alacağım sıcak tutuyor diyorlar Regl döneminde en azından ayağımı sıcak tutar dedim ve kız arkadaşımın tepkisi şu oldu.
- Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları
Direk şaşırdım ben tabi ki çünkü bu tarz insanlarla hayatta oturupta bir bardak su içmem bende köpürdüm tabi ki.Bu kezban nasıl oluyorsa artık.
Yüz vermezsin Kezban derler.
Kilolusun Kezban derler.
Bakımsızsındır Kezban derler.
Köylüsündür Kezban derler.
Bunu diyenlerinde bir BRAD PİTT olmadığı gerçeğide var.Neyse hanımlar ben çok sinirlendim hadi bu erkeklerin terbiyesizliği fakat bir bayan olarak nasıl böyle kendi cinsine hakaret edilmesini haklı görebiliyor ki..Muhabbetimi kısa kestim bayağı bir ağır konuştum ve evime döndüm şu anda 4 kere aradı cevap vermedim.Mesajda attı..Fakat konuşmayı düşünmüyorum..İyi yaptığıma inanıyorum biz bayanlar birbirimize bu gözle bakarsak erkekler vah ki vah..
Neyse sildim yazdigimi, espri diye yazmistim ama yorumlari okuyunca espri yapilcak bi ortam olmadigini gordum.Kezban ne demek kimlere deniyor ?
Neyse sildim yazdigimi, espri diye yazmistim ama yorumlari okuyunca espri yapilcak bi ortam olmadigini gordum.
Tartismak istemiyorum.
Hayvanlarin kurklerk insan saci keser gibi tiras edilir, ama derisiyle beraberse bu kokos kadin kurkleri var ya giyilen, o zaman haklisin. Ancak deri ayakkabi da giymemek lazim o zaman maalesef, ya da turk mali almaniz lazim cunk turkiyede helal yollarla olduruluyor hayvanlar, ya da oyle umuyorum.Buna dikkat ediyorum bu yüzden orjinal almıyorum içerisinde kullanılan malzeme benim için önemlidir.Bu vahsete ortak olmam asla
Arkadasinla yakinligin nedir?
Eger cok yakinsaniz uyarabilirsin, kirildigini soyleyebilirsin. Bazi insanlar patavatsiz ve dusuncesiz olabiliyor, belki sen uyarmazsan bu tavirlari boyle devam edicek, bi kisinin daha kalbini kiracak yok yere.
Boynunda ölmüş bi tavşanla gezmeyi kim ister ya? Azıcık vicdan yani. Bi de hediye etmeye kalkmıs size, kendince cömert davranıyo. Gerci sizin kv tabi yaşını başını almış bi kadındır, o dönem hayvan hakları, hayvanalara yapılan eziyetler bu kadar bilinmiyodu. Simdi herkesin elinde internet var bi kere acıp baksalar o kürk nerden geliyo. Ama yok bizimkiler anca face den o kızı mı ekledin bu kızı mı diye baksın, check in yapsın, twitter da fenomen favlasın.Benim kv tavsan kurkuyle ovunuyor gorsen aglicaktim az daha. Bi de bana veriyordu, almadim midem bulandi. Neymis o zamanlar modaymis!
Bana bir arkadasim UGG alacagindan bahsetse ben de alma derdim. Hatta yalvarirdim:) Yani orijinali hexee nin dediği gibi bir durumu var, çakması da zaten istediğiniz özellikleri yerine geçirmeyecek ve görüntü çok fena oluyor...
Burada kişi kendini ifade ederken yanlis cümle kullanmis. Bu da artik yerleşmiş türkçemize yine de uyarmak gerek "koylu" olmak koyu bir şeymiş gibi sanki
Yanlış cümle kullanmadı istediklerini kullandı.
İstediği cümleler yanlis cumlelerdi!???
Internetten arastirarak hem moda icin hem kozmetik icin hayvanlara iskence etmeyen binlerce marka, etik firma bulabilirsiniz... Herkes giyiyor ya, isimiz zorla olmaz bu isler...valla benim ayaklarım hiç ısınmıyor o yüzden giyiyorum kezban mı ayşe mi fatma mı çok umrum değil yani başkasında var diye napalım nerden tek olanı bulalım orjinal çakma mevzusuna gelince bu hayvanlara uygulanan işkence okadar derin bi mevzu ki her konuda işkenceye uğruyolar ne yazıkki ya onlardan yapıp işkence ediyolar yada onlar üzeirnde test ediyolar..Baksanıza orjinal olmayanı bile hayvanlardan yapılıyo bizimde işimiz zor ya..
Şu köylü lafını hakaret olarak kullanan insanlara da illet oluyorum ya. Sanki kendileri Kont'tan olma, Kontes'ten doğma.
Sala da gerek yok ki, bin tane marka var teknoloji sayesinde zerre kadar isi kaybi yasatmayan urunler ureten...Aynen içim acıyo o canlara. Özellikle geçen gün kuzu derisi ceketiyle övünen bi kız vardı dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü. Elimde kalcaktı yani, hay senin gerçek deri daha sıcak tutuyo ve daha kaliteli duruyo bi kere tağaaam mıa deyişini sevsinler. Hatırladım yine sinirlendim lanet olsun kalitene yani. Bi şal alsan fazladan üstüne üşümiceksin zaten.
Benim kv tavsan kurkuyle ovunuyor gorsen aglicaktim az daha. Bi de bana veriyordu, almadim midem bulandi. Neymis o zamanlar modaymis!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?