Uğraşacak bir şeyler istiyorum

saymyname

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
59
19
25
Merhaba arkadaşlar :)

16 yaşındayım, yazın yapacak bir şey bulamıyorum çok sıkılıyorum. Arkadaşlarım gel buluşalım diyince çıkıyoruz dışarı ama o kadar sıkılıyorum ki zaten sıcakta güneşin altında dolaşmak falan hiç benlik değil. Ama onları kırıp erkenden de eve giremiyorum ki. :KK43:

İleride moda tasarımcısı olmak istiyorum. Öyle olunca kendimi çizimlere veriyorum çok güzel şeyler çıkıyor elime onları dosyalıyorum ileride kullanmak için fakat bir süre sonra her dakika çizim yapmakta beni sıkıyor. Çok seviyorum ama sürekli yapınca insan sıkılıyor.

Ağustos sonunda Antalya' ya taşınacağız diyorum içimden oley orada yapacak daha çok şeyim olacak diye. Mesela ben Konya'da sabahları erkenden çıkıp koşu, spor yapamıyorum ama orada yapabileceğim. Ya da yüzmek, başka aktiviteler orada yapabileceğim. Fakat gidene kadar nelerle uğraşabilirim bana fikir verir misiniz ? Teşekkür ederim ::KK52::KK200:

Allah'ım sana şükürler olsun.
Genç bir kızdan erkek deliliği olmayan bir konu.
Gençlik ölmemiş, hala umut varmış.

Neyse..

Merhabalar. :)
Resim yapmak harika bir şey. Ah keşke ben de o günlerime dönebilsem. :) Yeteneğinizin kıymetini bilin. :)

Resim yaparken sadece kağıt ve boyaları kullanmamayı deneyin. İlginç malzemelerle yapmaya çalışın. Ambalaj kağıtları, kibrit çöpleri, şişe kapakları.... Bu sizi hem bir süre daha oyalar hem de yaratıcılığınızı destekler.

Madem moda tasarımcısı olmak istiyorsunuz, dikiş dikmeye de başlayabilirsiniz. Tasarımlarınızı hayata geçirmeyi deneyin.

İnternetten tasarım videoları bulun, ünlü tasarımcıların tasarımlarını takip edin.

Bir de resim hocam bana ünlü sanatçıların resimlerini tekrar yaptırırdı. "Onların izinden giderek kendi çizgimizi bulacağımızı" söylerdi. Ünlü sanat eserlerini tekrar resmetmeyi deneyin.

Umarım yardımcı olmuşumdur. :)

Yetişkinler için çıkan boyama kiraplarından alabilirsin. Puzzle yapabilirsin. Ama boşa vakit geçirmek yerine kendini geliştirmek istiyorsan, antalyada lazım olabilecek ingilizce rusça yada almancanın en çok işine yarayabilecek en temel kelime ve cümlelerini öğrenmeye çalışabilirsin :)

Pasta tatlı kurabiyeler yapabilir ailene süprizler hazırlayabilirsin mutfakla ilgilen ilerisi için tecrübe kazanmış olursun

Allah'ım sana şükürler olsun.
Genç bir kızdan erkek deliliği olmayan bir konu.
Gençlik ölmemiş, hala umut varmış.

Neyse..

Merhabalar. :)
Resim yapmak harika bir şey. Ah keşke ben de o günlerime dönebilsem. :) Yeteneğinizin kıymetini bilin. :)

Resim yaparken sadece kağıt ve boyaları kullanmamayı deneyin. İlginç malzemelerle yapmaya çalışın. Ambalaj kağıtları, kibrit çöpleri, şişe kapakları.... Bu sizi hem bir süre daha oyalar hem de yaratıcılığınızı destekler.

Madem moda tasarımcısı olmak istiyorsunuz, dikiş dikmeye de başlayabilirsiniz. Tasarımlarınızı hayata geçirmeyi deneyin.

İnternetten tasarım videoları bulun, ünlü tasarımcıların tasarımlarını takip edin.

Bir de resim hocam bana ünlü sanatçıların resimlerini tekrar yaptırırdı. "Onların izinden giderek kendi çizgimizi bulacağımızı" söylerdi. Ünlü sanat eserlerini tekrar resmetmeyi deneyin.

