UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Ne kadar basit bir insanmış.... benim de bir zamanlar çok moda olduğunda bilirsiniz ugg'larım vardı. Sıcacık da tutuyodu hem de severek giyiyodum. Gerçi şimdi ugg'lar eskisi kadar moda değil ama siz istemişsiniz sonuçta, sizin fikrinize de saygısı yokmuş o insanın.. yazık,onun için üzüldüm. Sanırım kompleksli biri kendisi, genelde o tarz insanlar söyler bu tür lafları...

Bu Kezban da herkesin dilinde hadi hayırlısı... açık giyinirsin kezban, kapalı kezban, flört edersin kezban, etmezsin kezban ama artık b.kunu çıkardık milletçe...

Bence olabildiğince muhatabı kesin o arkadaşınızla. Gerçekten çok boş birine benziyor.

Ugg giyen kezbandir diyen kezbandir asil. Ben yaklasik dort yildir her sene alirim. Yirtana kadar da giyerim. Cok rahat. Kimseyi de ilgilendirmez.

''Ugg ne ya kızım kezbanmısın ? Köylüler giyiyor bunları ''

arkadaşın bi gerçegi kötü (samimi/şakacı/lakayıt/laubali... hangisini begenirsen) üslupla dile getirmiş. ama yani egri oturup dogru konuşursak o botlardan gına geldi artık. ayrıca igrençler.

Arkadaşıma Link'i atıyımda travma geçirsin.​
Neyse o kadar da değil o şimdi süt banyosu yapar.​
Neyse sildim yazdigimi, espri diye yazmistim ama yorumlari okuyunca espri yapilcak bi ortam olmadigini gordum.
Tartismak istemiyorum.

Est. Asla tartışmayız : )

Buna dikkat ediyorum bu yüzden orjinal almıyorum içerisinde kullanılan malzeme benim için önemlidir.Bu vahsete ortak olmam asla
Hayvanlarin kurklerk insan saci keser gibi tiras edilir, ama derisiyle beraberse bu kokos kadin kurkleri var ya giyilen, o zaman haklisin. Ancak deri ayakkabi da giymemek lazim o zaman maalesef, ya da turk mali almaniz lazim cunk turkiyede helal yollarla olduruluyor hayvanlar, ya da oyle umuyorum.

Arkadasinla yakinligin nedir?
Eger cok yakinsaniz uyarabilirsin, kirildigini soyleyebilirsin. Bazi insanlar patavatsiz ve dusuncesiz olabiliyor, belki sen uyarmazsan bu tavirlari boyle devam edicek, bi kisinin daha kalbini kiracak yok yere.

Arkadasinla yakinligin nedir?
Eger cok yakinsaniz uyarabilirsin, kirildigini soyleyebilirsin. Bazi insanlar patavatsiz ve dusuncesiz olabiliyor, belki sen uyarmazsan bu tavirlari boyle devam edicek, bi kisinin daha kalbini kiracak yok yere.

6 Aylık felan kendisi ile ortak arkadaş aracılığı ile tanıştım..Çok fazla resmi değiliz ama canciğerde değiliz.Kuaför kendisi çok bakımlı bir bayandır.Ona gider gelirdim işte son gitmem biraz çalkantılı oldu..Uyarma gereği duydum..Verdiği tepki belki daha düzgün olsa üzerine gitmezdim ama güldü dalga geçer gibi.

Bana bir arkadasim UGG alacagindan bahsetse ben de alma derdim. Hatta yalvarirdim:) Yani orijinali hexee nin dediği gibi bir durumu var, çakması da zaten istediğiniz özellikleri yerine getirmeyecek ve görüntü çok fena oluyor...

Burada kişi kendini ifade ederken yanlis cümle kullanmis. Bu da artik yerleşmiş türkçemize yine de uyarmak gerek "koylu" olmakkötü bir şeymiş gibi sanki

Son düzenleme:
Benim kv tavsan kurkuyle ovunuyor gorsen aglicaktim az daha. Bi de bana veriyordu, almadim midem bulandi. Neymis o zamanlar modaymis!
Boynunda ölmüş bi tavşanla gezmeyi kim ister ya? Azıcık vicdan yani. Bi de hediye etmeye kalkmıs size, kendince cömert davranıyo. Gerci sizin kv tabi yaşını başını almış bi kadındır, o dönem hayvan hakları, hayvanalara yapılan eziyetler bu kadar bilinmiyodu. Simdi herkesin elinde internet var bi kere acıp baksalar o kürk nerden geliyo. Ama yok bizimkiler anca face den o kızı mı ekledin bu kızı mı diye baksın, check in yapsın, twitter da fenomen favlasın.

Yanlış cümle kullanmadı istediklerini kullandı.

Internetten arastirarak hem moda icin hem kozmetik icin hayvanlara iskence etmeyen binlerce marka, etik firma bulabilirsiniz... Herkes giyiyor ya, isimiz zorla olmaz bu isler...

Şu köylü lafını hakaret olarak kullanan insanlara da illet oluyorum ya. Sanki kendileri Kont'tan olma, Kontes'ten doğma.

Aynen, kontların konteslerin oraların toprak ağası, hanım ağası olduğunu bilmesem gam yemiycem, ben ekmesem sen hiç olmazdın diye lafı çakan insan eksiğimiz var.

Sala da gerek yok ki, bin tane marka var teknoloji sayesinde zerre kadar isi kaybi yasatmayan urunler ureten...
Dagcilik yapan insanlar kurk giymiyor ama kadinlar sonbaharda caka satiyor...
Kurk eski cagda insanlar hayvani bir guzel yer, postuylada isinirlarmis, bunlar hala o kafada benim guzel sosyetiklerim...
Bir de cok rahat, cok sicak tutuyor, her seyde boyle elden ne gelir diyenler var ki...
Vicdan cok elzem bir sey...

Kezbanlık mıdır bimem ama bildiğin ev pantufu.
bir de böyle 10 kişinin 15'inde görünce bayıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…