Umarım yardımcı olmuşumdur. :)
Çooooook teşekkür ederim gerçekten bunları yapıcam ! Mesela ben gidip kendime tokalar, saç bantları bile yapıyorum bunları bol bol yapıp Antalya'da para kazanmayı düşünüyorum :KK70:

Bence resim yapmak için genç olmaya gerek yok, sizde çok yoğun değilseniz yapın derim. İnsanın moralini bile düzeltiyor :)

• Beğen
Reactions: K_G
Yetişkinler için çıkan boyama kiraplarından alabilirsin. Puzzle yapabilirsin. Ama boşa vakit geçirmek yerine kendini geliştirmek istiyorsan, antalyada lazım olabilecek ingilizce rusça yada almancanın en çok işine yarayabilecek en temel kelime ve cümlelerini öğrenmeye çalışabilirsin :)

O boyama kitaplarından birini bitirdim :KK70:
İngilizce seviyem gayet iyi bir seviyede dile olan ilgim yüzünden. :)
Bir aralar internetten İspanyolca öğrenmeye başlamıştım ama ramazan girince yapamadım :KK70:
Teşekkür ederiim ! :)

Merhaba arkadaşlar :)

16 yaşındayım, yazın yapacak bir şey bulamıyorum çok sıkılıyorum. Arkadaşlarım gel buluşalım diyince çıkıyoruz dışarı ama o kadar sıkılıyorum ki zaten sıcakta güneşin altında dolaşmak falan hiç benlik değil. Ama onları kırıp erkenden de eve giremiyorum ki. :KK43:

İleride moda tasarımcısı olmak istiyorum. Öyle olunca kendimi çizimlere veriyorum çok güzel şeyler çıkıyor elime onları dosyalıyorum ileride kullanmak için fakat bir süre sonra her dakika çizim yapmakta beni sıkıyor. Çok seviyorum ama sürekli yapınca insan sıkılıyor.

Ağustos sonunda Antalya' ya taşınacağız diyorum içimden oley orada yapacak daha çok şeyim olacak diye. Mesela ben Konya'da sabahları erkenden çıkıp koşu, spor yapamıyorum ama orada yapabileceğim. Ya da yüzmek, başka aktiviteler orada yapabileceğim. Fakat gidene kadar nelerle uğraşabilirim bana fikir verir misiniz ? Teşekkür ederim ::KK52::KK200:

Şurada ağustosa ne kalmış kitap oku, film izle.

ben yeri geliyor günde 3 film izliyorum. film izlemek çok güzel bir şey.

ya da güzel yabancı diziler var. onlara başla. acayip bağımlılık yapıyorlar.

moda tasarımcısı olmak istiyorsan moda dergileri al onları oku.

ben bir uğraştan ziyade zaman geçirici tavsiyeler verdim.

yoksa hobi falan edinebilirsin ama bunu zaten düşünmüşsündür ve antalya ya gidene kadar yeni bir şeye başlamak da çok mantıklı değil.

Şurada ağustosa ne kalmış kitap oku, film izle.

ben yeri geliyor günde 3 film izliyorum. film izlemek çok güzel bir şey.

ya da güzel yabancı diziler var. onlara başla. acayip bağımlılık yapıyorlar.

moda tasarımcısı olmak istiyorsan moda dergileri al onları oku.

ben bir uğraştan ziyade zaman geçirici tavsiyeler verdim.

yoksa hobi falan edinebilirsin ama bunu zaten düşünmüşsündür ve antalya ya gidene kadar yeni bir şeye başlamak da çok mantıklı değil.

Film ve dizileri çok fazla izliyorum. Bağımlılık yaptıkları için ailemden kopuyorum bu sebepten dolayı biraz ara verdim :KK70:
Tavsiyeleriniz için çooook teşekkürler

Çooooook teşekkür ederim gerçekten bunları yapıcam ! Mesela ben gidip kendime tokalar, saç bantları bile yapıyorum bunları bol bol yapıp Antalya'da para kazanmayı düşünüyorum :KK70:

Bence resim yapmak için genç olmaya gerek yok, sizde çok yoğun değilseniz yapın derim. İnsanın moralini bile düzeltiyor :)

Çok güzel bir fikir. :)

Kusura bakmayın ben hep resim üzerinden fikir verdim. Resim deyince epey heyecanlandım. :)

Çok yoğun değilim, ben de öğrenciyim. Muhtemelen en az yoğun olduğum son yıllarım bunlar. :)

Ben resme lisede başlamıştım. Kendimi o kadar kaptırdım ki, dersleri unuttum. Derslerimden kalıyordum. Son sınavlarda toparlayıp, derslerimi geçtim. Tabii, bunun için resmi bıraktım. :KK43:
O gün bugündür nadir alırım elime kalemi. E üniversitede resim gerektirecek bir şey seçmedim. (Teknik resim var ama o da sayılmaz.)
Şimdi de korkuyorum tekrar başlamaya. Eskisi gibi yapamazsam çok üzülürüm çünkü. Cesaret edemiyorum yani.
:KK43:

X